Ingrid en Chris ontvangen je hartelijk. Ze staan elk moment voor je klaar als je dat wilt. Ze dringen zich absoluut niet op en laten het initiatief bij jou.
Het appartement is bijzonder comfortabel en sfeervol ingericht. We hebben heimwee naar het fijne, cosy gevoel dat het ons gaf.
Het dorp Höfen is erg rustig. Dit betekende wel dat we de skipistes bijna voor onszelf hadden. Persoonlijk hadden we wat meer leven wel leuk gevonden. Maar als je echt voor je rust gaat dan is het prima.
Yenthe, Ingrid en Chris, eigenaar,
Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, Jose-Anne en David! Daar zijn we heel erg blij mee.
We hebben er zelf ook erg van genoten jullie te leren kennen. En te praten over jullie en onze spannende uitdagingen. Heel veel voldoening wensen we jullie daarmee!
T.a.v. de rust in ons dorp: ja, dat is een groot pluspunt als je vanuit een rustige uitvalsbasis je activiteiten wil opzoeken. Vooral ook omdat we wel verwend zijn met een mooie eigen gondel en dalafdaling en een prachtige oefenpiste in ons dorp.
En gelukkig is Höfen een hele fijne centrale ligging, van waar uit je in 20 minuten in 4 andere, grotere skigebieden komt.
Maar inderdaad, mensen die veel apres ski en restaurants dicht rondom hun appartement prefereren, kunnen wellicht beter een ander dorp kiezen. Helemaal eens.
Heel veel succes met jullie prachtige uitdaging. We zullen jullie nauwgezet volgen!