Reviews Apartment Iguana Inn****

20 May 2013

Iguana Inn****
Reviews Apartment Iguana Inn****
Korporaalweg 28, Willemstad
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Iguana Inn****? Then take a look at the reviews of Apartment Iguana Inn**** in Willemstad, written by other travellers.
Apartment Iguana Inn scores a 9.0 out of 10, based on 33 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Iguana Inn****? Take a look at the reviews of Apartment Iguana Inn**** in Willemstad, placed by visitors. Next to that you can find 39 vacation photos regarding Apartment Iguana Inn**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding ApartmentIguana Inn****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Iguana Inn**** Willemstad. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 next

There are 33 reviews of Iguana Inn****

8.8
9.2
8.9
9.4
Family with young children, Febuary 2013
"We hebben hier heerlijk genoten!"
Lonneke
10.0
23/02/2013 Heerlijke plek: appartement was ruim en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Waren met kindje van 16 maanden, kinderbedje stond netjes klaar en we mochten zelf gaan schuiven waar en hoe.
Er lagen voldoende handdoeken klaar voor iedereen, heel fijn.
Konden altijd in de schaduw zitten, bij het zwembad was het wat smaller, maar ging prima en anders gingen we ergens anders rondom het zwembad zitten. Aan de andere kant veranda met zitje, geen andere mensen, meer rust.

Eigenaar Hans was zeer gastvrij en gaf informatie als we dat vroegen, maar ook de kinderstoel kwam hij nog netjes brengen. Alles heel goed geregeld.
Wij hebben verder geen gebruik gemaakt van ontbijtservice, ophaalservice e.d.

Het ligt super centraal, bent zo in Willemstad en de supermarkt Vreugdenhill ligt op 800 meter, prima te lopen (8 minuutjes ongeveer).
Ik heb eigenlijk niets op te merken als het gaat om dit verblijf, het was er heerlijk en de volgende boeking is al gemaakt!

With partner, 2012
"Hele fijne appartementen op een centrale locatie"
web_quick
Space
18/05/2012 We hadden 1 week geboekt en uiteindelijk veel langer gebleven ! Mooie, ruime en schone appartementen rond het zwembad met een persoonlijke service. Alles heel goed verzorgd en 2 x per week handdoekenwissel. Autohuur is makkelijk via de eigenaar te regelen voor een zeer goede prijs.
Het complex ligt vlakbij een supermarkt en centraal t.o.v. het centrum van Willemstad en de stranden. We hebben er een heerlijke en gezellige tijd gehad.
Prijs/kwaliteit is heel goed.

Travelling alone, May 2012
"Iguana Inn Klein Paradijs!"
Margie
Space
17/06/2012 Gastvrije,veilige en geweldig mooie accommodatie. De appartementen zijn supergroot, schoon en gezellig, met volledig ingerichte keuken en grote koelkast. Slaapkamers met airco en ruime badkamer met lekkere douche. Goede bedden. Een eigen terras, dat uitkijkt op de mooie tuin. Een heerlijk zwembad. De servicebereidheid van de eigenaar is groot. Hans,de eigenaar is attent,(kind)vriendelijk, behulpzaam, en zeer flexibel en heeft altijd tijd voor een praatje. Goede afhaalservice van vliegveld. Mijn koffer was helaas niet meegekomen. Hans is direct met mij naar de winkels gereden en heeft mij de gelegenheid gegeven om wat kleding en toiletartikelen te kopen.Iguana Inn is een heerlijke plek als thuisbasis om Curaçao te ontdekken. Bij het resort kun je voordelig een auto huren. De ligging is ideaal.Vlakbij Sea aquariumbeach, een grote supermarkt op 800 m. met lekkere verse produkten en vlakbij Willemstad.Ik heb een supervakantie gehad.Mijn eerstvolgende bezoek aan Iguana Inn is al gepland.

With partner, Febuary 2012
"Super lokatie voor een vakantie op Curacao!"
Thomas en Karlijn
Space
11/04/2012 We hebben een super vakantie gehad op curacao. Het verblijf heeft hier zeer zeker aan bijgedragen. WIj kunnen het iedereen aanbevelen.
Lekker ruim appartement, voorzien van airco, heel goed internet, mooi zwembad, dichtbij de stranden en Willemstad.
Fantastische gastheer en vrouw, regelen zonder moeite een huurauto en transfer naar vliegveld. Wij komen zeker terug! Aanrader!

With partner, January 2012
"Iguana Inn"
Marina
Space
31/01/2012 Mooi rustig kleinschalig appartementencomplex. Goed bereikbaar naar het centrum, supermarkt vlakbij. Hans en Helene, de eigenaars, zijn super vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn er nu voor de 3e keer geweest en hebben weer volop genoten.

Family with older children, July 2011
"Onverwacht paradijsje"
B.R.I.&C.
Space
17/08/2011 Een heerlijk plekje op een rustige lokatie met Helene en Hans als voortreffelijke "gastouders". Mooi centraal gelegen en van alle gemakken voorzien. De kleinschaligheid maakt het prettig om heerlijk tot rust te komen. Alles wat je nodig zou kunnen hebben voor een zorgeloze vakantie is door of via Hans te regelen, van auto tot duikles tot rondleiding. Absoluut een aanrader.

With partner, Febuary 2011
"Geweldig leuk appartementencomplex"
Hanni
10.0
22/03/2011 Iguana Inn is een gweldig leuk appartementencompex dicht bij het centrum van Willemstad, dicht bij het strand en de eettentjes. De appartementen zijn ruim, schoon en zeer compleet ingericht. Wij zijn hier voor de zesde keer en komen beslist weer terug.

Group trip, 2010
"Fantastische plek!"
Groep
10.0
29/09/2010 Wij zijn met 12 personen geweest.
Toch samen en ieder zijn eigen privacy!
Centrale ligging.
Wij komen zeker terug!

Friends, 2010
"Echt een aanrader!!"
R.
Space
30/08/2010 De appartementen zijn erg netjes en ruim van opzet. Iguana Inn heeft een ideale ligging. O.a. Willemstad, Mambo en Spaanse Water zijn vanuit deze locatie goed bereikbaar. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.
Zou ik opnieuw reserveren bij Iguana Inn? ZEKER!! Ik heb hier een top vakantie gehad!!

With partner, 2010
"Mijn stek op Curacao"
Frits
10.0
22/05/2010 Ben hier nu meerdere keren geweest. Het laatst in januari en de maand april. Bevalt ons nog steeds uitstekend. Prima ligging en uitstekende gastheer en gastvrouw. een aanrader

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?