Reviews Campsite Eden

3.1
Weather

24  °C

20 June 2013

Unfortunately no photos available Add the first photo
Reviews Campsite Eden
Sougné-Remouchamps
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Eden? Then take a look at the reviews of Campsite Eden in Sougné-Remouchamps, written by other travellers.
Campsite Eden scores a 4.8 out of 10, based on 12 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Eden? Take a look at the reviews of Campsite Eden in Sougné-Remouchamps, placed by visitors. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Eden Sougné-Remouchamps. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

There are 12 reviews of Eden

6.5
5.1
4.6
3.4
3.1
Family with older children, 2010
"Nooit naar toe gaan !!!"
hardy
1.0
20/10/2010 Nooit naar toe gaan!! Er zijn zo veel mooie veel betere campings in directe omgeving ...
Vies en onverzorgd!

Family with young children, 2010
"PLUS JAMAIS"
dwidwi
2.0
27/02/2010 Propriétaire très désagréable, douches payantes, prix du camping élevé, sanitaires vétustes ... à éviter

With partner
"Zeer Rustig en zeer vriendelijk"
Van De Vijver
7.0
6.0
10/11/2009 Het is er zeer rustig voor wie er op adem wil komen na een week hard werken.
Wij komen er zeker terug. het zijn er ook zeer vriendelijke en aangename mensen. Voor herhaling vatbaar.

Family with young children, August 2008
"Gezellige familie camping aan een riviertje"
fam Zoutenbier
6.0
28/03/2009 gezellige familie camping, waar veel kan en mag, mits je rekening houdt met je mede kampeerders.
perfekte omgeving voor kinderen, kunnen zich heerlijk uitleven, en hun fantasie de vrije loop laten gaan.
onze kinderen hadden hun spelcomputers mee genomen, maar deze zijn eigelijk de gehele week niet aangeraakt.
gewoonweg omdat ze zich perfekt konden vermaken in de omgeving en aan het water.
en dat leuke varkentje, dat klopt, deze is er volgens zeggen ieder jaar wel een paar weekenden in het vakantie seizoen, onze kinderen vonden hem schitterend, gingen hem elke ophalen om mee te wandelen en spelen, echt super hoor.
en ach, het sanitair is wel verouderd, maar het is en blijft dan ook kamperen, maar zeker niet zo dat je je behoefte moet doen in een gat in de vloer.

Family, July 2008
"Rampzalig! Dat zoiets nog bestaat?"
Paul uit Malden
1.0
10/08/2008 Met alle respect, maar zoiets kan volgens mij alleen in Belgie. Waarschijn maak ik mij nu niet geliefd, maar het is onvoorstelbaar dat er hieronder reacties staan dat deze camping proper en gezellig is. Alleen als je als passant je eigen sanitair bij je hebt, wil je er een nacht overnachten. Echt niet langer! Meer moet je er beslist niet van verwachten. Van sanitair durf ik eigenlijk niet te spreken. Van de toiletten uit ca. 1812 was weinig glazuur meer te zien onder de aangekoekte stront. Hoewel de camping uitgestorven leek, was het toilet-/ douche gebouw ronduit smerig. De ratten- en/of muizen uitwerpselen van geruime tijd lagen er voor de deur. En geloof me, die waren niet van een dag of een week. De camping doet verder troosteloos aan en valt wat mij betreft onder de categorie " vergane glorie ". Er was verder niets om ook maar iets over te zeggen. Verder maak ik aan deze camping dan ook maar geen woorden vuil, het was er immers al vuil genoeg.

Family
karen
2.0
07/08/2007 mijn zoon: er is helemaal niets voor kinderen ofzo, maar er wordt ook niet geklaagd als je rond gaat rennen.
Wel leuk:vuurtjes stoken mag. En je kan zwemmen. Geen kampwinkel, geen eetgelegenheid, dichtsbijzijnde is frietkot met oud vet. Toiletten: worden onvoldoende schoongemaakt (iemand was erg onfris geweest met zijn ontlasting, heeft er van de middag tot laat in de ochtend erna gelegen, en was doorgelopen door toiletgebouw). Chef was wel heel behulpzaam en vriendelijk.

Family with young children, July 2007
"Fantastisch centraal gelegen, alles mogelijk"
de heij
5.0
28/03/2009 nooit zo leuke omgeving, zo centraal voor allerlei uitval mogelijkheden naar bezienswaardigheden mee gemaakt.
ok sanitair is niet echt modern, maar best goed om te doen.
zelfs nederlanders gezien die hun huisvarken mee hadden genomen, die onze kinders byzonder vermakelijk vonden, heerlijk familiaal allemaal, een camping waar je gewoon lekker ouderwets kampeert, gemoedelijk en gezellig, de regel die daar telt denken wij, is respect hebben voor ELKAAR!
lekkere afkoeling in de Ambleve als het er snik heet is, mooie omgeving om te wandelen en alles lekker dichtbij.

nathaliejean
Price / quality
02/08/2006 leuke gezellige camping, heel rustig, proper.
we hebben er een hele week gekampeerd met 3 kinderen. was perfect te doen,de kinderen hebben zich goed geamuseerd.
de bar was wel enkel open in het weekend, voor sommigen misschien een minpunt.
Voor de rest heel vriendelijke bediening en zeker voor herhaling vatbaar.

Family, August 2006
Anne
1.0
12/09/2007 Nooit naar toe gaan!! Er zijn zo veel mooie veel betere campings in directe omgeving ...
Vies en onverzorgd!

Business trip, August 2006
Nina
7.0
2.0
20/08/2006 Ik heb nog nooit zoiets gezien! Was rond uit slecht!!
Aan het water kon je camperen ja .... maar dan moest je wel een plek je zoeken waar geen vuur resten lagen of verroeste BBQ's ... Kantine was dicht ... geen winkel niks!! Douche was oud en vuil ... WC bij mannen zonder bril en bij vrouwen bruin en aangekoekt vuil .. geen toilet papier .. Ik heb er foto's van gemaakt dus kan ze evt door sturen!! Jonge lui die tot 2 uur snachts in een soort groot kippen hok lawaai maakte werden niet gewaarschuwd ... ik had voor 2 nachten betaald maar ben de andere ochtend om 10:00 al weer vertrokken met mijn zoon. Een fantastische mooie camping met nieuw sanitair, vriendelijke mensen, mooie grote supermarkt even buiten de camping en aan de zelfde rivier!! goed bereikbaar ook met openbaar vervoer vanaf trein slechts 15 min lopen bus stopt voor de deur.

1 2 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?