Reviews Hotel Alpenrose****

22 May 2013

Alpenrose****
Reviews Hotel Alpenrose****
Palfen 69, A - 5541, Zauchensee
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Alpenrose****? Then take a look at the reviews of Hotel Alpenrose**** in Zauchensee, written by other travellers.
Hotel Alpenrose scores a 9.8 out of 10, based on 6 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Alpenrose****? Take a look at the reviews of Hotel Alpenrose**** in Zauchensee, placed by visitors. Next to that you can find 8 vacation photos regarding Hotel Alpenrose**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Alpenrose**** Zauchensee. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 6 reviews of Alpenrose****

Family with older children, August 2012
"Zo vriendelijk en fantastisch"
louise de Wit
10.0
14/09/2012 Wij zijn in aug. 2012 geweest. Wat een mooi hotel, prachtige ruime kamers en een heerlijk ambiance. De eigenaresse en het personeel zijn ongelofelijk vriendelijk, daar wordt je vanzelf blij van.
Het zonneterras met jakouzie is top en ook de sauna's. Voor de kinderen en voor de ouders werd er heel veel georganiseerd waar je gratis aan mee kon doen. Fantastisch, de kinderen hebben zelfs surfen geleerd (wel apart voor betalen). Een echte aanrader voor iedereen, jong en oud.
Het dorp is echt klein dus je komt elkaar heel gemakkelijk en snel tegen.

Family with young children, August 2012
"Absolute aanrader"
Jim Erenst
Child friendly
22/08/2012 Hotel geboekt via touroperator. Eerste keer dat we zoiets geboekt hebben, was dus een verrassing. Blijkt echt fantastisch te zijn, de ligging in een rustig dal, mooie natuur, erg goed eten, hele fijne mensen in het hotel. Super !!

With partner, June 2009
"Prima hotel met vele extra's in een prachtig dal."
Henk en Rina
10.0
05/07/2009 Hotel Alpenrose**** in Zauchensee, "The place to be!!" Een hotel waar we mochten verblijven na het winnen van de prijsvraag van Pharosreizen op de vakantiebeurs in Utrecht 2009. Onze keuze was op dit hotel gevallen, we konden kiezen uit 4 accomodaties, maar we denken dat dit de meest complete is. Net nadat we binnenkwamen voelden we ons al thuis en dat gevoel is alleen maar sterker geworden door het uiterst vriendelijke personeel, dat zich in alle situaties zeer dienstbaar inzette. Prima ruime kamers, keurig schoon. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd prima verzorgd of als we er niet waren en goed verzorgd lunchpakket. Het avondeten ook uit de kunst met keuzemogelijkheid voor het voor-en hoofdgerecht, saladebuffet, dessertbuffet.
Niet te vergeten de vele mogelijkheden in het hotel om lichamelijk fit te blijven of worden. Zwembad, div. sauna's, fitnessruimte, div. rustruimtes, en de mogelijkheid van allerlei welnessbehandelingen.
Dus echt een tophotel om terug te komen!!!!!!

The best prices and last minutes for this Hotel by:

With partner, January 2009
"Goed gelegen aan de pistes van zauchensee;"
van de ven-blockx
10.0
02/01/2011 goed gelegen hotel op de pistes van zauchensee,mooie kamers,goed eten ,goede wijnkelder ,een aanrader !

With partner, March 2008
Familie Hinrichs
10.0
18/03/2008 Das Hotel liegt mitten im Ort, die Lifte zu den Pisten erreicht man zu Fuß in 2-5 Minuten;das Hotel ist sehr behaglich eingerichtet,viel Holz und warme Farben,sehr sauber;das Personal ist sehr freundlich und aufmerksam,aber nicht aufdringlich;das Essen ist vielfältig und raffiniert zubereitet;das hotel Alpenrose und der Ort Zauchensee ist für alle Personengruppen geeignet.

A. Kuijper
Price / quality
07/08/2006 Dit hotel hebben wij in de winterperiode bezocht gehad met onze 2 kids. Wij verbleven in het Adelaarsnest met een aparte slaapkamer voor de kinderen. De verzorging was perfect net als de kamers en de hele aankleding van het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Enige minpunt is het feit dat er geen zwembad is, maar hier wordt aan gewerkt!

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?