Reviews Apartment Haus Tuxer***

18 June 2013

Haus Tuxer***
Reviews Apartment Haus Tuxer***
Haus 110A, A-6281, Gerlos / Gmünd
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Haus Tuxer***? Then take a look at the reviews of Apartment Haus Tuxer*** in Gerlos / Gmünd, written by other travellers.
Apartment Haus Tuxer scores a 8.0 out of 10, based on 47 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Haus Tuxer***? Take a look at the reviews of Apartment Haus Tuxer*** in Gerlos / Gmünd, placed by visitors. Next to that you can find 60 vacation photos regarding Apartment Haus Tuxer*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Haus Tuxer*** Gerlos / Gmünd. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

7.9
7.2
Show reviews from:
With partner, May 2013
"Prima appartement voor de betaalde prijs."
N.vos
Space
24/05/2013 Sobere keukeninrichting maar voor de rest alles uitstekend! Erg fijne douche, prima bedden en schoon beddengoed en keukenlinnen.
In de entree wordt gerookt, dat is iets minder maar voor ons niet storend.
Uitermate vriendelijke eigenaar.
Wij hebben via touroperator, en buiten het seizoen, geboekt. Voor de betaalde prijs een meer dat uitstekend verblijf.
In gerlos in deze tijd niets te beleven maar ook dit was voor ons niet storend omdat wij voor de rust en het wandelen kwamen.
Twijfelaars kunnen met een gerust hert boeken, zeurpieten heb je altijd!

Family with young children, May 2013
"Super appartement"
Fam Leus
Proximity to pistes
16/05/2013 Wij zijn met onze 2 dochters hier geweest in de week van 4 mei tot met 11 mei. Het was daar goed vertoeven,ruim/schoon appartement niks op aan te merken. Je kunt vele kanten op, fijn om te wandelen etc
Bernard de eigenaar was zeer vriendlijk en je kon als je hem vraagt alles krijgen. Echt TOP!!
We komen zkrs nog een keer terug.

Family with older children, May 2013
"Goed voor wintersport"
J.Meijer
7.0
10/05/2013 Is een mooi en goed appartement, maar alleen voor de wintersport. Wij zijn van 4 mei tot 9 mei daar geweest en in heel Gerlos was er niets open.
Je kon dus nergens eten of op een terrasje zitten. Ik raad iedereen aan om voor te boeken eens na te gaan wat er in de tijd dat jullie willen gaan wat er open is. Alles was dicht, de kabelbaan, de rodelbaan, het sky-diven. Alles.
Dit viel ons erg tegen en zijn daarom 2 dagen eerder naar huis gegaan.
Ook beneden, als je internet wilde, kon je nog geen kop koffie krijgen.
Voor wintersport ok, maar niet voor andere tidjen.

Friends, March 2013
"Prima appartement"
Judie
Proximity to pistes
23/03/2013 fijne week gehad, fijn appartement, goede bedden, lekkere douche en alles schoon.
Alleen geen handdoeken wissel, hierdoor moest je 1 week met 2 handdoeken doen... Het servies in de keuken is echt minimaal. Na iedere maaltijd de afwasmachine aan, anders kun jeniets meer drinken....

Family with older children, Febuary 2013
"Sumier en zeer eenvoudig appartement"
Fam vd Berg
3.0
6.0
06/03/2013 We zijn hier in de eind februari 2013 geweest voor een weekje wintersport, geboekt via touroperator.Het hoognodige was aanwezig in het appartement. Mooie omgeving en goede ligging aan de rand van het dorp Gerlos. Beneden en op de gangen wordt gerookt, erg vervelend. Verwarming werkte niet altijd, schimmelvlekken op het plafond van de badkamer en in de douchecabine.
Voor een 5 pers. kamer zijn 4 kopjes beschikbaar en 4 glazen.... De televisie mag nodig vernieuwd worden met een schermbreedte van 35cm. Er lagen stukken glas van een kapot geslagen bierfles op het balkon met sigarettenpeuken over het gehele terras. De prijs is dus te hoog voor de kwaliteit die geboden wordt; een onvoldoende. Vreemd dat de gemiddelde beoordeling dus op een 8,2 uitkomt!!

Friends, September 2012
"Super lokatie voor een heerlijke wandel week!"
Marco Huijs
10.0
Space
15/10/2012 De Eigenaar Bernard was super gaf top informatie regelde voor je qwat je maar wilde taxi, tiroleravond broodjes enz.
Het appartement 6 persoons was goed met 2apparte badkamers, schone handoeken als je nieuwe wilde géén probleem.

voor ons voor herhaling vatbaar!

With partner, September 2012
"Goed"
H.vdS
7.0
09/10/2012 Wij zijn hier geweest via een boeking bij veiling heel voordelig, dus we mogen niet klagen, maar alsje het volle pond moet betalen kom je in de keuken wel iets bedrogen uit. De slaapk., de douche, wc en gang zijn ruim en schoon,maar de keuken is, zeker als je met 6 pers. bent aan de kleine kant en zeer matig van inrichting. Het aanrecht bestaat uit slecht 2 kookplaten en een spoelbak dat is alles. Het koffiezetapp. en de waterkoker staan op een nachtkastje wat eigenlijk bij een bed hoort en daar staat ook een bestek bakje in.Borden wel genoeg. 6 limo. glazen is alles aan glaswerk. De vloerbedekking was erg vies! en de(slaap)bank was ook wel aan vernieuwing toe.Verder is het huis wat betreft trappenhuis en gangen heel netjes en zeer ruim van opzet, daar is niets mis mee !

Family with young children, September 2012
"Niet heel schoon"
de j
6.0
19/09/2012 appartement was ruim, maar er waren bij binnenkomst al wat dingen stuk. Ook was het niet heel erg schoon, en waren niet al onze bedden opgemaakt. Bij navraag werden deze later op de avond opgemaakt, hij wist van de kapotte mankementen maar dat was voor hem geen probleem?!?

With partner, July 2012
"Voor deze prijzen kan het NIET beter!!"
F.Dekker
10.0
Proximity to pistes
23/07/2012 Na diverse landen en appartementen te hebben gezien door de jaren, kan ik gerust zeggen dat app. "Tuxer" qua prijs/kwaliteit/schoonheid van de kamers alsmede inrichting er met vlag en wimpel boven uit steekt! Bernard, de eigenaar, is een èchte Oostenrijker en laat zich niet gek maken. Je kunt hem alles vragen, een ongedwongen sfeer en goede service.
Broodjes bestellen in het appartement is natuurlijk wat duurder als zelf even 5 min. naar het winkeltje lopen, maar dat is echt het klagen van "ons" Hollanders. Voor kinderen is er niet al teveel te doen, maar in 25 min. rijden ben je bij de "Zillertal arena" een mekka voor (kleine) kinderen Oostenrijk is nu eenmaal niet het perfecte land voor kleine kinderen in de zomer, dus klaag daar dan niet over, boek gewoon iets duurders waar wel een zwembad en kinderwei bij zit. Vanaf het app. heb je de mooiste wandelroutes en bezienswaardigheden op rij & loop afstand.
De ligging is goed, het appartement op en top zeker voor de prijs! Gewoon doen!!

Family with older children, July 2012
"Goede en vriendelijke locatie"
Nicole Haan
Space
15/07/2012 Goed bereikbaar en betaalbaar complex. Het 3-kamerappartement is met 4 personen een prima optie:fatsoenlijke bedden, genoeg ruimte. De uitrusting van de keuken is minimaal, maar prima in orde en schoon.
Hoewel er bij het inchecken een probleem was, werd dit accuut en goed opgelost.
De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam: helemaal oké!!

1 2 3 4 5 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?