16/05/2013
In mei met ons gezin met 3 kinderen (7- 4 jaar en 7 maanden) verbleven in Dolphins jump. Super appartement (Kolibri) echt van alle gemakken voorzien, ook voor kleine kinderen/baby's, ideaal beneden, groot terras en je loopt zo naar het zwembad en het strand, het uitzicht is prachtig! Appartement en terrein wordt zeer goed schoongehouden, weinig tot geen ongedierte, maar helaas geldt dit niet voor het zwembad, hier hebben wij dan ook weinig gebruik van gemaakt, het is veel leuker om, met de auto naar mooie strandjes te rijden, zoals Cas abou, porto mari, kokomo etcc... Wij zijn al vaker op Curacao geweest, maar Mambo is echt niet meer wat het was (helaas). Beheerder van het complex is erg aardig en behulpzaam. Je kan zo lopen naar Hemmingway om wat te eten of een lekkere pizza halen bij Piazza. Ik zie ons wel weer snel teruggaan naar Curacao.
13/05/2013
Echt een prachtig plekje op Curacao! Al diverse keren op Curaco geweest maar dit is absoluut een plek om terug te komen! Schitterend appartement (Waraware in ons geval) voorzien van alles: (af)wasmachine, droger, Iphone docking station, Wifi (gratis), flat screen televisies etc. Vanaf het heerlijke ruime balkon kijk je uit op de dolfijnen, prachtig gezicht. Een prive strandje (ook zeer geschikt voor kleine kinderen) en zwembad behoren ook tot het complex. Onze dochter van 6 heeft zich daar prima vermaakt. Uiteraard moet je een auto huren om naar de echte mooie strandjes te rijden want Mambo Beach is wat ons betreft zeker geen aanrader. Verder is het appartement rustig gelegen en veilig. Vriendelijke/zeer behulpzame beheerder. Kortom genoten! 1 aanbevelingspunt: zwembad mag wat vaker schoongemaakt worden.
Owner says::
Wow, Femke wat een enthousiaste en uitgebreide beoordeling, dankjewel! Het is wel duidelijk dat jullie je enorm vermaakt hebben! Mambo Beach is inderdaad een echt (keurig) toeristenstrand met veel faciliteiten, toch zijn de prachtige witte idyllische zandstrandjes daarbij inderdaad niet te vergelijken, supermooi! Normaal gesproken wordt het zwembad echt elke dag schoongemaakt worden, ik heb het gelijk doorgegeven, dankjewel!