Zomervakantie 21 tot 29 augustus, twee volwassenen en drie kinderen (2, 5 en 8 jaar). Vakantiehuisje nummer 1, 4 (kleine) slaapkamers. Luxe vakantiehuis, in een mooie, schone omgeving. Vriendelijk personeel, spreken goed Engels. Alles aanwezig: badkamer met douche, toilet, sauna en jacuzzi. Vaatwasser, wasmachine en droger. Gratis (snelle) Wifi in het huisje. Genoeg speel ruimte (grasveld en speeltuin) voor de kinderen zoals ons huisje aan de kant van het water. Huisjes aan de binnenkant van het park hebben alleen een klein terras met soms een stukje grasveld. Binnen zwembad op het terrein. Combinatie van zout en chloor water. Door slechte voorlichting over het douchen en met speciale zeep wassen, hebben wij elke keer na het zwemmen pijnlijke ogen gehad. Uitchecken om 11.00 uur.
Minpunten: beddengoed pasten niet goed op de bedden en ging steeds los. Goede TV maar alleen Deense en Duitse zenders. Bijna alles op het park is in het Deens aangegeven, ook de meeste folders en informatie zijn in het Deens. In de directe omgeving weinig te doen. Sondenborg (mooie stadje, 20 km) Legoland (130 km) en Vikingcentrum (80 km) vonden wij leuk om te bezoeken. Boodschappen doen is duur in Denemarken. Wij hebben elke keer 25 km gereden naar Duitsland om aldaar boodschappen te doen en te tanken.
Er zijn gelijkvloerse huisjes en huisjes met een etage. In huisjes met een etage is de woonkamer boven. De touroperator heeft voor ons geregeld dat wij een gelijkvloers huisje kregen vanwege ons 2 jarige zoontje die niet goed kan trap lopen.
Gereisd met jonge kinderen in augustus 2016