Reviews Villa Du Bonheur****

9.6
Weather

11  °C

22 May 2013

Unfortunately no photos available Add the first photo
Reviews Villa Du Bonheur****
Heure
If you want to avoid disappointment during your holiday in Villa Du Bonheur****? Then take a look at the reviews of Villa Du Bonheur**** in Heure, written by other travellers.
Villa Du Bonheur scores a 8.8 out of 10, based on 9 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Villa Du Bonheur****? Take a look at the reviews of Villa Du Bonheur**** in Heure, placed by visitors. Next to that you can find 3 vacation photos regarding Villa Du Bonheur**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Du Bonheur**** Heure. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 9 reviews of Du Bonheur****

8.6
9.3
9.6
Show reviews from:
Family with young children, August 2010
"Mooi huis met een heerlijke jaccuzi."
B Moorman
7.0
7.0
Space
21/09/2010 Mooi en ruim huis met een fijne sauna en een heerlijke jaccuzi waar we tot in de kleine uurtjes van genoten hebben. Ook een paar minpuntjes: jammer dat er geen lekkere tuinstoelen waren. Horren voor de ramen en de tuindeur is ook geen overbodige luxe (veel vliegen in huis). De borg a €300,- uiteindeljik via TO teruggekregen (dank daarvoor), omdat de eigenaar niet reageerde op telefoontjes en email. Vervelend, vooral omdat we wel een heerlijke week in dit huis in de Ardennen hebben gehad.

Family with older children, August 2009
"Geweldige vakantiewoning."
fam: janssen
10.0
11/01/2010 Hartelijk ontvangen door de eigenaars met fles bubbels in een zeer goed ondehouden woning.
Prachtige ligging ,en woning voorzien van alle luxe en comfort.
Voor de derde maal geboekt,en er zullen er vele volgen
Ik raad deze luxe villa aan iedereen aan.

Friends, January 2009
"Super huisje!"
Els V.
10.0
03/02/2009 Echt een aanrader. Veel ruimte en luxe. Zalig genieten in de sauna en jacuzzi. Wel wat moeten zoeken om de sauna in gang te krijgen, maar alles super! Niets op aan te merken!! TOP huisje!

The best prices and last minutes for this Villa by:

Friends
Elke & vrienden
Child friendly
23/11/2007 We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in Villa du Bonheur. We hebben vooral genoten van de jacuzzi en de sauna waar we echt tot rust kwamen. De omgeving is ook ideaal om lange wandelingen te maken en een uitstapje naar Marche is ook een aanrader. Volgend jaar keren we zeker terug.
Groetjes

Friends
Steven Proven
Child friendly
23/11/2007 Voor de tweede keer hebben we in Villa du Bonheur gelogeerd. Net zoals de eerste keer is het ons enorm goed bevallen. We begrijpen echt niet dat er één familie kritiek had op dit huis. We kwamen er zoals de eerste keer weer volledig tot rust. Het huis was deze keer weer netjes in orde. Als afsluiter van dit weekend gingen we eten bij de Italiaan in Marche. We komen zeker terug.

Family
stockx
Child friendly
19/11/2007 Zeer goed onderhouden woning en van alle comfort voorzien . Wij komen zeker terug. Alles correct afgehandeld door de vriendelije huiseigenaar.

Family
kenis
6.0
29/10/2007 2 maanden en een helf moeten wachten op waarborg. Door tussenkomst van Euro relais waarborg terug gekregen.
weinig privacy in tuin

Friends, October 2007
stockx
10.0
19/11/2007 Zeer vriendelijke eigenaar,van alle gemakken voorzien. Alles correct afgehandeld.Wij komen zeker terug. Echt een aanrader

Friends, Febuary 2007
Y Remmerde
Space
24/02/2007 Een geweldig vakantiehuis.Leuke inrichting,licht en ruim.Zeer schoon.Een mooie sauna en jacuzzi,een aanrader.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?