Reviews Apartment Polo

23 May 2013

Polo
Reviews Apartment Polo
Sunny Beach complex, Black Sea coast, 8240, Sunny Beach
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Polo? Then take a look at the reviews of Apartment Polo in Sunny Beach, written by other travellers.
Apartment Polo scores a 7.6 out of 10, based on 7 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Polo? Take a look at the reviews of Apartment Polo in Sunny Beach, placed by visitors. Next to that you can find 4 vacation photos regarding Apartment Polo on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Polo Sunny Beach. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 7 reviews of Polo

"Mooi appartement!"
Jaimy
3.0
Space
04/02/2011 Ik ben naar dit app. geweest vorig jaar met 5 meiden. Het was erg gezellig en het hotel voldeed bijna aan al onze eissen. De kamers waren mooi, het zwembad met poolbar was fantastisch en de spa die bij het app. zat was ook heel mooi. Toch enkele minpuntjes voor de jongeren onder ons, het centrum van sunnybeach is ver weg dus je moet elke avond heen met bus of taxi en terug met de taxi.(al ga je met de taxi spreek dan van te voren een prijs af)Ook wilde de mensen van het app. dat het om 22.00 al stil was zo niet konden we vertrekken. Wij zijn dan ook bijna het appartement uitgekikt dus het is een beetje vreemd dat jongerenreisorganisaties dit app. aanbieden dus. Want het is niet echt een jongeren hotel, meer voor familie of jonge stellen. Het restaurant was mooi en het eten was wel te doen. Aardig personeel dat wel, alleen slechte schoonmaaksters en veel dingen in onze kamer gingen snel stuk of waren al stuk. Al met al sunnybeach zelf is te gek 2011 weer!

"Een topper"
Erik Vollenbroek
7.0
24/08/2009 wij met z`n 5en een supervakantie gehad..borg niet volledig terug gekregen doordat een wc-bril defect was.. helaas, voor de rest goed! mooi zwembad, eten kon daar iets beter. was niet al te goed.. voor de rest gewoon goed!

Friends
"Matige ligging, goed complex!"
Jordy M.
7.0
24/08/2009 Het appartement was ruim en we hadden voldoende ruimte. De slaapbank was qua kwaliteit echt slecht! De overige 4 slaapplaatsen waren prima!

Wij hadden 2 kleine badkamers aanwezig. De douches waren goed, maar vaak koud!

Schoonmaak slecht! Bedlinnen zijn niet verschoond en er is uit ons appartement 1x wat gestolen.

De accommodatie zelf was mooi! Veel ligbedjes, erg schoon/mooi zwembad! Het eten bij de accommodatie was matig!

De ligging is matig. Centrum is half uurtje lopen, maar de bus kost slechts €0,50. Taxi voor 5 personen slechts €10,00.

Het strand is op zo’n 10 minuten lopen. Gezellig, zandstrand!

Men krijgt de borg gewoon terug, tenzij je het erg bont hebt gemaakt.

Afstand tot eerste bushalte is geen 100 meter, maar 300 meter. Het centrum is niet op 800 meter, maar 2km.

Bulgarije heeft een gezellig centrum! Sunny Beach is een aanrader!

Friends, August 2009
"Moeite waard"
Roland88
Space
05/07/2010 Met 8 man hier naartoe geweest in 2009, kamers zijn netjes maar niet al te luxe, eten bij het app. is te doen.
Polo ligt behoolijk ver van het strand en centrum. Daarom is het handig dat de taxi's goedkoop zijn en het zwembad bij het appartement goed is.
Het uitgaan is geweldig in sunny beach.

With partner
"Goed appartement, wel heel ver van centrum"
miranda
2.0
2.0
Interior
17/01/2009 super leuk hotel met veel nl ers, goed eten en cocktails! wel is het strand kwartier,half uurtje lopen en het centrum te ver weg.je moest met de bus die wel heel goedkoop was maar bomvol!!!

aanrader maar niet als je in het centrum wilt zitten!

"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
arien
4.0
Space
13/08/2008 Als je voor het stappen komt is dit niet zo'n goede bestemming. Je moet elke nacht met de taxi terug! Lopen naar t centrum is te ver. Veel NL's. Wel heel gezellig en je kunt er goed eten! Appartement is verder goed! Eten en drinken in het centrum is goedkoop! Uitgaan in discotheken hebben byna de NL-prijzen. Zeker de moeite waard om x naar bulgarije t gaan.

Friends, August 2008
"Zeer mooi appartementencomplex!"
Rens
4.0
Space
20/08/2008 Zeer mooi appartementencomplex met voldoende ruimte en goed ingerichte appartementen! Super mooi zwembad en aardig personeel. Ook een spa aanwezig,lekker om te ontspannen!De ligging van het complex is buiten het centrum,wat voor het uitgaan een nadeel kan zijn, als je niet voor de bus (€0,50) of taxi (€10,-) wilt betalen.Dichtsbijzijnde strand is 5 a 10 minuten lopen. Voor een gezellig strand moet je naar de hoofdpier (centrum).

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?