Reviews Apartment Haus Martina

20 June 2013

Haus Martina
Reviews Apartment Haus Martina
Mittermoos 17, 6391, Fieberbrunn
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Haus Martina? Then take a look at the reviews of Apartment Haus Martina in Fieberbrunn, written by other travellers.
Apartment Haus Martina scores a 8.8 out of 10, based on 18 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Haus Martina? Take a look at the reviews of Apartment Haus Martina in Fieberbrunn, placed by visitors. Next to that you can find 20 vacation photos regarding Apartment Haus Martina on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Haus Martina Fieberbrunn. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

Friends, August 2012
"Goed appartemet"
wim
7.0
04/09/2012 zijn er twee keer geweest eerst met mijn ouders voor een jaar of 7 terug en afgelopen week van 26-2012 tot 1-9-2012 en weer zeer goede service gehad en weer geen klagen moesten ff in een ander app maar de volgende dag in het afgesproken app met 4 mensen
geen klagen

With partner, August 2012
"Heel mooi uitzicht"
Mart
Space
02/09/2012 Deze accomodatie is perfect vooral apart.6 voor 2 personen.
Het is gewoon weg perfect ingericht.Goede meubels en een heel goed bed.
Het balkon ligt zo dat je een heel mooi uitzicht heb op de bergen.
En het huis ligt heerlijk op een rustige locatie.
Alleen wel vrij hoog.Maar ja daar voor hadden we wel broodjes service.
Heel goed geregeld klasse Harma.

The best prices and last minutes for this Apartment by:

Family with young children, August 2012
"Fantastische plek"
Ingrid Kuiper
Space
20/08/2012 Mooi appartement, van alle gemakken voorzien. Prachtig uitzicht vanaf terras en veel te doen in de omgeving. Wij zijn er met onze 2 jongens (11 en 12 jaar oud) geweest van 4 t/m 18 aug. Veel gelopen in de bergen, wij hadden een kitzbühler zomerpas gekocht en zijn met veel liften de bergen in geweest.. Bij het appartement was er voor de jongens ook genoeg te doen, er was een trampoline en een voetbaltafel waar ze op gespeeld hebben. Om de 4 dagen werd het bad en keukenlinnen vervangen. Er stond dan een wasmand met schone spullen voor de deur. Erg luxe, geweldig. Wij hebben er enorm genoten, het was zeer de moeite waard.

Family with young children, July 2011
"Gastvrij en gezellig in een prachtige omgeving"
Gert
Space
04/08/2011 Ons eerste bezoek aan Tirol in de zomer is ons prima bevallen. Haus Martina was voor ons de perfecte locatie. Het appartement (souterrain) waarin wij verbleven was erg ruim voor 4 personen, was zeer volledig ingericht en beschikte over een opmerkelijk groot keukeninventaris.
De Nederlandse eigenaresse is erg gastvrij en behulpzaam.
Onze dochters van 10 en 13 hebben zich er ook prima vermaakt. Zowel in en om het appartement als in de omgeving. Zo is er een prachtig zwembad op loopafstand.

Family with older children, July 2010
"Meer dan geweldig"
Fam. Van Hirtum
Space
03/08/2010 Wij hebben méér dan genoten in en van ons appartement. Zeer ruim, schitterend uitzicht, schoon en echt alles was aanwezig, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij waren er in ieder geval diep van onder de indruk. Ook de verhouding van prijs/kwaliteit is perfect. Zeker als je ziet wat je ervoor terug krijgt. De (Nederlandse) eigenaresse is zeer behulpzaam. De ideale ligging van het complex is een goede uitvalsbasis voor veel leuke trips in de omgeving.

With partner, 2010

With partner
"Zeer goed!"
Oostenrijkliefhebbe...
Space
22/06/2010 Wij hebben hier gedurende een tiental dagen gelogeerd. Het is de eerste vakantie dat we het echt naar de zin hadden. Er was niets aan te merken. Voldoende ruimte, goede bedden, kraaknet, de handdoeken werden regelmatig vervangen, 's morgens werd het ontbijt door de eigenaresse geleverd. Dit hing altijd stipt om 8u aan onze deur.
Hier komen we zeker terug!

Family with young children, Febuary 2010
"Helemaal top: reeds geboekt voor volgend jaar!"
Familie Van der Eer...
Proximity to pistes
27/02/2010 Haus Martina is een absolute aanrader.

Het appartement was zeer verzorgd, goed onderhouden, schoon, huiselijk ingericht, ruim geoutillieerd, voorzien van TV en een open haard. We kregen genoeg hand-/theedoeken die op woensdag gewisseld werden. Elke ochtend hingen er verse broodjes aan de voordeur.
Alhoewel alle appartementen deze week verhuurd waren, hebben wij geen enkele geluidsoverlast ondervonden van de andere gasten.

Vooraf heb ik telefonisch en via email contact gehad met Harma, de eigenaresse (die overigens zeer flexibel bleek tav onze vragen en verzoeken). Zij heeft ons uitstekende informatie gegeven over het skiën in Fieberbrunn. Ook heeft zij voor ons de ski's en de ski-lessen gereserveerd; op zaterdag stond alles voor ons klaar bij de skiverhuur. Overigens vonden wij het geen probleem om in slechts 5 minuten met de auto naar de piste te rijden.

Kortom: een zalige vakantie, mede dankzij Haus Martina.

Family with young children
"Uitstekende accomodatie"
Ernesto Santi
Proximity to pistes
24/08/2009 Op doorreis naar Italie afgelopen zomer overnacht met kinderen. Uitstekende accomodatie met een uitstekende service.

1 2 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?