Reviews Guest house Gurgltalblick***

20 June 2013

Gurgltalblick***
Reviews Guest house Gurgltalblick***
Ing. Kastnerstrasse 181, 6465, Nassereith
If you want to avoid disappointment during your holiday in Guest house Gurgltalblick***? Then take a look at the reviews of Guest house Gurgltalblick*** in Nassereith, written by other travellers.
Guest house Gurgltalblick scores a 8.3 out of 10, based on 34 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Guest house Gurgltalblick***? Take a look at the reviews of Guest house Gurgltalblick*** in Nassereith, placed by visitors. Next to that you can find 133 vacation photos regarding Guest house Gurgltalblick*** on the Zoover website. You can view 2 videos regarding Guest houseGurgltalblick***. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Gurgltalblick*** Nassereith. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 next

There are 34 reviews of Gurgltalblick***

8.5
Group trip, Febuary 2013
"Grote problemen met warm water en verwarming"
Blomme Nicolas
4.0
6.0
03/03/2013 Ik ben twee maal in dit hotel verbleven met busreis van Lauwers. Het zou er een zeer leuk hotel kunnen zijn als er niet steeds met de verwarming en warm water word bespaard. De eerste maal dat ik er verbleef moest je eerst de kraan een kwartier laten lopen voor je warm water had, dit jaar heb ik eens met 2 truien en dikke jas moeten binnen zitten omdat de baas er de verwarming had uitgezet , en dat in de winter ! Ik was zeker niet de enige die er grote klachten over had.
De douche viel ook zowat uiteen en het water uit de kraan spoot vorig jaar overal in het rond.
Het eten is er zeer middelmatig en lijkt alle dagen een beetje op hetzelfde, je krijgt er wel ruim voldoende, ook bij het redelijke ontbijt.
Iedere avond is wel iets leuks voorzien in het hotel o.a.. Huttenfeest, muziekavond, bingo, tiroleravond en dia-avond.

Group trip, August 2012
"Gemoedelijk gasthof"
ftseyen
Rooms
05/10/2012 Roland en Monica zijn vriendelijke en correte gastheren (vrouw). Doet zijn best om het de gasten naar hun zin te maken. Alles is netjes en het eten is een goede burgerkeuken. Prijs/kwaliteit meer dan goed. Werkt veel met busagentschappen waaronder Lauwers Reizen. Rustig gelegen even buiten Nassereith.

With partner, July 2012
"Fantastische plek voor rustige vakantie"
verelst dirk
21/07/2012 goede familiale sfeer in alle rust

Friends, May 2012
"Goede plek met enkele aandachtpunten"
ehp.deklein
5.0
21/05/2012 Gasthof Gurgltalblick is door de nieuwe eigenaar flink onderhanden genomen. Inrichting modern maar trouw aan de Tiroler tradities. Slaapkamers netjes en verzorgd. Hier en daar wel aandacht nodig zoals ventilatie in badkamer, afvoer douchecabine. Tevens jammer dat er niet meer gestookt werd op het moment dat wij er waren terwijl de buitentemperatuur dat wel zou rechtvaardigen.
Eigenaar Roland en Monica Schaber zijn gemoedelijk in omgang. Soms wat nonchalant. Het is soms even lang wachten voordat je iets kan bestellen omdat ze "even een boodschap deden buiten de deur".

Nassereith is sterk ondergewaardeerd. Dit wordt mede veroorzaakt door de rondweg die sinds enkele jaren om het dorp ligt. Hierdoor dreigt het dorp in slaap te sukkelen. Gelukkig bemoeit Tourismusverband Imst zich er nu mee zodat tij hopelijk gekeert wordt. Er zijn in ieder geval uitmuntende mogelijkheden om te wandelen. De natuur is adembenemend. Routes perfect aangegeven. Ook in de omgeving inspirerende mogelijkheden.

With partner, January 2012
"Gasthof wat wij gebruiken voor doorreis."
Gerrit
Rooms
02/02/2012 Het gasthof is in onze beleving perfect voor doorreis of files te voorkomen door 1 dag eerder te vertrekken vanuit Nederland. Goede service, vooraf goede communicatie middels email, diner en ontbijt echt goed. De laatste keer hadden we zelfs 4 gangen waarvan het hoofdgerecht bestond uit wilde eend. En dat alles voor 45€ per persoon per nacht. Bij meer overnachtingen zakt ook de prijs. Voor de wintersporters misschien iets minder interessant maar vindt je het niet erg om minder dan een uurtje te rijden dan kun je in een paar dagen een aantal top ski gebieden bereiken waaronder Ischgl, st. Anton a. Arlberg. Dichterbij liggen Imst, Jerzens, en het Zugspitz gebied.

Friends, 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
Kimberly
10.0
16/12/2011 Op en top 2de verblijfplaats! We kijken al uit naar onze 5de keer :)

With partner, August 2011
"Einmal war genug"
Lucky
4.0
3.0
2.0
Rooms
07/08/2011 Bis auf das gemütliche und saubere Zimmer waren wir enttäuscht.

Family with young children, May 2011
"Haat-liefdeverhouding."
Sacha
23/06/2011 Positief:
De Gasthof ligt pal aan de Fernpas. Van buiten en binnen ziet het er keurig uit. De bedden zijn heerlijk. Het eten fantastisch, ik heb nog nooit zo'n heerlijke schnitzel gegeten. En het bier smaakte ook prima. Roland, de eigenaar is een hele vriendelijke man.

Negatief:
De aankomst was niet goed. We waren er om half vier (doorreis) en alles was dicht. Na herhaaldelijk bellen kwam er uiteindelijk een schoonmaakster de deur open doen. Ze liet ons binnen en sloot ons in! Na een uur kwam de gastvrouw die zich geen raad wist met de situatie. Ze was ook geagiteerd: we waren veel te vroeg! In Oostenrijk kom je niet om half vier aan! 's Ochtends was ze weer boos: het water van de douche was koud (dat meldde een andere gast, maar wij hadden het ook), maar dat geloofde ze niet.

Kortom: op dat punt is verbetering noodzakelijk! Maar, we zouden zo nog een keer gaan. Alleen dan duidelijk met aankomsttijd, want voor een dichte deur staan is niet leuk.

Group trip, Febuary 2011
"EEN AANRADER ALS JE GEEN SKIER BENT"
DE RONGHE ROSE-MARI...
Child friendly
15/02/2011 een aanrader,vriendelijke eigenaar,spreekt zelfs een beetje vlaams,mooi hotel;

enig minpuntje,geen zeep op de kamers en
een ganse week dezelfde servetten ook al zijn ze vuil
voorts niets op aan te merken

Group trip, January 2011
"Aanrader ! prijs kwaliteit is meer dan ok"
marleen
10.0
29/01/2011 enorm, enorm goed ! t was voor ons de eerste keer, maar er gaan er nog volgen !! uitbaters zeeeeeeeeeeeer vriendelijk, dit is nog een echt familiebedrijf, waar men gedreven is ! zeer lekker eten, je kan bijvragen zoveel je wil, wie daar met honger van tafel komt, heeft het aan zichzelf te wijten !!

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?