Reviews Apartment Alpine Estate****

20 May 2013

Alpine Estate****
Reviews Apartment Alpine Estate****
Gerlos 90, A-6281, Gerlos / Gmünd
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Alpine Estate****? Then take a look at the reviews of Apartment Alpine Estate**** in Gerlos / Gmünd, written by other travellers.
Apartment Alpine Estate scores a 9.4 out of 10, based on 27 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Alpine Estate****? Take a look at the reviews of Apartment Alpine Estate**** in Gerlos / Gmünd, placed by visitors. Next to that you can find 83 vacation photos regarding Apartment Alpine Estate**** on the Zoover website. You can view 3 videos regarding ApartmentAlpine Estate****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Alpine Estate**** Gerlos / Gmünd. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 next

Friends, March 2013
"Supermooi appartement"
Corinne
7.0
24/03/2013 Supermooi appartement met alles erop en eraan. Veel ruimte, alles aanwezig, schoon en netjes. Je moet wel een flink stijle helling aflopen om bij de skibushalte te komen, je zit namelijk een km of 2 van de pistes af.

Enige echte minpunt aan het verblijf vonden wij de extra kosten die er aan het einde nog eens bij kwamen. € 28.50 per persoon voor het schoonmaken + € 8.50 per persoon voor bedlinnen en handdoeken (staat apart vermeld maar is verplichte afname, dus je hebt gewoon geen keuze). Dit kan dus flink oplopen, afhankelijk van het aantal mensen waarmee je in het appartement zit. Je moet ter plekke 300 euro borg betalen (contant of het wordt van je creditcard geboekt),

Group trip, Febuary 2013
"Bijzonder mooi appartement"
Sabine
7.0
14/02/2013 Wij zijn een week in Penthouse Top 12 geweest; van alle gemakken voorzien. Ideaal zijn de 2 badkamers. In de grote badkamer staat een bad (mooi uitzicht op de berg), een sauna en een aparte (regen)douche. In de kleinere badkamer is nog een extra toilet aanwezig.
Dit appartement is voorzien van 4 slaapkamers. De grootste kamer zit aan de balkonzijde (hier kon een kinderbedje staan). Nadeel van deze kamer is wel dat de kamer grenst aan de woonkamer/zitgedeelte. Als je baby/kind in bed ligt kan dit lawaaierig zijn.
Keuken is zeer uitgebreid. Vaatwasser, koelvriescombinatie, keramische kookplaat, waterkoker, Senseo-apparaat, magnetron, oven. Grote tafel met stoelen en een zitbank. In de woonkamer een hoekbank en een mooie flatscreen tv (ook aanwezig in alle slaapkamers). Vanuit hele appartement prachtig uitzicht op de bergen.
De weg naar het appartement is stijl! Wij hadden sneeuwkettingen nodig om boven te komen. Erg pretiig is dat je een eigen parkeerplaats hebt (overdekt).

Family with young children, January 2013
"Mooi appartementencomplex"
Joanne
5.0
28/01/2013 Het complex ligt direct vooraan als je Gerlos binnenkomt.
Via een zeer steile helling met bochten kom je bij het complex uit.
Wij hadden veel sneeuw deze week en wij hadden dan ook de sneeuwkettingen nodig om boven te komen.
Als je met de bus naar de gondel van de Isskogel wil, moet je dus wel beseffen dat je met je skischoenen een gladde steile helling af moet.
Wij namen altijd de auto.
Het appartement top 4 was super !
Een gigantische hal/entree met een sauna.
Mooi ingericht, met luxe keuken, audio-apparatuur, grote badkamers, heerlijke bedden, parkeergarage (afgesloten) en ski-ruimte.
De mensen die het complex beheren zijn zeer vriendelijk.
Het is zo'n 15 minuten lopen naar het centrum van Gerlos.

The best prices and last minutes for this Apartment by:

Group trip, July 2012
"Wederom weer fantastisch"
marcel
Space
23/08/2012 groot appartement met 5 slaapkamers en 5 badkamers, prive sauna en jacuzzi op balkon.
1 badkamer met een groot twee persoonsbad. grote keuken waar alles in aanwezig is. twee koelkasten en zelfs een wijnklimaatkast. 3 parkeerplaatsen in de kelder. Wasmachine en droger ook aanwezig.

Family with older children, July 2012
"Super mooi appartement"
Coby
Space
17/08/2012 Het hele complex ziet er top uit. Vanuit de parkeergarage met de lift naar je appartement. Wij zaten in in TOP 8, voor max. 5 personen . Er wordt dan een bed bijgeplaatst maar dat maakt de slaapruimte wel erg krap. Prachtig groot terras . Miste wel 2 ligbedden ..Handdoeken lagen al klaar, dus we kregen het idee dat dit toch wel verplicht was? Geef niet, was wel lekker. Wasmachine en droger aanwezig, zorg wel voor genoeg eurootjes ...kost ongeveer 2 euro per was/drogen..

Family with young children, 2012
"Prima appartement!"
Marloes Boerma
Space
19/06/2012 Eerste week van juni een week geweest. Prima appartement. Wij waren met ons zoontje van 7 maanden. Goed campingbedje, kinderstoel, zelf plasticbordjes en kinderbestek. Goed ingerichte badkamer en keuken en een heerlijk terras met uitzicht op de bergen. Dorp is 20 minuutjes lopen, en daar is nu niet zo heel veel te beleven. Wel genoeg activiteiten in de omgeving.

With partner, June 2012
"Super appartement"
L. Reinhard
Space
24/06/2012 Net terug van een weekje Alpine Estate. Prima appartement met alles erop en eraan. Enig minpuntje was toch het uitzicht op de 1e en 2e verdieping. Je kijkt recht op een ander appartementengebouw en het mooie uitzicht is alleen aan de zijkanten, maar dat was voor ons geen probleem. Ook heb je erg veel last van vliegen, dus neem de mepper mee!
Verder alles perfect!

With partner, May 2012
"Top verblijf"
Henk Derek
Space
01/06/2012 1e klas verblijf in een leuke omgeving. Eind mei uiteraard geen sneeuw, maar wel mooie wandelingen in de omgeving kunnen maken.Het top 12 appartement is ruim en voorzien van alle gemakken.Genoten van de sauna, het terras en het uitzicht vanuit het bad over de bergen.

Family with young children, August 2011
"Luxe appartement"
Dirk
Space
27/08/2011 Prachtig luxe appartement, wij hebben ons deze zomervakantie 2 weken prima vermaakt. Mooie badkamer, met aparte douche en bad, zelfs een sauna is in het appartement aanwezig. Zag er prima uit, mooie keuken & inrichting, heerlijke bank ! Alpine Estate ligt aan de rand van Gerlos, met een prachtig uitzicht op de bergen. Het enige wat wij misten is een speelplek voor de kinderen, bijvoorbeeld een speeltuintje met wat speeltoestellen of bijvoorbeeld een tafeltennistafel, terwijl hier buiten tussen appartement Zillertal en Alpine Estate of in de parkeergarage eventueel wel plek voor zou zijn.

Family with older children, August 2011
"Geweldig Penthouse!"
Ruud-B
Space
23/08/2011 In augustus een week in het grote Penthouse van Alpine Estate in Gerlos geweest. Wij klunnen niet anders zeggen dan dat wij daar een fantasische week gehad hebben. Het complex is zeer netjes uitgevoerd en aan alles valt te zien dat er gedacht is aan luxe en goede afwerking. Onder het complex (gelukkig zeker niet zo groot) is in een parkeergarage met gereserveerd plaatsen prima te parkeren. Twee verdiepingen, 5 slaapkamers (waarvan 1 met 4 slaapplaatsen), een heerlijke woonkamer. open keuken en terras. Dit lijkt redelijk gewoon maar de luxe is overal aanwezig. We hebben menig moment doorgebracht in de jacuzzi die buiten zodanig opgesteld staat dat je van daar af een prachtig uitzicht op de bergen hebt! De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien zoals een oven, stoomoven, magnetron,dubbele koelkast met vriezer en wijnkoelkast, allen van het merk Miele. De Masterbedroom heeft een gigantische badkamer met 4-persoonsbad. Met ook de ruime sauna is de vakantie compleet! Een aanrader!

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?