Reviews Campsite Municipal de la Toupe

26 May 2013

Municipal de la Toupe
Reviews Campsite Municipal de la Toupe
Rue de la Croix du Poy, 39210, Baume les Messieurs
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Municipal de la Toupe? Then take a look at the reviews of Campsite Municipal de la Toupe in Baume les Messieurs, written by other travellers.
Campsite Municipal de la Toupe scores a 9.6 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Municipal de la Toupe? Take a look at the reviews of Campsite Municipal de la Toupe in Baume les Messieurs, placed by visitors. Next to that you can find 1 vacation photos regarding Campsite Municipal de la Toupe on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Municipal de la Toupe Baume les Messieurs. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

With partner, 2013
"Superbe"
SHORT
Sanitary
23/05/2013 Le camping de la Toupe est superbe, de passage du 8 au 11 mai 2013, bien que la météo n'était pas avec nous, nous avons apprécié de charmant camping, grands emplacements, et une dame vraiment charmante. La boulangère passe vers 9h30 nous avons appréciés.
Petit bémol, nous ne captons pas pour la TV et le téléphone nous sommes dans une réculée, mais tellement magnifique. A refaire

With partner, July 2012
"Un petit coin de paradis"
MARITON
7.0
Sanitary
16/08/2012 si vous cherchez une halte de verdure ou quelques jours de repos, n'hésitez pas et venez au camping de la Toupe. Bien sûr ce n'est pas un 4 étoiles, mais vous serez dans un cadre magnifique, au bord de la rivière, au calme, les sanitaires bien que modestes, sont très propres et l'employée municipale qui le gère est d'une amabilité exceptionnelle, ce qui devient rare...

With partner, April 2008
"Eindelijk rust!"
saar
10.0
23/05/2009 indrukwekkend mooi. Rustig en vriendelijk. Je moet niet op zoek zijn naar luxe maar vooral even terug willen naar de basis en de natuur. De omliggende dorpen zijn ook heel mooi en een bezoekje waard.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?