Reviews Holiday home Au Clair de Lune

19 June 2013

Au Clair de Lune
Reviews Holiday home Au Clair de Lune
Mirande (Gers)
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday home Au Clair de Lune? Then take a look at the reviews of Holiday home Au Clair de Lune in Mirande (Gers), written by other travellers.
Holiday home Au Clair de Lune scores a 10.0 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday home Au Clair de Lune? Take a look at the reviews of Holiday home Au Clair de Lune in Mirande (Gers), placed by visitors. Next to that you can find 12 vacation photos regarding Holiday home Au Clair de Lune on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Au Clair de Lune Mirande (Gers). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 3 reviews of Au Clair de Lune

Show reviews from:
Family with young children, July 2010
"Super!"
nathalie
Space
03/08/2010 wat een super adres deze gites nabij vic-fezensac (leuk dorp ook!). sluit mij volledig aan bij vorige beoordelers. we hadden een heerlijke week met onze 2 kinderen van 4 en 7 en hebben gezwommen, getafeltennist, gebbq't, gezond en zelfs nog het eea van de omgeving gezien. de eigenaren pia en jan zijn vreselijk gastvrij en aardig. we komen zeker een keer terug!

Family with young children, June 2008
"Leven als god in frankrijk!"
Erna Van Aken
Space
15/04/2009 De gîtes van 'Au Clair de Lune' zijn uitstekend geschikt voor een verblijf met (kleine) kinderen. Vooral het zwembad en de (speel)tuin zijn een troef! Ook de speelgoedkist met gezelschapspelletjes is een pluspunt. Binnenin vind je alle comfort en bovendien is het heel smaakvol ingericht.
Gelegen net buiten het dorp kan je genieten van de rust van de natuur en ben je toch dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, terrasjes, de markt, enz...
Een aanrader voor jong en oud!

With partner, September 2007
"Absolute aanrader"
Inge Pauwels
Space
17/04/2009 Genoten van een fantastisch verblijf in Au Clair de Lune. We werden zeer
goed ontvangen door de eigenaars.
Onze gite was stijlvol getransformeerd van een hooizolder naar een zeer
ruim verblijf. De grote ramen zorgden niet enkel voor een zomerse
lichtinval, ze zorgden ook voor een prachtig uitzicht op de uitgestrekte
velden. Roofvogels, herten, ... ze bevonden zich op enkele meters van ons.
Een must voor elke natuurliefhebber.
De gite zelf beschikt over het nodige comfort : kookplaat, ijskast,
oventje, koffiezet, ... het is er allemaal.
Er is een grote living en 2 slaapkamers die zonder probleem een gezin met 4
personen kan huisvesten.
Tijdens ons 14 dagen durende verblijf, leefden we als god in Frankrijk. Een
namiddagje zalig niksdoen aan het zwembad werd afgewisseld met wandelingen op het domein of een uitstap naar één van de dorpen.
Met spijt in het hart, maar totaal ontstrest, zijn we hier vertrokken.
Kortom, Au Clair de Lune is een heerlijke plaats om te vertoeven

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?