Arrival date
Departure date
Persons
From £ 107
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Park Plaza Westminster Bridge****
Reviews Hotel Park Plaza Westminster Bridge****
200 Westminster Bridge Road, SE1 7UT, London
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Park Plaza Westminster Bridge****? Then take a look at the reviews of Hotel Park Plaza Westminster Bridge**** in London, written by other travellers.
Hotel Park Plaza Westminster Bridge scores a 9.2 out of 10, based on 19 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Park Plaza Westminster Bridge****? Take a look at the reviews of Hotel Park Plaza Westminster Bridge**** in London, placed by visitors. Next to that you can find 46 vacation photos regarding Hotel Park Plaza Westminster Bridge**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding HotelPark Plaza Westminster Bridge****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Park Plaza Westminster Bridge**** London. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.6
9.3
8.4
Friends, May 2013
"In een woord: Fantastisch!!!"
janneke
10.0
20/05/2013 Dit hotel straalt klasse uit, en komt dit na. Fantastische architectuur, zeer mooi uitzicht op de 'Big Ben' en 'London Eye'. Het eten is heerlijk, de kamers zijn netjes en schoon. Het personeel is zeer professioneel en klantvriendelijk. Er is elke avond live muziek, waardoor er een zeer goede sfeer is. Het eten is zeer goed, kortom, er is eigenlijk weinig om over te klagen. Misschien 1 kleine aanmerking, je moet 5 min lopen naar de metro, maar dit is te verwaarlozen, de rest is zo waanzinnig goed! Zeker als je kijkt naar prijs/kwaliteit. Ik vind dat je zeer veel kwaliteit krijgt voor de prijs die je betaalt.
Het is een echte aanrader. Ik ga de volgende keer weer naar dit hotel, zonder twijfel!

Business trip, March 2013
"Prima zakenhotel"
Wouter
Rooms
24/03/2013 Bezocht naar aanleiding van een congres. Prima zakenhotel of goede uitvalsbasis om de stad te verkennen voor toeristen met een dikke portemonnee.

With partner, December 2012
"Toplocate voor een tophotel"
Eric
Child friendly
21/12/2012 Schitterend hotel. Groot, luxueus en aangenaam. Ideaal voor een kort verblijf.

Family with older children, November 2012
"Super hotel"
Petra
10.0
09/12/2012 Wat een geweldig hotel! Mooie ligging tegenover de BigBen, vlakbij de London eye, underground Waterloo op ongeveer 500 meter! Ontbijt is geweldig! Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam! Mooie schone kamers, heerlijk zwembad! Alles is er echt brandschoon! Volgende keer naar London zeker weer in dit hotel! Echt fantastisch!

With partner, September 2012
"Mooie lokatie"
RBVW
Rooms
25/10/2012 Groot hotel, geweldige ligging met uitzicht op de Big Ben in de buurt van verschillende stations. Goede faciliteiten zoals zwembad, sauna en sportschool. Prima eten.

Friends, June 2012
"Super mooi hotel."
Nancy
Rooms
13/08/2012 Het is een super mooi hotel. Hotel ligt echt op een top locatie.
De service is ook super in het hotel (receptie / concierge ). Hotelkamer/badkamer zien er super uit. Alleen vreemd dat er geen wc borstel is op de hotelkamer. Je kunt eventueel de receptie bellen en dan komt er wel iemand langs om je wc schoon te maken;)

Wij hadden continental breakfast geboekt. Achteraf hadden we beter Englisch breakfast kunnen doen, want dan krijg je er tenminsten ei / ham e.d. erbij. Dit ontbrak bij het continental breakfast. Je kunt bij de bediening trouwens ook warme wafels / pancakes bestellen. Absoluut een aanrader!

Je moet wel zoeken naar een leuke aanbieding, want het hotel is best prijzig.

Family with older children, May 2012
"Schitterend hotel"
Ron
7.0
22/06/2012 Park Plaza Bridge hotel ligt aan de nagenoeg recht tegenover de Big Ben met daar tussen stromend de Theems. Schitterende kamers, super bediening. Door zijn ligging komen er veel zakenlui.

With partner, May 2012
"Prachtig nieuw hotel met uitzicht op Big Ben"
sandra_16
7.0
Rooms
07/08/2012 We verbleven een lang weekend in dit hotel en hebben gekozen voor een studio kamer met iconic view. Niet goedkoop, maar je hebt wel prachtig uitzicht en het idee echt in Londen te zitten. Onze kamer had uitzicht op de Big Ben en Londen Eye. Er is een apart slaap en zitgedeelte en een soort minikeukentje. Het hotel is prachtig, maar de lobby en het restaurant zijn wel erg donker. Personeel is erg vriendelijk. Eten is prima, we hebben ook in het restaurant gegeten. Tijdens het ontbijt op zondag was het extreem druk. Helaas hebben we ons laten overhalen om in een andere zaal te ontbijten dan in het restaurant. Hierdoor zaten we aan enorme tafels in een conferentiezaal. Wellicht een uitzondering, maar blijf in de rij staan ;-) Ook gebruik gemaakt van roomservice en dat was perfect verzorgd! Perfect hotel om Londen te ontdekken, heerlijk centraal.

With partner, 2012
"Geweldig"
Niels Hendriks
10.0
06/05/2012 alles super... Boeken!!!
Goede ligging, mooie kamers met ontbijt op kamer optie.
Zeer schoon, goed eten. Vriendelijk. Super!!!

Group trip, April 2012
"Modern, luxe en ideale uitvalsbasis"
pjdewit
Rooms
16/06/2012 1 minuut van de Thames, 2 minuten van de Big Ben, 5 minuten van de London Eye, 10 minuten van de musical theaters.

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?