Reviews Pension Müllmann***

20 May 2013

Müllmann***
Reviews Pension Müllmann***
Kötschach 389, 9640, Kötschach
If you want to avoid disappointment during your holiday in Pension Müllmann***? Then take a look at the reviews of Pension Müllmann*** in Kötschach, written by other travellers.
Pension Müllmann scores a 8.0 out of 10, based on 57 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Pension Müllmann***? Take a look at the reviews of Pension Müllmann*** in Kötschach, placed by visitors. Next to that you can find 112 vacation photos regarding Pension Müllmann*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Müllmann*** Kötschach. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 next

There are 57 reviews of Müllmann***

8.6
8.3
7.2
Show reviews from:
With partner, May 2013
"Uitstekende Plek voor alles"
Marieke
7.0
08/05/2013 Vriendelijke Gastvrijheid, mooi gelegen pension,en lekker eten.

March 2013
"Top!!"
Rene van den Berg
Rooms
07/03/2013 Afgelopen week 4 nachten in Pension Müllmann verbleven. De accommodatie via veiling geboekt en dus geen voorwerk gedaan waar we terecht zouden komen.

Bij aankomst direct het gevoel dat je welkom bent, en dat gevoel is in de loop van het verblijf alleen maar toegenomen.

Voor het skiën zijn we uitgeweken naar het dichtbijgelegen (20 minuutjes rijden) skigebied "Nassfeld" wat een prachtig skigebied is. Na een mooie ski dag heerlijk bijkomen in het pension en heerlijk aangeschoven voor het diner, wat elke dag onze verwachtingen overtrof.

Na het eten 4 gezellige avonden gehad, en natuurlijk op zijn tijd een schnapsje gehad (voor de volledige lijst aan schnaps, moet je dit even aan Anita vragen want ik weet niet meer hoe ze die noemden).

Albert en Anita, wij hebben 4 top dagen gehad en zullen zeker weer eens terugkomen.

Rene en Claudia van den Berg

Family with young children, Febuary 2013
"Werkelijk Subliem!"
Wesley
Child friendly
13/02/2013 Het enigste wat we wisten waren de beoordelingen op Zoover. Meestal goed, soms wat kritisch. Onze verwachtingen zijn overtroffen. De familie Kaspers zijn erg vriendelijke mensen. Je voelt je er inderdaad al snel thuis!. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en eten is werkelijk uitstekend. Albert is een ''Meister in der Küche''. Ruim voldoende voor een grote eter. Wij zijn dan ook met onze twee kinderen dagelijks aangeschoven. Het gebied is ideaal voor kinderen, vooral kinderen wie willen leren skiën. in 1 nacht een pak van 60 cm...Wauw, volwassenen werden opnieuw kinderen, inclusief mijzelf. De kamers zijn typisch Oostenrijks. Verwacht vooral geen whirlpool, sauna of waterbed. De kamers stralen nostalgie uit... Wij komen zeker terug met onze 2 kinderen. Volgende keer nemen we tevens onze vrienden mee. Albert, Anita en Sophie, het heeft ons goed gedaan! Groetjes familie Wolters

Family with young children, Febuary 2013
"Volgend jaar weer..."
slspierings
Child friendly
15/02/2013 Samen met mijn zoon van 13 zijn wij hier 4 nachten verbleven. Het is een prettig verblijf wat enorm gastvrij beheert wordt. Het pension ligt aan de piste en dat is echt heerlijk. het ontbijt en avondeten is goed en de prijzen zijn eerlijk. We komen er graag nog een keer.

With partner, Febuary 2013
"Toplocatie"
joost den hertog
Child friendly
12/02/2013 Bij Anita, Albert, Sophie en de hond Mozart is het altijd feest. Tegenover het hotel een kleine oefenpiste en een stoeltjeslift met blauwe piste. Goed om te beginnen en te oefenen. zo ligt het hotel perfect. Het eten is prima verzorgd. Het ontbijt heel goed. De lokale bevolking weet dit adres ook goed te vinden. Daar hebben wij ook van en mee genoten. De reis naar Naasfeld duurt plm 30 automin. Maar dan heb je ook wat. enorm groot gebied. Kamers goed en schoon met tv en balkon. Elke dag weer netjes verzorgd als je terugkomt. Voor sauna bezoek kregen we zelfs 4 baddoeken mee van Anita. En als je twents praat of wilt leren kun je hier terecht. Albert en Anita das ok moooooooi. Of ni dân? Joost en Ingrid komen hier graag terug.

With partner, January 2013
"Zeer gastvrije eigenaar"
Fred
6.0
7.0
24/01/2013 Pension Mullmann is een prima plek met zeer gastvrije eigenaren, je kunt er voor een redelijke prijs heerlijk eten. Mooie omgeving

Friends, November 2012
"Aanrader"
Huub
Rooms
05/12/2012 Via veiling kwam ik hier terecht.

Tot mijn opluchting hadden we een hollandse Gastheer en Gastvrouw!
Het pension is prima en we voelde ons na 5 minuten al thuis!
De kamers zelf zijn wat gedateerd, maar je kunt er uitstekend slapen douche en tv kijken! (wat wil je nog meer)

Ondanks dat we op dat moment maar als enigste twee gasten verbleven in het pension, kregen we iedere ochtend van Anita een goed en uitgebreid ontbijt!

Ideaal dat je in het Nederlands naar tips kunt vragen, en door de gezellige gesprekken met Anita en Albert ook wat leert over de Oostenrijkse cultuur!

Ik zal alles even samenvatten in 1 woord: Aanrader!

Albert, Anita en Sophie,
Bedankt voor het fijne verblijf en jullie gastvrijheid!

Groeten Huub en Kris

With partner, September 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Anja en Paul
Rooms
07/09/2012 Bij Albert, Anita en Sofie is het super gezellig vertoeven.
Een typisch Oostenrijks pension met een geweldige Twenthse sfeer en gastvrijheid.
Voor een appel en een ei kookt Albert ook nog eens een geweldige maaltijd voor zijn gasten die dit op prijs stellen.
Niets is voor deze mensen te veel gevraagd om het hun gasten 100% naar hun zin te maken.
Een absolute aanrader voor eenieder met nuchter verstand.
Wij komen van de winter gegarandeerd terug.

With partner, August 2012
"Geweldig pension met geweldige mensen"
Peter W
Child friendly
24/09/2012 Dit pension word gerund door Albert en Anita, twee hele leuke en vriendelijke mensen. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en dat is mede mogelijk gemaakt door hen.
Gezellig gezeten op terras en gedronken en gegeten.

De locatie is ook top. Prachtig uitzicht en goeie plek voor uitstapjes te maken.

Echt een aanrader!

Albert, Anita, Sophie en Mozart nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke vakantie!

Groeten uit Nunspeet,
Peter en Diana

With partner, August 2012
"Gezellig pension"
diaenne en johan
Child friendly
16/09/2012 was heel leuk en gezellig bij albert en zijn gezin wij zijn er hartelijk ontvangen en het verblijf was ook super goed.goede service en ze staan voor de mensen klaar. ook diervriendelijk .

1 2 3 4 5 6 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?