Reviews Hotel Brasil Tropical Village****

19 June 2013

Brasil Tropical Village****
Reviews Hotel Brasil Tropical Village****
Rua Cruzeiro do Sul 251, 59178-00, Praia da Pipa
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Brasil Tropical Village****? Then take a look at the reviews of Hotel Brasil Tropical Village**** in Praia da Pipa, written by other travellers.
Hotel Brasil Tropical Village scores a 8.5 out of 10, based on 61 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Brasil Tropical Village****? Take a look at the reviews of Hotel Brasil Tropical Village**** in Praia da Pipa, placed by visitors. Next to that you can find 63 vacation photos regarding Hotel Brasil Tropical Village**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding HotelBrasil Tropical Village****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Brasil Tropical Village**** Praia da Pipa. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

Friends, January 2013
"Schitterende kleinschalige accomodatie!"
remco1977
10.0
07/02/2013 Een prachtig klein resort, de tuin en de huisjes (ongeveer 15) zien er allemaal uit als nieuw, de tuin is werkelijk schitterend en ZEER schoon allemaal. Het is inderdaad even een stukje lopen maar niet meer dan 10 minuten naar het dichts bijzijnde strand. Daarnaast een leuke wandeling door de winkelstraat! Voor echt oude of slecht ter been zijnde mensen niet ideaal qua ligging maar als je 2 gezonde benen onder je lijf hebt is dit echt prima te belopen!
Verder geen enkele aanmerking en de prijs/kwaliteit verhouding is simpelweg erg goed! De iets luxere huisjes zijn wel net even wat ruimer en hebben ook nog een soort van woonkamer/keuken extra.
Qua stranden moet je op het Praia de Golphinos zijn (dolfijnenstrand) wat echt een 10x beter strand is dan het "hoofdstrand"!

With partner, September 2012
"Super accomodatie!"
Floor
Child friendly
23/09/2012 Super fijn hotel. Ligt wat buiten het dorpje en is slechts via een rotbestrating te bereiken. Moet dus wel bereid zijn om te lopen. Ik heb me op de route echter nooit onveilig gevoeld (in heel Pipa niet overigens).

Hotelpersoneel is erg vriendelijk. Alleen Leandro spreekt Engels, maar iedereen is bereid te helpen. Kamers zijn simpel, maar prima (wij hadden een bungalow zonder keuken). Douches zijn erg ruim!

With partner, September 2012
"Voor herhaling vatbaar!!"
Kim
Rooms
10/01/2013 Voor mensen die echt van het strand houden is dit hotel niet echt een succes. Strand ligt niet echt op loopafstand of wij zijn verkeerd gelopen. Denk dat je zomaar 20 tot 25 minuten onderweg bent in de hitte :) Service is echt prima in dit hotel. Iedere dag word de kamer schoongemaakt. Wanneer je je sleutel niet bij de balie neerlegt weten de schoonmaaksters dat ze niet hoeven schoon te maken. Ontbijt was goed, maar wel iedere keer hetzelfde. Soms staat er op internet dat je aapjes bij het ontbijt kunt verwachten, nou wij hebben geen aapje bij het hotel gezien. Prima hotel!!!!! met standaard maar goede kamers icl kluis.

The best prices and last minutes for this Hotel by:

Friends, September 2012
"Top Hotel"
Tom
10.0
06/10/2012 Het Hotel heeft een fantastische tuin met zwembad. Kamers worden elke dag zorgvuldig schoongemaakt. Als je vragen hebt kun je altijd bij de receptie terecht, personeel altijd vriendelijk en behulpzaam een echte aanrader.

With partner, April 2012
"Prima hotel voor relaxte vakantie!"
Peter en partner
Rooms
14/05/2012 De huisjes zijn vrij eenvoudig. De tuin is prachtig. Het ontbijt is prima.
Het personeel is aardig en Leandro spreekt prima engels.
Het hotel ligt wel vrij afgelegen. Het laatste stukje weg tot aan het hotel is vrij donker.
Pipa is een gezellig plaatsje met leuke restaurantjes (vooral restaurant Tapas is erg goed!). Restaurant Pacifico was ook goed, maar is inmiddels gesloten, evenals restaurant X.
In mei en juni zijn veel zaken gesloten vanwege het regenseizoen (in april is bijna alles nog open).
De stranden zijn mooi. Pas wel op voor de sterke stroming als je gaat zwemmen!
Voor excursies kun je prima terecht bij lokale bevolking: kleine groepjes en niet duur. De touroperators zijn een stuk duurder!
Nadeel is wel dat je op de heenreis een tussenlanding moet maken op de Kaapverdische Eilanden en op de terugreis zelfs twee (in Fortaleza en de Kaapverdische Eilanden). Dat betekent 1 tot 2 uur extra reistijd! Maar Pipa is het waard!

With partner, Febuary 2012
"Oase van rust"
Leonie & Hans
Rooms
29/02/2012 Wij zijn net terug van een week brazilie en hebben genoten van tropical village. De huisjes zijn erg netjes. Iedere dag wordt het linnengoed verschoond. Door de tropisch aangelegde tuin is er veel schaduw waardoor je ook in de hangmat op de veranda lekker kunt genieten van de rust en het warme weer. De accommodatie ligt iets buiten het centrum van Pipa, maar is goed te lopen, ook 's avonds. Het strand ligt op 10 minuten lopen, maar beter pak je de bus (alternativo, 3 real) naar Praya Madeiro: een bounty-achtig strand met dolfijnen voor de kust op nog geen 10 minuten.
Het stadje zelf is relaxed. Minpuntje is dat het slechts uit 1 hoofdstraat bestaat waardoor je dezelfde weg heen als terug loopt.
Zowel bij de accommodatie als in het stadje bij de vele restaurantjes zijn de mensen zeer gastvrij en vriendelijk. Daarbij genomen de gemiddelde temperatuur van 29 graden, is het een ideale zonbestemming in de winter.

With partner, Febuary 2012
"Leuk hotel"
r_roelinga
7.0
19/06/2012 lekker rustig gelegen,mooie tuin zalige hangmat!

With partner, January 2012
"Schiet incident naast resort"
den Dulk
5.0
2.0
5.0
7.0
15/02/2012 Bij aankomst vertelde Michel(touroperator) dat we beter niet links af moesten
gaan wanneer wij het park verlieten. Nou dat had hij juist!!!! 2 dagen
na aankomst, kwamen mijn vriendin en terug van het strand en kwamen er 3 gewapende mannen met getrokken vuurwapen op ons afgerend in burger
en daarachter Militaire Politie met automatische wapens. Ons eerste
idee was, wij liggen in de vuurlinie, maar de 3 mannen bleken politie
in burger te zijn. Eenmaal op het park en vertelde ik de eigenaar wat er
buiten afspeelde. Toen hoorde wij het eerste schot, schrokken ons rot.
Zeker omdat het precies achter de muur van het resort was. 10 min
later weer vier schoten. Voor ons een heftige ervaring en daar komt
bij dat de afstand naar het strand ook echt waardeloos is. Je houdt er
in de avond zeker rekening mee(afstand), het gedeelte waar je door
heen moet zijn ze meestal erg dronken of onder drugs.
Ook kun je er maar 3 avonden in de week avond eten of lunch.
2e week Coco Fresco, dit was echt SUPER.

With partner, January 2012
"Groene oase"
F
Rooms
29/01/2012 Net terug uit deze poussada. Prima bevallen! We zaten in een superieur huisje. Deze zijn gelegen aan het zwembad en hebben een keuken en een aparte slaapkamer. Deze zijn met 60m2 dubbel zo groot als de andere huisjes. Aanrader! Alles is keurig schoon en prima onderhouden. Het zwembad is heerlijk en wordt ook bij het obsessieve af schoon gehouden.Prima ontbijt met op verzoek een tostie of een eitje. Inmiddels is de weg bestraat dus het loopje naar Pipa gaat ook beter. Persoonlijk vind ik het niet te ver van Pipa verwijderd.

Travelling alone, January 2012
"Mooie tuin"
hermancremers
Rooms
17/06/2012 schoon en netjes mooie kamers alleen jammer dat het restaurant alleen geopend is als er nieuwe gasten komen de liging is rustig in een prachtige tuin waar s morgens de aapjes uit je handen komen eten de weg nar het centrum tien minuten loopen is in het begin wel erg donker

1 2 3 4 5 6 7 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?