Reviews Apartment Magic Mountains Schneider***

8.2
Weather

18  °C

21 May 2013

Unfortunately no photos available Add the first photo
Reviews Apartment Magic Mountains Schneider***
Zauchensee
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Magic Mountains Schneider***? Then take a look at the reviews of Apartment Magic Mountains Schneider*** in Zauchensee, written by other travellers.
Apartment Magic Mountains Schneider scores a 8.6 out of 10, based on 2 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Magic Mountains Schneider***? Take a look at the reviews of Apartment Magic Mountains Schneider*** in Zauchensee, placed by visitors. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Magic Mountains Schneider*** Zauchensee. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

"Prima ruim appartement!"
J Scheepers
10.0
Space
18/07/2012 Wij verbleven met onze kinderen van 8 en 10 en hond in appartement 8, een ruim appartement. Twee grote slaapkamers met heerlijke bedden. Het enige gemis was een luie stoel op het terras en een gezellig zitje want de bank stond een beetje raar t.o.v. de tv. Het was schoon en handig dat we geen handdoeken en beddengoed mee hoefden te nemen. In de kelder nog een pingpongtafel gevonden. Met Magic Mountainprogramma is heel uitgebreid voor kinderen én volwassenen en prima georganiseerd! En voor het prijsverschil met de naastgelegen hotels willen wij best een paar keer naar Altenmarkt rijden en zelf koken.

Family with young children, July 2010
"Prima vakanttie"
joe
7.0
22/04/2011 prima vakantie gehad in zauchensee. De appartementen zijn niet luxe maar netjes en compleet, 2 tweepersoons bedden en een bedbank. Het programma van magic mountains vonden de kinderen erg leuk. Hou er rekening mee dat er in het dorp geen supermarkt is, deze is in altenmarkt wat toch wel een eindje rijden is. 's ochtends zijn er wel broodjes te bestellen die in het appartement bezorgd worden.
wij hebben prachtig weer gehad en gaan op verzoek van de kinderen nog een jaar naar deze plaats.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?