Choose an international website
9.8
Weather
12 °C
20 May 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Hotel Berghof****
Innerkrems 2, A-9862, Innerkrems
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Berghof****? Then take a look at the reviews of Hotel Berghof**** in Innerkrems, written by other travellers.
Hotel Berghof
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Berghof****? Take a look at the reviews of Hotel Berghof**** in Innerkrems, placed by visitors. Next to that you can find 31
vacation photos
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
LJUBLIANA - LJUBLJANA (101 km)
SALZBURG - SALZBURG (107 km)
INNSBRUCK - INNSBRUCK (183 km)
TREVISO - TREVISO (188 km)
VENICE - VENEZIA TESSERA (194 km)
LJUBLIANA - LJUBLJANA (101 km)
SALZBURG - SALZBURG (107 km)
INNSBRUCK - INNSBRUCK (183 km)
TREVISO - TREVISO (188 km)
VENICE - VENEZIA TESSERA (194 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Hotel info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Berghof**** Innerkrems. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
Family with young children, Febuary 2013
"Super wintersport vakantie!"
Arjan
27/02/2013
wij zijn hier geweest van 17 tot 22 februari 2013. Het is een prima hotel waar het goed toeven is, het personeel is allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De ligging is uitstekend , recht tegenover de skilift en naast het hotel is ook nog een skilift.. De kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien en een mooi uitzicht vanaf het balkon. De eetzaal is keurig verzorgd evenals de bar met zitplaatsen in het hotel. Het eten was van uitstekende kwaliteit zowel het ontbijt als het diner. Al met al een geweldige vakantie gehad!
Family with older children, Febuary 2013
"Geweldig"
L. Overvoorde
7.0
07/03/2013
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit hotel. Heerlijk ontbijt en diner. De piste tegenover het hotel baarde mij bij aankomst wel enige zorgen daar ik niet een heel geoefende skiër ben, maar direkt naast het hotel is de stoeltjeslift die mij, ook voor mij, naar een prima skigebied bracht. Dus.... voor elk wat wils op skigebied. Er is verder geen dorpje of zo met winkels of après-ski barretjes maar eigenlijk heb ik dat totaal niet gemist. Ik kan Hotel Bergdorf in Innerkrems echt iedere sport- of skifanaat aanraden. Ook de kids hebben het erg naar hun zin gehad!
With partner, September 2012
"Onbegrijpelijk"
Frank
10/09/2012
wij zijn hier geweest van 1 t/m 8 september 2012. Het is een prima hotel waar het goed toeven is, het personeel is allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De ligging is uitstekend en vooral in de winter, ligt recht tegenover de skilift. Vanuit het hotel zijn schitterende excursies te maken en zeker de karnten kaart is een aanbeveling. De kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien en een mooi uitzicht vanaf het balkon. De eetzaal is keurig verzorgd evenals de bar met zitplaatsen in het hotel. Wij hadden een more inclusive arrangement en dit was in een woord geweldig. Het eten was van uitstekende kwaliteit zowel het ontbijt als het diner.
With partner, June 2012
"Prima hotel, gastvrij en goede keuken"
Arie
12/07/2012
Wij waren in sept 2010 al eens een week in dit hotel geweest en toen met grote tevredenheid, vandaar weer teruggekomen. Ook nu niet teleurgesteld: prima hotel voor scherpe prijs.
Vriendelijk personeel en uitstekend eten. Wij waren hier 11 nachten en 11 maal heerlijk gegeten, op woensdag bbq op het terras !
Wat wel van belang is: dit is echt een hotel/locatie voor rustzoekers en natuurliefhebbers. In Innerkrems is letterlijk niets, de eerste echte winkel (een kleine Spar) ligt pas in Kremsbrücke buiten het dal (11 km.) en echte winkels zijn er pas in Gmünd (een half uurtje rijden).
Stoeltjeslift naar de Blutige Alm naast het hotel en start van Nockalmstrasse op een paar km.
Family with young children, August 2011
"Prima hotel met uitstekende service"
familie
08/09/2011
Zojuist terug van een week in dit uitstekende hotel.
Onze reisorganisatie had hier een kamer geboekt die niet overeenkwam met de beschrijving in de gids. Dankzij de goede service van dit hotel hebben wij deze kamer toch gekregen (deze was een stuk duurder, maar hiervoor hoefde ook niets bijbetaald te worden).
Hotel is in een rustige omgeving gelegen, maar er is wel genoeg te doen.
Er zijn 2 stoeltjesliften, de Nockalmhohenstrasse en de Donnerschlucht zijn allemaal in Innerkrems.
Het eten is prima, erg smakelijk met een heerlijk saladebuffet.
De kamer die wij gekregen hebben (2 hotelkamers met een tussendeur) is ruim, netkes en met een mooi balkon.
Kortom een hotel dat wij iedereen kunnen aanbevelen.
Friends, July 2011
"Volgende keer weer !!"
Rob van Eersel
25/07/2011
Prima hotel, vriendelijk personeel. Ook een dag met slecht weer kun je je ( wij waren met 4 volwassenen) prima vermaken. Kegelbaan en prima sauna, allemaal gratis. Eigenaars en personeel zeer vriendelijk en altijd behulpzaam. Genoeg zitgedeeltes binnen en buiten en bij allinclusif, wat wij hadden, neem je maar mee wat je tapt en gaat zitten waar je wilt. De omgevingaanraders: Klagenfurt, Millstättersee, Gmünd, Maltatal, Nockenalmstrasse (eerst kortingskaart bij de receptie vragen) en een dagje Bled/Slovenie. Op de terugweg via Heiligenblut/Gross Glockner gereden en overnacht in Duitsland.
Wij gaan zeker nog een keer!!!!
With partner, June 2011
"Fantastisch"
ine claassen
14/07/2011
Een geheel geslaagde vakantie,
Er is zoveel te zien en te wandelen in de omgeving.
Fantastisch en smaakvol hotel,erg vriendelijk en betrokken personeel.Eten erg lekker
Voor kinderen een klein speeltuintje,speel/filmkamer en leeshoek.(als het weer eens tegenzit)
With partner, June 2011
"Gezellig hotel in een fantastische omgeving."
Egbert en Tilly
01/07/2011
Prima verzorgde en lekkere maaltijden vol afwisseling, vriendelijk personeel.
With partner, September 2010
"Een gemoedelijk hotel"
Reny
29/09/2010
We hebben hotel Berghof bezocht in de laatste week dat het hotel geopend was (van 16.9 t/m 23.9).
Het personeel is ontzettend aardig en heel service gericht. Wij hadden een kamer op de 2e verdieping met balkon en het uitzicht is geweldig!
Helaas hadden we pech dat de stoeltjeslift naast het hotel nog maar één dag geopend was. De andere lift was al gesloten voor het (zomer)seizoen.
Het Spa gedeelte in de kelder is mooi en redelijk ruim. 2 sauna cabines, één turks stoombad, een whirlpool (hiervoor moet je betalen) en in de week dat wij er waren waren er genoeg ligbedden om te relaxen.
De afstand van het hotel tot aan het dal (Kremsbrücke) is in ca. 15 minuten te rijden.
We hebben heel veel mooie dingen in de buurt gezien, waarvoor we maximaal één uur moesten rijden.
Mochten we ooit nog eens die kant op gaan, gaan we zeker terug naar Hotel Berghof in Innerkrems!
With partner, September 2010
"Gastvrij hotel"
Arie van Walraven
25/09/2010
Innerkrems is vooral op de wintersport gericht. Tijdens de eerste week van sept al erg rustig in het dal. Hotel Berhof ligt vanaf Kremsbrücke 11 km het dal in. Als uitzondering op het geheel in dit dal was hotel Berghof volledig bezet. Het hotel biedt dan ook veel voor het geld: een compleet all-in pakket. Dagelijks een prima 4-gangen menu, hele week lekker gegeten. Lunch in het hotel is alleen één kop soep (of dus lunch pakket meenemen bij ontbijt). Basis dranken tot 22.00 uur. Wij hadden kamer op de bovenste verdieping zonder balkon. Deze kamers zijn iets kleiner, maar nog ruim genoeg. Personeel: vriendelijk en service gericht.
Door de lift naast het hotel (in de zomer 3 dagen p.w.) en de lift tegenover het hotel (in de zomer 1 dag p.w.) kun je heel gemakkelijk en snel de berg op en vandaar uit wandelen.
In de ruime omgeving veel wandelmogelijkheden. Voor andersoortige bestemmingen moet je dus wel altijd eerst het dal uit en op de terugweg weer in.
Actions for Berghof****
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Innerkrems
Weather Innerkrems
Map Innerkrems
Photos Innerkrems
Videos Innerkrems
Question and Answer Innerkrems
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information