13/08/2011
Fijne camping voor een bezoek aan Praag, wij hebben in het hoogseizoen 2 weken gelogeerd in een stacaravan. Mooie schone zwembaden, fijne ligweide, geen ligstoelen aan zwembad. Sanitair hebben we niet gebruikt, maar we hebben wel een kijkje genomen, dit alles ziet er prima uit. Goede ontvangst door nederlandse campingbeheerder, welke veel goede tips had voor diverse bezoekjes. Alles is tot de puntjes uitgewerkt. De campingwinkel stelt niet veel voor, maar dagelijks zijn er verse broodjes verkrijgbaar, op korte afstand is er een Lidl waar alle andere boodschappen gehaald kunnen worden. De bus en treinverbinding naar Praag zijn super, onze kinderen mochten nog gratis mee, voor volwassenen betaal je ongeveer 4 euro voor een dag onbeperkt bus, tram, trein en metro. een punt wat wij minder vonden, er was veel verloop op de camping, er strijken veel mensen neer die een paar dagen naar praag gaan en dan weer verder gaan. Maardat doet niets af aan de camping dat doet deze locatie nou eenmaal.
17/06/2011
Een prima camping, om uitstapjes te maken naar Praag, met het goedkope openbaar vervoer prima te doen, restaurant op de camping is top, prima eten voor een zeer schappelijke prijs, zeg maar goedkoop ! Ook uitstekend personeel die behulpzaam zijn , ook de Nederlandse medewerker gaf veel en goei tips !! Ook waren beide zwembaden gevuld en was het er heerlijk, wij hadden 2 weken fantastisch weer, meer dan 25 gr. Dus dat helpt wel met het maken van de uitstapjes naar Praag, wat een geweldige stad is dat, we komen hier zeker nog een keer terug, een echte aanrader !!