Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From -
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Hamoir-sur-Ourthe
reviews Hamoir-sur-Ourthe
Would you like to know what other people thought of their holiday in Hamoir-sur-Ourthe? Then take look on this page at the reviews written by other travellers. Did you spend your holiday in Hamoir-sur-Ourthe? Then you can add your review here.
Hamoir-sur-Ourthe scores a 7.8 out of 10, based on 9 reviews
Would you like to know what other people thought of their holiday in Hamoir-sur-Ourthe? Take a look at the reviews of other travellers about Hamoir-sur-Ourthe. Have you been on a holiday in Hamoir-sur-Ourthe yourself? Add your review here. - - - -
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Hamoir-sur-Ourthe. You can post a review regarding destination Hamoir-sur-Ourthe if you like.

Did you visit this destination?

There are 9 reviews of Hamoir-sur-Ourthe

With partner, October 2012
"Schitterende natuur"
Liesbeth
Atmosphere
20/10/2012 Een lieflijk dorpje aan de Ourthe, met veel wandelmogelijkheden.

With partner, October 2012
"Goede uitvalsbasis"
Chris
Atmosphere
10/11/2012 Prima plek voor tochten in omgeving of bezoek aan Luik. Heeft treinstation waar redelijk frequent een trein stopt.

With partner, August 2012
"Rustgevende locatie , mooie natuur"
de bruycker pascal
Atmosphere
10/08/2012 Hamoir is één van de zovele gemeentes die langs de Ourthe gelegen zijn , rustig , gezellig , zeer mooie natuur , ideaal voor wandelingen . Vriendelijke plaatselijke handelslui en nabije omgeving ook ok ( Comblain au Pont, Durbuy enz...) Aangenaam vertoeven , zeker ideaal voor onthaasting . Pluspunt : ook per trein bereikbaar .

Find more information about Hamoir-sur-Ourthe at:

With partner, August 2012
"Mooie omgeving."
van laere willy
4.0
Atmosphere
08/08/2012 voor mensen die willen wandelen is dit een top!
wandelkaarten verkrijgbaar in de auberge.

Friends, July 2012
"Klein, maar gezellig"
Netens
Atmosphere
01/08/2012 uitstekende basis om te wandelen en te fietsen.

Friends, 2011
"Leuke camperplaats"
Ben Leenman
7.0
03/03/2012 De camperplaats is eenvoudig. Op de naast gelegen camping kan men van de voorzieningen gebruik maken

With partner, August 2010
"Ik blijf er elk jaar opnieuw naartoe gaan"
sve
Atmosphere
24/08/2010 Elk jaar ga ik wel minstens 1x naar Hamoir en verblijf ik op Camping Communal Dessous Hamoir in een stacaravan van mijn grootouders.
Het bevalt mij daar zo goed dat ik er nu ook reeds een paar jaar naartoe ga met mijn vriendin die het daar ook zeer goed kan treffen.
Mooie streek en ideale uitvalsbasis voor wandelingen en daguitstappen, rustig gelegen en toch alles in de nabijheid (max. 15km) maar in Hamoir zelf is ook alles te vinden van supermarkt tot slagerij, bakkerij, frituur, pita, pizza en noem maar op.
Verscheidene markten in de buurt op max. 20km afstand, Barvaux, Bomal, Aywaille, Esneux, etc.
Durbuy op 15km afstand!!!

Friends, September 2009
"Leuke plaats in de Ardennen"
Toon
7.0
16/11/2009 Hamoir is een leuk klein plaatsje in de Belgische Ardennen. Mooi uitgangspunt voor tochten in de omgeving. Het kent vanaf de brug en daarlangs een fraaie blik over de Ourthe. Enkele terrasjes en winkeltjes. Verder is het rustiek en rustig.

Friends, March 2009
"Leuk voor een weekend"
karin Pennewaard
Atmosphere
13/03/2009 Mooi gelegen aan de Ourthe. Veel mogelijkheden om te wandelen, kanoën e.d.
Lekker gegeten bij een Italiaans restaurant

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?