Arrival date
Departure date
Persons
From £ 32
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Unfortunately no photos available Add the first photo
Reviews Hotel Vltava***
Frymburk 45, 38279, Frymburk / Frymburk u Lipna
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Vltava***? Then take a look at the reviews of Hotel Vltava*** in Frymburk / Frymburk u Lipna, written by other travellers.
Hotel Vltava scores a 7.6 out of 10, based on 13 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Vltava***? Take a look at the reviews of Hotel Vltava*** in Frymburk / Frymburk u Lipna, placed by visitors. Next to that you can find 18 vacation photos regarding Hotel Vltava*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Vltava*** Frymburk / Frymburk u Lipna. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

With partner, August 2012
"Goed hotel"
bauwens antoine
Child friendly
06/09/2012 mooi hotel met prachtig uitzicht op het lipno meer.
zeer vriendelijk personeel

With partner, July 2010
"Mooi gelegen met achterzijde aan het meer."
Rens van der Blom
5.0
7.0
05/08/2010 Volgens eigen? classificatie 4 sterren. Als toevallige passanten moesten we de hoofdprijs betalen. Kamers zijn eenvoudig ingericht.

Family with young children
"Schitterende omgeving"
J van Staveren
7.0
13/08/2009 We hebben een leuke tijd gehad in hotel vltava,we hadden voor 10 dagen geboekt maar zijn een dag eerder naar huis gegaan.niet voor het hotel maar je bent op een gegeven moment uitgekeken.
Personeel is super vriendelijk, kamers zijn niet heel erg groot,bedden keurig opgemaakt en iedere dag schone handdoeken. zwembad is klein en het water koud.
het ontbijt prima verzorgd, het avondeten niet altijd even lekker, maar dat is een kwestie van smaak.evengoed hebben we een leuke vakantie gehad.

Family with young children, July 2009
"Gemengde gevoelens"
Marc van Welbergen
6.0
3.0
5.0
13/07/2009 We zijn hier een week geweest met onze zoon van 2. De bediening is erg vriendelijk en de omgeving is prachtig. Vlakbij het Lipnomeer en het Sumava-bos en Cesky Krumlov in de buurt.

Dit is echter geen regio voor kleine kinderen. Het hotel heeft een zwembad van 6*3 maar is erg koud en er is voor kinderen erg weinig te doen in de omgeving, zeker als het zoals in ons geval erg slecht weer is.

Het half-pension is absoluut niet aan te raden. Het eten dat je dan krijgt is werkelijk dramatisch. Het is zo ruim van tevoren bereid dat het ofwel is uitgedroogd ofwel niet meer smaakt het vlees dat je krijgt is niet gaar (we hebben een halfgare kipfilet, een halfrauwe cordon bleu en een halfgare worst teruggestuurd) en het eventuele dessert bleek nog diepbevroren fruit te bevatten.

We hebben na twee dagen ervoor gekozen alleen nog maar a la carte te eten tegen betaling. Het a la carte eten is erg goed, ze kunnen het dus wel.

Als onze zoon een jaar of veertien is wagen we een nieuwe poging ;)

With partner
"Hotel met champagne ontbijt!"
jack
Rooms
22/06/2009 Uitstekend hotel met uitmuntende prijs/kwaliteit.
half juni 5 dagen geweest maar was te kort.
Uitstekend eten voor een lage prijs.
Ontbijt met champagne en een keuze menu van uitstekende kwaliteit.
Eenmaal geweest doet terugkomen.
Mooie omgeving.
Doen dus als je goed wilt overnachten in deze omgeving.

With partner, May 2009
"Echt een aanrader voor die prijs"
tijmen
02/05/2009 Prima hotel gelegen in rustige straat in het centrum
prima service en eten
hotel heeft mooi zwembad en zeer kindvriendelijk
hele mooie omgeving

"Goed en goedkoop hotel"
Nick & Inge
Rooms
03/08/2008 juli 2008 bezocht met een groep van 10 pers.
Kamers wisselen sterk van elkaar, sommige klein, sommige groot.
sommige met koelkastje en andere zonder
Ontbijt is meer dan perfect, voldoende keuze.
Personeel in eerste instantie gereserveerd.
Tennisbaan prima en vaak vrij
Goede uitvalks basis om te gaan kanoen, wandelen en fietsen.
pontje naar de overkant kost 10 kr p.p.
Eten in frymburk is erg goedkoop en goed

With partner, August 2008
"Rustig hotel, leuk gelegen, heerlijke vakantie"
Maartje
Rooms
13/01/2009 Hotel ligt in een straatje met enkele restaurantjes en 2 supermarktjes. Goedkoop eten en drinken dichtbij. Toeristische uitstapjes zijn wel allemaal ca. 30 - 60 min. rijden, maar omgeving is mooi heuvelachtig en groen. Hebben fietsen gehuurd bij hotel (zat bij de prijs in bij ons), lekker gefiets langs het meer op, tennisbaan is ook prima voor een balletje te slaan. Personeel spreekt matig Duits/Engels, alleen eigenaar en jongen achter de bar. Ontbijt prima geregeld, 1x 'savonds gegeten ,et bbq, leuk voor elkaar, hele dorp komt er op af, ook de locals. Zou het hotel zo weer adviseren qua ligging, schoon, parkeervoorzieningen etc.

With partner
Nel en Peter
Child friendly
23/08/2007 Wij zijn hier in augustus 2007 een week geweest. Prima hotel.
We hebben mooie fietstochten in de buurt gemaakt. De zwaarte is moeilijk in te schatten en daat weet het hotel ook niets over. Verder niets dan lof.

Friends, August 2007
Fam. De la Haye, Al...
6.0
Child friendly
15/08/2007 Prima hotel, waar wij (4 pers. + kindje) bij toeval terecht kwamen. Hotel eigenaar is een aparte, maar aardige man en is veel aanwezig.
De 4-sterren vinden wij met onze nederlandse normen, iets te hoog gegrepen.
Eten was prima. Echter, indien voorradig. Personeel spreekt slecht duits of engels waardoor soms wat communicatie stoornissen kunnen ontstaan, maar door hun vriendelijkheid zijn die weer snel vergeten.
Hotel is voor ons zeker nogmaals een bezoek waard!

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?