Reviews Castle Château de Burnand

22 May 2013

Château de Burnand
Reviews Castle Château de Burnand
Place de l'Eglise 2, F-71460, Burnand
If you want to avoid disappointment during your holiday in Castle Château de Burnand? Then take a look at the reviews of Castle Château de Burnand in Burnand, written by other travellers.
Castle Château de Burnand scores a 9.2 out of 10, based on 55 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Castle Château de Burnand? Take a look at the reviews of Castle Château de Burnand in Burnand, placed by visitors. Next to that you can find 49 vacation photos regarding Castle Château de Burnand on the Zoover website. You can view 2 videos regarding CastleChâteau de Burnand. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Château de Burnand Burnand. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

Family with young children, May 2013
"Prachtig kasteel!"
Melanie
Child friendly
13/05/2013 We hebben het heerlijk gehad op dit kasteel. Het is een fijne en romantische plek, met prachtige tuin en veel authentieke elementen in het interieur.
Burnand is een heel klein plaatsje, maar er is een grotere plaats op 3 km met een supermarkt en andere winkels. Er is veel te bekijken en te doen in de omgeving. Ook voor kinderen, zoals een klimpark.
Het personeel is erg gastvrij en vriendelijk en gemakkelijk te benaderen. Ze doen alles om het je naar de zin te maken. We hebben heerlijk gegeten aan de gezellige tafel met de andere gasten.
Mijn kinderen voelden zich meteen thuis en konden overal heerlijk spelen.

With partner, Febuary 2013
"Mooie plek, vanaf april andere beheerder"
Ef.davidrichard
6.0
05/03/2013 Let op per april 2013 nieuwe eigenaars!

With partner, September 2012
"Fantastische plek!"
Annechien Elsinga
Rooms
21/09/2012 Heerlijk verblijf gehad in Chateau de Burnand! Een prachtig kasteel met veel sfeer en prima verzorging! Diner was super. Bedden lagen heerlijk. Alles was prima schoon. Aanrader!

The best prices and last minutes for this Castle by:

Family with young children, September 2012
"Ontspanning en pure gastvrijheid"
karinhermens
Child friendly
03/10/2012 Wat een heerlijke plek! Wij zaten een week in de naastgelegen gite met ons dochtertje van 1,5. Ze kon heerlijk rondbanjeren op het enorme terrein, tussen het gras, de kippen en eekhoorntjes (op de veranda hadden we hekjes geplaatst die al klaarstonden in de gite). Fijne ontvangst en ontzettend gastvrij verblijf bij Mieke & Geert. Het eten in het kasteel (1x meegegeten) was heerlijk, uitgebreid en gezellig samen met de andere gasten. 's Avonds de allesbrander aan in de gite, want het werd dan wel erg koud binnen (2e helft september). Zo gezellig. Elke dag weer genieten van een ander ontbijtplekje in de zon, het uitzicht, het mooie kasteel, de rust, fijne wijn en een dochtertje die sliep als een roos.

With partner, September 2012
"Op doorreis"
Michel
Rooms
15/09/2012 Dit authentieke kasteel is prachtig. Wij hebben het gebruikt voor onze doorreis naar de Provence en op de terugweg naar Nederland. De gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De sfeer is ongedwongen, en veel is bespreekbaar. Ontvangst is zeer hertelijk en het diner wordt geserveerd op intieme wijze. De Chambre Blue is een mooie ruime kamer met aangrenzend een ruime badkamer die samen met de andere gasten gedeeld kan worden. Als je 's morgens wakker bent en je staat op het bordes kijk je over het dal uit met de ochtend dauw. Mieke en Geerd weten wat ze willen, en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Wij komen zeker terug, al is het om het mysterie van het picknick tafeltje te ontrafelen!

With partner, 2012
"Een Toplocatie en voor herhaling vatbaar."
Marianne van den He...
Rooms
03/09/2012 Wij, Jan en ik, waren er 4 dagen en zijn reuze enthousiast. Wij hebben heerlijke "bourgondische" dagen gehad. De gastvrijheid en enthousiasme welke Mieke en Geert uitstralen, is een genot voor de mens.Wij hopen van harte dat Mieke en Geert op deze voet verder kunnen gaan. Wij komen zeker terug om weer van alle goeds te genieten.

Family with young children, August 2012
"Heerlijk!"
Mirjam Wintermans
Child friendly
01/09/2012 Wij zijn hier op doorreis naar de Provence (in de buurt van Marseille) 1 nacht verbleven. De reis verliep voorspoedig waardoor we al op tijd bij het chateau aankwamen. We hebben samen met ons zoontje van bijna 2 lekker rond gewandeld rond het chateau en heerlijk genoten in de grote tuin. Er werd zelfs een zwembadje opgezet. De kamer (Parterre) was mooi en ruim genoeg voor ons 3-en en het kasteel was geweldig mooi. 's Avonds met alle gasten buiten getafeld; het was heerlijk! Goed begin van onze vakantie!

With partner, August 2012
"Leven als een god in Frankrijk"
Rene Jansen
10.0
14/08/2012 Op deze plek kun je intens genieten en tot rust komen. Met de fantastische service van Mieke en Geert Freling. Het ontbijt en diner zijn tongstrelend. De kamers zijn historisch en uniek. Iedereen zal dit waarderen. Wij zijjn al voor de derde keer geweest en hopen hier nog vaak terug te komen.

Family with young children, August 2012
"Helemaal leuk ... óók voor (jonge) kinderen!"
Saskia de jong
Child friendly
04/09/2012 Het is erg leuk om op doorreis naar het zuiden hier 1, 2 of zelfs 3 overnachtingen te boeken. Wij hebben een tripple arrangement geboekt en het was echt een fantastisch onderdeel van onze hoofdvakantie. In de buurt - half uurtje rijden- is een prachtig meer waar je heerlijk kunt zwemmen. Chateau de Burnand is een aanrader voor wie een gastvrij en zeer gemoedelijke overnachting of beter nog minivakantie aan de vakantie wil vastknopen. De kasteeldame en - heer zorgen voor een echte belevenis!

With partner, July 2012
"Geweldige afsluiting van onze vakantie!"
ben_ruiter
Rooms
30/07/2012 Vanuit de Auvergne hebben wij op de terugreis naar Nederland een stop gemaakt voor 3 overnachtingen in Chateau de Burnand. We hebben echt drie geweldige dagen gehad dankzij de gastvrijheid van Geert en Mieke, de heerlijke kookkunsten van Mieke, de Picon bières (aanrader!) en de lekkere wijnen, het leuke gezelschap en de toplocatie in een prachtige omgeving. Wij maken graag weer een tussenstop bij Chateau Burnand.

1 2 3 4 5 6 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?