Campsite Les Deux Rivieres*** La Celle en Morvan Holiday Reviews & Price Comparison Campsite Les Deux Rivieres***

Reviews Campsite Les Deux Rivieres***

17 May 2012

Campsite Les Deux Rivieres*** La Celle en Morvan

Reviews Campsite Les Deux Rivieres***

Le Pré Bouché, 71400, La Celle en Morvan
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Les Deux Rivieres***? Then take a look at the reviews of Campsite Les Deux Rivieres*** in La Celle en Morvan, written by other travellers.
Campsite Les Deux Rivieres scores a 8.6 out of 10, based on 22 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Les Deux Rivieres***? Take a look at the reviews of Campsite Les Deux Rivieres*** in La Celle en Morvan, placed by visitors. Next to that you can find 27 vacation photos regarding Campsite Les Deux Rivieres*** on the Zoover website. You can view 1 video regarding CampsiteLes Deux Rivieres***. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in France. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Burgundy. Vergelijk Campsite Les Deux Rivieres*** met andere accommodaties in La Celle en Morvan.
Unfortunately no reviews in English exist for Les Deux Rivieres*** La Celle en Morvan. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

1 2 3 next

Show reviews from:
"Fantastische camping"
gerard en truus
Sanitary
24/09/2011 sluit mij volledig aan bij de voorgaande beoordelingen.
lekkere camping die nog veel mooier gaat worden, daar doen de nieuwe
eigenaars een best voor.

"Geweldige camping"
Paul de Ruiter
Sanitary
05/10/2011 attente,aardige eigenaren die er alles doen om het naar je zin te maken.rustige camping buiten het seizoen. geen ervaring als het druk is.mooi wandelgebied en schitterende natuur in de omgeving en vlak bij de mooie stad Autun.

With partner, September 2011
"Gastvrijheid hoog in het vaandel"
Bert en Irma Lok
6.0
Sanitary
20/09/2011 Les deux Rivières is een prachtige camping midden in een natuurrijke omgeving met ruime plaatsen en goede faciliteiten. De bijzonder gastvrije houding van de eigenaren, Pien en Perry, maakt dat je je echt welkom voelt. Hun service beperkt zich niet tot tips voor wandelingen of bezienswaardigheden in de omgeving, zo hebben wij ervaren. De dienstverlening is ongeëvenaard. Door een verkeerde manoeuvre bij het wegrijden van de camping kregen we een lekke band. Pien en Perry kwamen direct aangesneld en hielpen ons in de stromende regen de band te verwisselen. Chapeau voor deze gastvrije en behulpzame mensen!

Family with young children, August 2011
"Hele fijne camping voor kids!"
k_knoef
6.0
Sanitary
29/08/2011 Wij hadden niet gereserveerd en kwamen op het trekkersveld. 5 nachten gestaan.
Achteraf de mooiste plek van de camping. Naast het sanitairgebouw en met uitzicht op het grote veld en het zwembad!.
Voor de kinderen is er een hele mooie heldere rivier, waar visjes gevangen en dammen gebouwd kunnen worden.
Kleine speeltuin en een mooi zwembad, met apart peutergedeelte.
Zeer vriendelijke eigenaren met mooie plannen voor de toekomst voor de camping
Deze camping zullen wij zeker vaker bezoeken als tussenstop naat het zuiden.
Inderdaad wel jammer, dat er niet een speciaal paadje is, voor toegang tot de rivier. Je moet bij de mensen op hun plaats de toegang zoeken.
De omgeving is ook erg goed om te fietsen, wandelen.

With partner, August 2011
"Prima camping vooral met kinderen"
Ronald en Crista (H...
7.0
Sanitary
28/08/2011 Wij hebben hier 1 weekje gestaan, helaas door het slechte weer zijn we verder gegaan. Prima camping heerlijk zwembad, Pien en Perry zijn heel vriendelijk en enthousiast. Zij hebben nog veel ideeën wat nog allemaal toe te passen. Sanitair is top. Wij hadden de mooiste plek van de camping(TV2) dan heb je het mooiste uitzicht en lekker dicht bij zwembad en sanitair. Ik kan een ieder deze camping aan bevelen.

With partner, August 2011
"Fijne camping in mooie omgeving"
Cora
Sanitary
09/09/2011 Prachtig gelegen camping met in de omgeving ruim voldoende vermaak voor ons als sportieve wandelaars/fietsers, met leuke stadjes en een vleugje cultuur. En heerlijk tot rust komen op de uitstekend gerunde camping van Pien en Perry. Schoon sanitair, goede tips en gezellig.

Family with young children, August 2011
"Ontzettend leuke, gemoedelijke camping"
familie V
Sanitary
05/09/2011 Wij hebben 2 weken op deze camping gekampeerd en hebben het prima naar onze zin gehad. De campingeigenaren Pien en Perry zijn hele aardige mensen. Ze gaven tips voor leuke uitjes in de omgeving. De camping ligt in een prachtig natuurgebied: de Morvan. Bosrijk, heuvel/bergachtig, kleine riviertjes, watervallen en leuke dorpjes. Je kunt leuke wandeltochten in dit gebied maken. Je kunt ook leuk toeren met de auto in de omgeving. Het stadje Autun ligt op zo'n 10 km afstand van de camping en heeft leuke bezienswaardigheden: oude Romeinse overblijfselen en een prachtige kathedraal. In Autun genoeg supermarkten voor de boodschappen. Op de camping kun je 's morgens brood afhalen en je kunt er lekkere ijsjes krijgen. Onze kinderen van 6 en 9 hebben zich prima vermaakt (ze wilden niet elke dag de camping af!): in het zwembad, bij de schommels en de tafeltennistafel. Paar keer per week discozwemmen en stuivertje duiken en 1 keer per week kampvuur. Ook nog bramen plukken. Voor herhaling vatbaar!

Family with young children, August 2011
"Prima camping en zeer innovatieve campingeigenaren"
mvpeppen
7.0
Sanitary
18/08/2011 Perry en Pien hebben het prima georganiseerd. Gezellige camping met leuke activiteiten voor de kinderen. Ruime plaatsen en creatieve camping eigenaren. Dikke pluim. Leuke omgeving voor uitstapjes.
Advies maak 1 plaats vrij aan de rivier als speelplaats voor kinderen die niet aan de rivier zitten met hun tent.

Family with young children, July 2011
"Hele leuke camping"
van beek
Sanitary
04/08/2011 Wij waren aan de cote d'azur en wilde nog een weekje binnenland van Frankrijk zien. Gebeld met de eigenaar van de camping en deze zorgde voor een plekje op de camping. Doordat het zo'n lage prijs was, hadden wij geen hoge verwachtingen. Aangekomen werden wij hartelijk begroet en werd ons het een en ander verteld over de camping. De plaatsen waren zeer ruim en schoon en we stonden echt pal aan het water.Ook een leuk zwembad was er aanwezig. Voor de kinderen is er een speelveldje in het midden van het veld en er werden leuke dingen voor de kids georganiseerd zoals stuivertje duiken, over een touwbrug heen wandelen over het water en een kampvuur waar ze marsmallows in konden hangen. Toen we weg gingen, liep de eigenaar nog achter onze auto om ons een hand te geven, nou als dat geen service is... sanitair was prima in orde, alleen hadden we na 20.30 wat koud water, maar wij douchten gewoon voor die tijd. De eigenaar is in april begonnen en had zijn zaakjes toch goed op orde.

Family with young children, July 2011
"Volgend jaar weer!"
corine van zoelen
15/08/2011 We hebben 3 weken op deze camping gestaan. Het was fantastisch, de plekken zijn zeer ruim en rustig gelegen aan de rivier. Je hoort het kabbelen van het water. We hadden goed zicht op de speeltuin. De kinderen ( 6 en 8) waren druk met dammen bouwen, vissen, zwemmen in het zwembad, tafeltennissen, schommelen, een kampvuur met marshmallows, discozwemmen, stuivertje duiken, via touwbrug over rivier heen lopen etc. Als we een dagje weg wilde, waren de kinderen er niet altijd blij mee want ze wilde liever op de camping blijven.
Maar ook buiten de camping was voldoende te doen, openluchtvoorstelling met vuurwerk in het donker in een oud amfitheater, klimparcour tussen de bomen, gezellige stad Autun, kastelen, waterval, wandelroutes vanaf de camping etc.
De nieuwe Nederlandse campingeigenaren, Perry en Pien, doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Ze maken het nieuwe sanitairgebouw uitstekend schoon, ijsjes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which country serves the best food?

Zoover offers various possiblities and options for the accommodation owners.Click here for more information