Reviews Holiday park Le Garoustel***

10  °C

19 May 2013

Le Garoustel***
Reviews Holiday park Le Garoustel***
Route de Renac, 15150, St. Gérons (Cantal)
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Le Garoustel***? Then take a look at the reviews of Holiday park Le Garoustel*** in St. Gérons (Cantal), written by other travellers.
Holiday park Le Garoustel scores a 8.3 out of 10, based on 9 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Le Garoustel***? Take a look at the reviews of Holiday park Le Garoustel*** in St. Gérons (Cantal), placed by visitors. Next to that you can find 7 vacation photos regarding Holiday park Le Garoustel*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Le Garoustel*** St. Gérons (Cantal). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 9 reviews of Le Garoustel***

7.8
8.5
7.7
Show reviews from:
Family with young children, August 2010
"Goed uitrusten voor redelijke prijs"
Emma
7.0
11/10/2010 Prima camping aan stuwmeer. ’s Nachts koud, wel verwarming. (Tip: eigen kussens mee; alleen Franse rollen, geen kussensloop). Ruim 2-persoonsbed gemaakt van drie 1-persoons. (onderlakens mee). Keuken goed voorzien kopjes/glazen klein. Wasrekje aanwezig. Personeel behulpzaam. Restaurant redelijk en goedkoop. Wasmachines wassen aardig schoon (30 min/€ 4,50). Elke dag brood op camping, ook zondag (vóór 18u bestellen). Anders naar La Roquebrou (10 automin, kleine buurtsuper, geen verse melk). Gratis internet, code bij receptie. Behalve mooie wandelingen rond het meer en zwemmen is er niet veel te doen. Bootjes/kano’s te huur, erg duur. Leuke speeltuin voor jonge kids. Weinig Nederlanders aanwezig. Aurillac goed bereikbaar (auto 30 min.) Mooie wandeling in kloof Gorges de la Jordanne (ca. 1.5 uur, geen wandelwagens). Aanrader: de berg Puy Mary.. Aurillac goed voor boodschappen (Casino!, L’Eclerc, Intermarché). Voorkeur voor toeristischer plek: beter naar ’t noorden (Auvergne/Cantal).

Family with young children, July 2010
"Leuke vakantie gehad, maar niet nog een keer"
Johan Kant
7.0
01/08/2010 Wij hebben een week doorgebracht op deze camping. Het is een 100% franse camping. Voor ons, wij spreken geen frans, dus moesten hier even aan wennen. De manager doet zijn best, met 5 woorden engels, en een meisje bij het restaurant spreekt engels.
De accomodatie is enigzins gedateerd, maar wel compleet. Alhoewel het ontbreken van een goed wijnglas wel bijzonder is in Frankrijk. Veel privacy, maar dat was niet bij elke chalet zo.
Er is een mooi zwembad aanwezig (geen bermuda) en een mooi recreatiemeer. In beide kun je je goed vermaken.
Om in de omgeving wat te doen, moet je minstens een half uur in de auto zitten. Wij waren dus blij, dat we goed gezelschap kregen in de chalet naast ons.
We hebben een leuke week gehad, maar de taal zorgt ervoor dat wij niet terug gaan.

Family with young children, 2010
"REMARQUABLE"
audenaert
10.0
09/06/2010 NOUS AVONS PASSE D'EXCELLENTES VACANCES IL Y A QUELQUES ANNEES ET NOUS AIMERIONS Y RETOURNER EN 2011

Family with young children, August 2009
"Aanrader, mooi, gezellig, goedkoop,..."
Gunter
Restaurants
28/01/2010 Wij waren daar met 4personen; 2 kinderen van 7 en 9 jaar in een bungalow van 6. Zo hadden we 1 kamer over wat wel handig was als bergruimte. Bungaluw was ok, enkel vriesvakje in frigo werkte niet (sloot niet af, met gesmolten ijslolly's tot gevolg) en schuifdeuren in bungalow durfden wel eens van hun rail afgaan.
Zeer mooie camping, ruimte rond de bungalow is meer dan voldoende, zwembad is niet enorm groot maar voldoende met een leuke glijbaan. Het meer is geweldig, ligstoelen worden ter beschikking gesteld, zacht aflopend strand, huur zeker eens een kano. Brood, melk, e.a. basisprodukten vind je in het winkeltje op de camping dat beperkt open is maar supermarktje met veel meer artikelen is op ong. 4km van de camping.
Wil je de bezienswaardigheden van de streek ontdekken (Rocamadour, Gouffre de Padirac, Puy Marie (de "Le Lioran" vonden wij trouwens veel mooier, en er is ook veel meer te zien in het strartstation (minigolf , rodelbaan,..)) is het wel steeds ongeveer 1 uur rijden.

Family with young children, August 2008
"Leuk! We gaan nog een keer"
bdfggty
7.0
27/07/2009 Mooi Vakantiepark, schitterde ligging aan het meer.
Ruim van opzet en dus veel privacy.

Family, August 2008
"Aanrader voor een ontspannende vakantie"
rvda
10.0
01/09/2008 We hadden een mobilhome en die heeft alle comfort en ruimte voor 4 personen. Sfeer op het domein is uitstekend; de "directeur" zwaait de plak, maar het resultaat is dat het rustig en zeer aangenaam vertoeven is. Bovendien staat de man bij elke vraag onmiddellijk klaar om je te helpen. De moni's zijn fantastisch; ze nodigen je uit om mee te doen zonder dat het storend is. Het zwembad is ruim genoeg, en heeft bovendien een leuke glijbaan. De meest aangename plek vonden wij het meertje: je kon er met een boot varen, zwemmen, vissen en dit ofwel op het strandje bij andere families of verderop in alle rust. Op het terrasje aan het meer serveren ze heel lekkere pannekoeken en waren de drankjes en ijsjes zeer goedkoop. Op 4 km in Laroquebrou, is een superette waar je alles vindt, met eigen slagerij waar je heerlijk vers vlees, zoals het salers-rund, kan vinden. Verder enkele gezellige terrasjes en op vrijdag een leuke markt, die je best samen met de moni's ontdekt!

Family, August 2008
"Rustig mooi park"
Margriet
6.0
26/08/2008 Mooi park in een heel rustige, niet toeristisch gebied. Het park is erg moeilijk te vinden, borden ontbreken. Mooi en overzichtelijk zwembad en bij het meer heeft het park een eigen strandje.
Goed onderhouden huisjes.
Minpunt vonden wij dat het afhalen van eten alleen kan na lang tevoren resereveren.
Stadje Laroquebrou en Aurillac zeker een bezoekje waard.

Family, July 2008
"Uitstekende plek voor 2 weken"
A. Hendriks
Restaurants
04/08/2008 We zien graag iets van de omgeving, de afstanden zijn groot in Frankrijk. Daarom hier niet langer dan 2 weken. Aardig personeel , enkelen spreken zelfs Engels !! Als je de Franse taal machtig bent, dan is het erg gezellig met de activiteiten van het Team. de MobilHome 4 pers. was ruim voldoende voor ons 3-en.

Family, June 2008
"Fijn vakantieverblijf"
willeke jansen-ipsk...
Child friendly
07/07/2008 Een zeer verzorgd park met een zeer mooie ligging. De eigenaar is hel gastvrij en behulpzaam.
Mobile homes zijn mooi en goed onderhouden.
Kortom een heel goed vakantie verblijf een aanrader! Ook voor kinderen erg leuk.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?