Reviews Chalet Rosenegg

25 May 2013

Rosenegg
Reviews Chalet Rosenegg
Rosenegg 58, A-6391, Fieberbrunn
If you want to avoid disappointment during your holiday in Chalet Rosenegg? Then take a look at the reviews of Chalet Rosenegg in Fieberbrunn, written by other travellers.
Chalet Rosenegg scores a 8.7 out of 10, based on 71 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Chalet Rosenegg? Take a look at the reviews of Chalet Rosenegg in Fieberbrunn, placed by visitors. Next to that you can find 43 vacation photos regarding Chalet Rosenegg on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Rosenegg Fieberbrunn. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 next

There are 71 reviews of Rosenegg

7.8
8.4
8.3
Group trip, March 2013
"Elk jaar weer een verrassing"
j.m.polak
Proximity to pistes
26/03/2013 Een keurig chalet waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat geschreven.
Skibushalte om de hoek dus je staat zo op de piste,voor ons, wij zijn namelijk de Railrunners uit zwolle (hardloopgroep van de NS)is dit voor ons een prachtig appartement.
Als dat niet zo was dan waren wij natuurlijk hier nooit voor de 6e keer geweest.
Wij zijn Frans en Ling-ling altijd dankbaar voor de waardevolle tips die zij ons geven.En als wij iets aan hen vragen is niets teveel.
Ook wij hebben natuurlijk al weer voor volgend jaar geboekt want Vol=Vol.

Family with young children, Febuary 2013
"Fantastische plek !"
Anja priester
03/03/2013 Heerlijke week gehad in Chalet Rosenegg. Mooi appartement, netjes en
goed ingericht. Goede ligging,alles lekker dichtbij , ski piste goed bereikbaar. Eigenaar en z'n familie erg gastvrij, waardoor wij ons meteen thuis voelde. Bovendien leuk voor kinderen, mijn zoon Gijs van 5 jaar heeft het erg leuk gehad. Kon zich rondom chalet ook prima vermaken. Hij verteld thuis over aardige Frans ( de eigenaar). Volgend jaar willen we graag terug komen.

Friends, January 2013
"Wij komen voor de 7e maal terug in 2014."
LEO EN STINI QUAK
10.0
26/02/2013 We waren voor de 6e keer bij lingling en frans,we zijn weer met alle liefde ontvangen.
deze mensen zijn zo gastvrij,zo zorgzaam
.een aanrader voor een ieder .hartstikke bedankt en tot 2014.groetjes van

Stini klara Rein en Leo.

The best prices and last minutes for this Chalet by:

With partner, 2013
"Toppertje"
henk
10.0
23/01/2013 Schitterende mensen die Frans en ling ling.wij hadden een twee kamer appartement.mijn vrouw en ik sliepen in de slaapkamer en onze kleindochter in de huiskamer op een slaapbank .de volgende dag vroeg Frans of kimberley lekker geslapen had .kimberley zij dat de bank wat zachtwas en dus niet zo lekker geslapen had.waarop Frans zij dat aan de overkant een appartement leeg stond en we daar wel in konden we zijn dezelfde dag nog naar de overkant verhuisd daar waren 2 slaapkamers wij hebben nog een goede vakantie gehad Frans en ling lingzijn zeer sociale mensen als ze je etgens mee kunnen helpen dan doen ze dat met alle liefde. Als de gasten het naar hun zin hebben dan zijn Frans en ling ling ook tevreden wij gaan zeker nog een keer terug . Groetjes

Friends, January 2013
"Een heerlijke plek om naar toe tegaan."
l.j.quak
10.0
30/01/2013 Wij de 2 fam. uit Middelharnis en Melissant zijn net terug van onze heerlijke
wintersportvacantie.We hebben voor de 6e keer bij Ling ling Elles en Frans
een mooi appartement gehuurd en zijn weer enorm verwend.We hebben
alweer geboekt voor 2014.Deze lieve mensen doen alles wat mogelijk is
om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Lieve mensen bedankt en tot gauw horens.Stini Leo Klara en Rein. Een aanrader.

Family with young children, January 2013
"Geweldig"
jan van der linden
Proximity to pistes
27/01/2013 Als je in oostenrijk vertoefd bij de familie Houweling is de vacantie al 100% geslaagd je kan alles vragen en niets is teveel.
dat is het voordeel van een nederlandse gastheer,de oostenrijkse zijn wat stugger en zakelijker.echt een aanrader.
jan van der linden

With partner, 2012
"Mooie chalet om de wintersport gezellig te maken."
Leni van Tiggelen
Proximity to pistes
28/12/2012 De accommodatie is heel centraal en een mooi uitzicht de Fam. Houweling is heel vriendelijk en behulpzaam de prijs is heel goed te doen niet is te veel het chalet heeft verschillende verdiepingen allen zeer schoon en goed ingericht met huisraad het is een aanrader om hier te verblijven wij hebben het ontzettend goed naar ons zin gehad in het chalet. Wij danken dan ook Frans en Lingling voor het fijne verblijf het is een mooie witte week geweest en hopen hier weer terug te komen.
Vriendelijke groet Fam. Van Tiggelen en de Fam. de Schrijver.

Travelling alone, December 2012
"Reuze aardige mensen"
M.B.
6.0
5.0
5.0
7.0
7.0
23/01/2013 Ik ben van 22-12-12 tot 29-12-12 bij Rosenegg geweest.

Frans en Lingling zijn reuze aardige mensen en ik zou de inrichting dan ook graag een hoger cijfer hebben willen geven, ware het niet dat deze wel heel erg gedateerd is.

De omgeving is prachtig en het huis ligt vlakbij winkels en bushaltes.
Ik was alleen en heb me prima vermaakt. Alleen jammer dat er 's avonds geen bussen reden.

With partner, September 2012
"Schitterende vakantie"
de Haan
Space
22/11/2012 We hebben eind september weer twee weken bij Frans en Lingling gelogeerd. Nu hebben we Fieberbrunn bekeken zonder sneeuw. de omgeving is prachtig, zeker als je van wandelen houdt. Dat de bus gratis is voor toeristen maakt het mogelijk om verder te wandelen, je pakt de bus terug of begint verder weg.We hebben genoten van de herfstkleuren!dit is ook buiten het skiseizoen een aanrader!

Group trip, August 2012
"Een top verblijf."
Klaas van Etten
Space
22/08/2012 Met onze voetbalvereniging s.v.Piershil op trainingskamp in het Oostenrijkse Fieberbrunn waren wij te gast in chalet Rosenegg van gastheer Frans Houweling . Voor ons geen skipistes maar voetbalvelden. De ligging van het chalet was voor ons ideaal centraal tussen de drie voetbalvelden die wij gebruikten, een grote SPAR supermarkt om de hoek en volop gezellige uitgaansgelegenheid op loop afstand. Nu zijn wij met onze voetbalvereniging menigmaal op trainingskampen in europa geweest maar een gastvrij onthaal zoals bij Frans was voor ons een nieuwe ervaring, de reis liep zo voorspoedig dat we veel te vroeg aankwamen (08.00 uur) geen probleem voor Frans die regelde een ontbijt voor iedereen (ook voor de mensen in het andere pension), echt Frans regelde alles. Willen jullie wassen? Gebruik ons wasmachine maar. Willen jullie een barbecue kom maar bij ons in de tuin. Sleutel s’nachts vergeten Frans doet de deur open. Wil je wat in de omgeving ondernemen Frans is een levendige vraagbaak.

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?