Reviews Chalet Fabiola****

19 May 2013

Fabiola****
Reviews Chalet Fabiola****
kohlgasse 10, A-6271, Uderns
If you want to avoid disappointment during your holiday in Chalet Fabiola****? Then take a look at the reviews of Chalet Fabiola**** in Uderns, written by other travellers.
Chalet Fabiola scores a 9.8 out of 10, based on 7 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Chalet Fabiola****? Take a look at the reviews of Chalet Fabiola**** in Uderns, placed by visitors. Next to that you can find 22 vacation photos regarding Chalet Fabiola**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Fabiola**** Uderns. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 7 reviews of Fabiola****

9.6
9.4
Family with older children, March 2012
"Geweldig"
Hennie
Proximity to pistes
27/03/2012 Uitzicht,inrichting,ontvangst,wat een ervaring we zijn best wel wat gewend maar dit was toch bijzonder wat een uitzicht terras badkamers geweldig wij zijn bekend in het gebied komen er al meer dan 25jaar maar dit is toch wel lekker eigenlijk niet om door te vertellen want anders ben je je plekje kwijt maar herman en fabiola super bedankt gr van jan en en hennie en aanhang tot volgend jaar

Family with older children, Febuary 2012
"Mooi huis en pracht uitzicht"
Catsburg henny
Proximity to pistes
08/04/2012 Chalet Fabiola is gewoon super, we werden netjes ontvangen door Herman en Fabiola en zij wensten ons een mooie vakantie toe, maar dat gevoel was er gelijk bij binnen komst ,of we thuis waren zo voelde het ook.
Wat een mooi huis, met alles er op en er aan wat je ook nodig heeft.
Ik durf het ook niet hart op te zeggen want anders is er geen plek meer vrij voor ons,Maar het is wel een aanrader.

Family with young children, July 2011
"Wilt u ook zn huis boek dan chalet fabiola uderns "
huisen wil
Proximity to pistes
17/07/2011 een geweldig huis op een mooie lokatie en dat met een vrij uitzicht. in een woord super
we zijn bij aankomst door de bewoners zeer goed ontvangen wat een plus punt is.En dan het terras met een zitbank voor 8 pers,en een lounche zet van riet en alles op het zuiden.en een mooie tuin waar alle hortensia,s in bloei stonden.
In een woord super mooi.

Family with young children
"Super mooi huis"
laméris
Proximity to pistes
30/03/2010 Mooi ruim chalet met alle luxe die je maar kan bedenken. Ook het skigebied van Kaltenbach is schitterend, mooie ruime piste's Kortom super

Family with young children, Febuary 2010
"Super huis"
Laméris
Proximity to pistes
30/03/2010 Een fantastisch mooi huis op een mooie plek, het heeft alles qua luxe wat je maar bedenken kan. Gewoon super

Group trip, Febuary 2010
"Fantastische villa"
EJ Catsboer
Proximity to pistes
15/10/2010 Chalet Fabiola is ons enorm goed bevallen. Het huis is erg ruim en heeft een fantastisch uitzicht over het zillertal. Alle kamers en bedden waren mooi opgemaakt toen we aankwamen en er stond zelfs een leuk presentje voor ons klaar bij aankomst! Mede door de goede ligging(alle bezienswaardigheden/pistes goed bereikbaar) kunnen we dit chalet aanraden voor iederen. Voor ons in ieder geval een absolute aanrader, wij komen zeker weten terug.

Friends, June 2009
"Geweldig"
huizen j
Proximity to pistes
24/07/2009 wat een moi chalet is dit fantastische een moie plek met een super mooi uitzicht
het chalet heeft echt alles wat je maar bedenkt.gewoon SUPER

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?