Reviews Hotel Arenal Lodge

28  °C

20 June 2013

Arenal Lodge
Reviews Hotel Arenal Lodge
FORTUNA, 20KM CARRT. A TILARAN, 200M D. LAGUNA, 2495-2050, La Fortuna de San Carlos
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Arenal Lodge? Then take a look at the reviews of Hotel Arenal Lodge in La Fortuna de San Carlos, written by other travellers.
Hotel Arenal Lodge scores a 8.4 out of 10, based on 2 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Arenal Lodge? Take a look at the reviews of Hotel Arenal Lodge in La Fortuna de San Carlos, placed by visitors. Next to that you can find 52 vacation photos regarding Hotel Arenal Lodge on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Arenal Lodge La Fortuna de San Carlos. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

"Prachtige lodge!"
Angelique
7.0
Rooms
30/11/2009 Via een steil kronkelweggetje kom je bovenop de berg bij de Arenal-lodge.
Met veel natuurlijke materialen ingericht wat knus aandoet,
Kamers zijn geweldig!Wij hadden een junior-suite en deze kamers zijn mega-groot!Met een mega-bed en een eigen veranda met schommelstoelen.Vanuit je bed kijk je zo op de vulkaan (als het helder is)!
De omgeving is hier werkelijk schitterend!Neusberen en ontelbaar verschillende vogels en vlinders.Geel-blauwe ara's komen tot op het terras en zijn niet bang.Tijdens ons verblijf was het niet helder en hebben we niet veel van de vulkaan kunnen zien.Maar we hebben ons hier geen moment verveeld!

Friends
"Neem de juniorsuite!!"
Marlies
6.0
Rooms
13/09/2008 Ik ben van 23-8 t/m 10-9 in Costa Rica geweest samen met een vriendin. Echt een geweldig land.
Arenal Lodge ligt op een geweldige locatie. We hadden een juniorsuite met uitzicht op de vulkaan. 's Morgens worden er bananen in de bomen gehangen waardoor wij een neusbeertje, tayra (ziet eruit als een fred alleen dan groter), stekelvarkentje en verschillende mooie vogels gezien hebben. We hebben de excursie naar de hangbruggen gedaan en de excursie naar de vulkaan en de tobaco heetwaterbronnen gedaan. Beiden erg leuk. Ik vond het eten wat minder, maar voor de rest een prima hotel. Het weggetje naar het hotel zit vol haarspeldbochten en is steil.

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?