Arrival date
Departure date
Persons
From £ 33
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Garten Altmannsdorf 1****
Reviews Hotel Garten Altmannsdorf 1****
Hoffingergasse 26, 1120, Vienna
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Garten Altmannsdorf 1****? Then take a look at the reviews of Hotel Garten Altmannsdorf 1**** in Vienna, written by other travellers.
Hotel Garten Altmannsdorf 1 scores a 8.5 out of 10, based on 23 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Garten Altmannsdorf 1****? Take a look at the reviews of Hotel Garten Altmannsdorf 1**** in Vienna, placed by visitors. Next to that you can find 12 vacation photos regarding Hotel Garten Altmannsdorf 1**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Garten Altmannsdorf 1**** Vienna. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 next

Child friendly
7.9
Show reviews from:
With partner, June 2012
"Goed hotel voor deze stedentrip."
ceesvandeven
7.0
06/07/2012 Wij verbleven hier voor 5 dagen en waren met de eigen auto, welke gratis in de ondergrondse parkeergarage kon worden gestald. Zeer service- vriendelijk personeel aan de receptie, alsmede in de ontbijtgelegenheid. Zeer gevarieerd ontbijt. Kamerinterieur ietwat gedateerd, en kluisje op de kamer zat niet vast gemonteerd , maar kon zo uit de kast worden genomen. Slaapkamer grenst aan een klein park met een vijver, waardoor insecten zoals muggen en motten de kamer binnen kwamen indien het raam open staat. Geen airconditioning op de kamer. Wel een makkelijke verbinding met de binnenstad, want een 72 uur kaart voor de metro is aanbevelingswaardig en een metrostation Am Schopfwerk ligt op loopafstand.

Friends, September 2010
"Een aanrader voor een bezoek aan Wenen"
Lia Kiewiet
Rooms
24/09/2010 Wij waren voor 1 overnachting in dit hotel. Gartenhotel Altmansdorf 2. Een rustige wijk in Wenen. Vriendelijk ontvangst, behulpzaam personeel. Mooi grote kamer. Eten is goed verzorgd. S'nachts heerlijk rustig. Vlakbij 2 metro stations. Alles is heel goed bereikbaar.

With partner, 2010
"Prachtig hotel"
alette
Rooms
01/08/2010 zeer goed hotel, de stad prima te bereiken met metro. Gode kamers, super ontbijt modern van opzet

With partner, March 2010
"Aan te bevelen hotel voor een stedentrip Wenen"
Dick
Rooms
06/06/2010 We zijn 2 keer in deze hotels geweest (een keer in 1 en een keer in 2).
De hotels liggen in een zeer rustige buitenwijk. Parkeren in de parkeergarage was met de aanbieding gratis. Het is makkelijk met de auto te vinden.
De hotels liggen vlak bij een metro station. Met de metro kan je alles in de stad bereiken. Dat we hier terugkomen zegt genoeg. Mijn voorkeur is Courtyard by Marriott, maar mijn vrouw vind deze hotels beter (rustiger en dan slaapt ze beter).

With partner
"Prima hotel voor City Trip"
JABECA
Rooms
16/08/2009 Goed hotel met parkeergarage (gratis)
In nabijheid metrostation,kaarten bij de receptie vragen
Dineren in hotel 1 is heel erg goed
Voor goedkoop en goed eten naar Heurigen achter de kerk

With partner, August 2009
"City Trip"
Bert en Marion
6.0
7.0
13/09/2009 Wij zaten in Hotel 2. Prima moderne kamers. Een uitstekend hotel in een buitenwijk van Wenen. Ligt dicht bij de metro, dus centrum is goed te bereiken. Kamers waren netjes met terras en schone badkamer. POrima verblijf voor een citytrip naar Wenen.

Friends, August 2009
"Geweldig hotel!"
loes & karin
Rooms
10/09/2009 We zaten in hotel 1. Een mooie luxe kamer met apart toilet. Alles zag er netjes uit. Uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie tuin. De huerigen achter de kerk zijn inderdaad een aanrader. Wenen is schitterend en metr de U-bahn ben je zo in het centrum of waar dan ook. Het hotel is een echte aanrader.

Friends, August 2009
"Mooi hotel voor city trip"
ronald
Rooms
26/08/2009 Wij hebben verbleven in hotel 2, prima kamers, netjes, ruime badkamer en prima ontbijt. Onder het hotel zit een supermarkt, bank en tabaksshop. Centrum is prima te bereiken met de U-bahn, voor €5,70 kan je 24 uur gebruik maken van het OV in wenen.

Voor de horeca kan je prima eten in de beide 'heurigen' achter de kerk. Aanrader is, zeker bij goed weer, Biergasthof OTTO (Altmannsdorferstr. 101) Goed eten en een ruime sortering bier van de tap en dat alles met een royale biergarten.

With partner, June 2009
"Echte aanrader!"
Dianne
Rooms
25/06/2009 Mijn vader en ik zijn vannacht thuisgekomen na 5 dagen Wenen. Gartenhotel Altmannsdorf is een zeer goed hotel met een uitstekende keuken en nette kamers. Het enige jammere aan de kamer was, dat er geen fijne stoel/bank stond waarop je heerlijk onderuitgezakt kon zitten.
Wij kwamen er de tweede dag pas achter dat er een station was wat veel dichterbij het hotel lag, de U6. Met deze metro ben je binnen een kwartier in het centrum.
Al met al: goed hotel, vriendelijk personeel, goede bedden en lekker eten!

With partner, May 2009
"Een echte aanrader als je Wenen wilt bezoeken"
Jenny en John van D...
Rooms
28/05/2009 Het Gartenhotel Altmannsdorf in Wenen is een geweldig hotel met een onzettend mooie monumentale tuin.
Aansluiting richting centrum geweldig...

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?