Choose an international website
6.9
Weather
38 °C
20 June 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Apartment Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni***
TOCHNI VILLAGE, 7740, Tochni
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni***? Then take a look at the reviews of Apartment Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** in Tochni, written by other travellers.
Apartment Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni***? Take a look at the reviews of Apartment Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** in Tochni, placed by visitors. Next to that you can find 42
vacation photos
regarding Apartment Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** on the Zoover website. - - -
Less text
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
LARNACA - LARNACA (30 km)
PAPHOS - PAPHOS INTERNATIONAL (77 km)
LARNACA - LARNACA (30 km)
PAPHOS - PAPHOS INTERNATIONAL (77 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Apartment info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** Tochni. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
With partner, June 2013
"Prima vakantieplek"
P Jansen
12/06/2013
Wij verbleven in complex Myrto (4 appartementen die elk anders zijn ingericht) in Tochni, zwembad aanwezig,
Omdat wij gedurende deze week de enige huurders waren hadden we dus een privézwembad.
Zoals in andere reviews al is aangeven zijn de appartementen niet luxe (overigens wordt dat n.m.m.ook nergens beweerd), maar sober ingericht. Het zijn gewone huizen tussen de lokale bevolking. Alle noodzakelijke benodigdheden zijn aanwezig.
Voor een luxe zonvakantie aan het strand,vooral niet hier naar toe gaan.
Voor een rustige vakantie met de mogelijkheid er op uit te trekken is dit het goede adres. Auto is dan onmisbaar.
Behulpzaamheid van het personeel uitstekend.
Wij wilden graag een appartement met afgesloten slaapkamer i.p.v .het toegewezen appartement met zitkamer waarin twee bedden stonden.
Was binnen 5 minuten geregeld.
Voor ontbijt en/of diner naar de Tochni taverne die goed met de auto bereikbaar is. Ontbijt en diner prima.
N.m.m. niet geschikt voor kinderen, n.l. niets te beleven.
With partner, September 2012
"Een aanrader!"
Willeke Oerlemans
17/09/2012
Wij zaten in Eveleos house, onderdeel van de Village houses. Het is een aanrader! Ruimte voldoende voor 4 mensen. Weliswaar erg basic maar je kunt je er prima redden. 2 Badkamers, klein keukentje, balkon met (warme) avondzon, zwembad wat alleen voor de appartementgebruikers was, erg basic qua inrichting maar je leeft toch buiten, so who cares? Goede (meer dan uitstekende zelfs) uitvalsbasis voor bezoekjes aan steden en het Troodosgebergte. Er zijn 4 restaurants en die hebben we allemaal bezocht. Je eet er echt voor een appel en een ei. Er zit een grote supermarkt op 10 minuten. Governor's beach viel ons erg tegen maar iets verder zit je al op het strand van Limassol en dat is prima. De mensen zijn erg vriendelijk, gastvrij en spreken (grotendeels) goed Engels. Ik zou zo terug gaan!!!
Family with older children, August 2012
"Dit nooit meer"
N. Van Loenhout
1.0
1.0
2.0
13/10/2012
Gelogeerd in Tochni in appartement Myrto. Met een huid vol uitslag en bulten teruggekeerd. Door een arts bevestigd dat het om bedwantsen gaat. Kleine platte beestjes die in spleten, wanden, plafonds, en bedden zitten.,s Nachts komen ze bloed prikken zonder dat je het merkt. Ongelooflijk dat ze het daar hebben over muggen. Dit appartement moet helemaal ontsmet worden.
The best prices and last minutes for this Apartment by:
Collapse
Hostelsclub
Check
TOP
More suppliers
With partner, August 2012
"(Te) rustig en afgelegen"
Peter Korbee
2.0
04/03/2013
Authentiek dorp, erg rustig en afgelegen. Ben je op zoek naar rust en bereid alles met de auto te doen dan is dit een goede keuze. In Tochni zijn 3 a 4 prima restaurants te vinden. Wil je echter wat meer beleven zal je naar Larnaca of Limassol moeten gaan, al snel 20-30 min rijden met de auto. Het dichtsbijzijnde strand is ook nog 15 minuten met de auto. Wandelend of fietsend kom je praktisch nergens, fietsen huren is ook erg kostbaar, bijna duurder dan een auto huren. Nogmaals, Tochni is een charmant dorp voor degene die rust zoekt.
Friends, July 2012
"Geweldige locatie"
mirjammanschot
03/08/2012
Wij zijn 2 weken in Tochni geweest. Het was een geweldig appartement met alles wat je nodig hebt op vakantie: goede bedden, ruime doucheruimte, goed ingerichte keuken met oven/broodrooster/waterkoker.
Voor het appartement een lekker zwembad wat wij met 5 andere app. moesten delen.
Het complex is, door de centrale ligging van Tochni, een prima uitvalbasis voor leuke uitstapjes (Limassol, Larnaka, Ayia Napa, Protaras enz.)
With partner, April 2012
"Prima uitvalsbasis, mooi gelegen, leuk dorpje"
paul
30/04/2012
Cyprus village houses is een centrale receptie voor veel opgeknapte woningen /appartementen in het dorp tochni. Restaurant verliest het van de lokale taverne (tegenover de kerk). Goede tips van de eigenaar gekregen om te gaaan wandelen. Relaxed, rust, niet zo ver van beide vliegvelden (uurtje).
Business trip, March 2012
"Charmant Verblijf"
Beatrice
View photos
18/05/2012
Ik heb enorm genoten van het dorp Tochni en mijn verblijf in 't Vasalis appartement dat onderdeel uitmaakt van Cyprus Villages . 'S morgens deed ik de luiken open om te genieten van de eerste zonnestralen, het zicht op de sinaasappelboom die aan de voet van de berg stond en het tjilpen van de vogels. Als de zon het terras om 8 uur had bereikt, genoot ik samen met mijn reisgenoot van het ontbijt en namen wij de dag door. Na een lange ontdekkingstocht over een stuk van het eiland voelde het 's avonds als thuiskomen in Tochni. Een biertje en een hapje om even 'te chillen' gevolgd door een zelfbereide maaltijd in het huisje of een diner in het restaurant waar eigenaar Sofronios een persoonlijk tintje gaf aan ons toch al bijzondere verblijf.
Business trip, March 2012
"Idyllische uitvalsbasis voor heel Cyprus"
Mariette van Beek
03/05/2012
Mijn collega en ik zaten in VASILIKOS, appartementen 1 en 2 waardoor we fijn de binnenplaats konden delen en 's ochtends in het zonnetje ontbijten. Mijn rustieke appartement had alles wat ik nodig had: prima bed, voldoende kastruimte, fijne douche en een compleet zitkeukentje. Het appartement ligt midden in Tochni, een idyllisch dorp met een bijzonder kerkje dat dwars over een (droge) rivierbedding is gebouwd. Het kleine supermarktje ligt op een paar honderd meter afstand, de centrale receptie en het restaurant van het complex vergen een stevige gang naar boven die evt. ook per auto is te doen. Eten in restaurant is prima, de prijs ervan ook. De baas en het personeel zijn erg vriendelijk en graag bereid je advies over van alles en nog wat te geven.
Groot pluspunt is de centrale ligging van Tochni. Vanhieruit zijn alle bezienswaardigheden in Cyprus goed te bereiken.
With partner, October 2011
"Wankel evenwicht tussen romantisch en armoedig"
Diana van Riel
17/10/2011
Wij verbleven in een appartement in Kalavasos, nabij Tochni. Het is romantisch om een week tussen de lokale bevolking te leven. Het ontbreken van luxe was voor ons geen probleem. Wel vonden wij alles op of net over het randje. Een zwembad voor vier appartementen en dan zes zonnebedjes waarvan er drie kapot. Dat soort dingen. Om zelf te koken moet je wel erg creatief zijn: beperkt keukengerei en minisupermarkt verkoopt nauwelijks groenten. Vertrek was lastig. Twaalf uur appartement verlaten en dan uren wachten bij het zwembad op de transfer. Zonder sanitair, alle tavernes gesloten tussen 12.00 en 15.00 uur en donkere wolken. Gelukkig bleef het droog, anders hadden we in de kerk moet schuilen als een stelletje zwervers. Het was leuk om een keertje mee te maken, maar wij zouden dit geen tweede keer doen. Het is een wankel evenwicht tussen romantisch en armoedig!
With partner, September 2011
"Leuke locatie, wel gedateerd."
Aaron & Wendy
View photos
15/09/2011
Wij hebben in een appartement in complex ´Mirto´ gezeten. Een complex met 4 appartementjes met een binnenplaats en een zwembad. Het appartement is zeer eenvoudig en gedateerd. Het bed is overigens erg goed. De inventaris was erg beperkt, we hebben 1x zelf gekookt waarbij je erg inventief moest zijn vanwege het ontbreken van (goed) en compleet keukengerei.
Zoek je rust en wil je tussen de locals zitten? Dan is deze vakantie zeker een aanrader. Wil je wat meer luxe, dan zou ik het niet aanbevelen. Wij hebben ons echter prima vermaakt.
Neem wel goede anti-muggenmiddelen mee! Het stikt van de mini-muggen, het lijken wel pitbullmuggen. Je hoort ze niet, je ziet ze amper, maar ze steken heel gemeen en bezorgen je een stippelpatroontje over je hele lichaam. Er is wel een klamboe, maar kijk ff goed of er niet 1 onder je klamboe hebt zitten...
Wij moesten wel een stukje lopen of rijden naar het restaurant waar het ontbijt werd geserveerd. Ontbijt was tevens erg eenvoudig.
Actions for Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni***
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover widget options
Information about Tochni
Weather Tochni
Map Tochni
Photos Tochni
Videos Tochni
Question and Answer Tochni
Which European tourist is the best dressed?
Dutch
Scandinavian
Spanish
Turkish
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information