Reviews Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor

24 May 2013

Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor
Reviews Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor
Jan Thiel Bay, Willemstad
Do you want to know what others thought of Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor in Willemstad? On this page you can take a look at reviews of Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor.
Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor scores a 8.7 out of 10, based on 4 reviews
Are you curious about what other people thought of Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor in Willemstad? Take a look at the reviews of Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor on this page. You can view 15 vacation photos regarding Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor. - - -

There are 4 reviews of Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor

Show reviews from:
Family with young children, May 2013
"Insulinde zeilboot"
Edith
20/05/2013 We zijn vanuit Willemstad met de zeilboot Insulinde gevaren richting de oostkust van het eiland, ook hebben we onderweg bij een wrak kunnen snorkelen. Heen zijn met de motor gevaren, terug zijn we gaan zeilen. Schitterende toch en heel relaxed.

With partner, September 2012
"Duiken"
Wim en Cobie Stoute...
27/09/2012 Leuke duiklocatie met veel auto onderdelen onderwater

With partner, November 2011
"Werkelijk een klein paradijs!"
Petra
20/11/2011 Caracas Bay Island, als je doorrijdt langs playa Caracas is een mooi stukje groen met een paar mooie baaitjes en strandjes. Hier en daar wat vergane glorie. Door de aanleg van de vakantieresorts aan Jan Thiel Beach en elders op het eiland blijven toeristen meer op 1 plek. De mooie kleine strandjes en hun oorsrponkelijke voorzieningen lijken wat in verval te raken. Een rondrit of stevige rondwandeling in dit gebied is meer dan de moeite waard! De weg is goed te doen, met uitzondering van bepaalde passages, waar wat gaten in de weg zitten. Een bezoekje aan Baya Beach (doodlopende weg) is een must do! Dit was vroeger het privestrand van onze koninklijke familie en is nu weer openbaar gemaakt. Werkelijk een schitterend stukje Curacao! Kijk even naar de foto's die we toegevoegd hebben om overtuigd te raken.

Friends, October 2011
"Moet je zien"
ludwig.smits@home.n...
05/11/2011 super mooi, moet je ook gezien hebben

Actions for Kabes di Baranka / Beacon Point & Caracasbaai Lost Anchor

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?