Home > Europe > France > Rhône - Alps > St. Gervais-les-Bains (Haute Savoie) > Camping Les Dômes de Miage***

Reviews Les Dômes de Miage***

7.5
8.8
Score
Add testimonial

Do you want to prevent disappointments during your holiday in Camping Les Dômes de Miage***? Then take a look at the reviews of Camping Les Dômes de Miage*** in St. Gervais-les-Bains (Haute Savoie)            , written by other travellers.
  • Weather forecast
  • Camping info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (27)
  • Videos (2)
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews in English exist for Les Dômes de Miage*** St. Gervais-les-Bains (Haute Savoie). You can add a review.>

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

With partner, June 2010
EEn topcamping!!
Lia van Bruggen-Vreman Lia van Bruggen-Vreman
Sanitary
15/07/2010 We wilden er eigenlijk op doorreis 2 nachten blijven, maar het zijn er 7 geworden. Wat een geweldige camping! Vriendelijke ontvangst, prachtige ruime plaatsen en een fantastisch uitzicht. Het sanitair was voorbeeldig. De eigenaar was de hele dag bezig om allerlei zaken te verbeteren en aan te passen. Alles werd geweldig schoongehouden.
We zijn er helemaal tot rust gekomen (behalve op de dagen dat Oranje moest voetballen voor het WK en dat volgden we met meer gasten bij de TV in de ontspanningsruimte!).
Van verkeer op de weg hebben we totaal geen last gehad, hoewel we toch aan de rand stonden.
Hier willen we graag nog eens naar toe.

With partner, August 2009
Voor rustzoekers die van wandelen houden.
Jessica Brink Jessica Brink
10/11/2009 Tekst
Afgelopen zomer zijn we bijna drie weken op deze camping geweest. We werden zeer vriendelijk ontvangen. En we hadden een grote plaats voor onze tent. Wel bijna 150 m2. Het is een ruim opgezette camping met één sanitairgebouw. Er zijn voldoende douches en toiletten maar er is niets gescheiden (man/vrouw). Het gebouw is wel wat verouderd maar voldoet prima. Er was altijd heet water. Bij de receptie willen ze je graag vertellen over de streek en wat er te doen is. De omgeving is prachtig aan de voet van de Mont-Blanc. We hebben veel gewandeld over de vele wandelwegen. Wel is het een toeristisch gebied wat soms leidt tot files voor telecabines en op de wegen. Op de camping zelf is er één en al rust te vinden. De draadloze internetverbinding is beperkt op de camping. alleen binnen een straal van 50 meter van de receptie. Dus op de meeste staanplaatsen is het niet mogelijk om vanuit je (voor)tent te internetten. Voor wie van rust en wandelen houdt is dit een prachtige plek.

With partner, June 2008
Goede camping voor sportieve kampeerders
Jelle Jelle
7.0
03/10/2009 In juni 2008 was er een "Engels" veld en een ""Nederlands" veld. De gelukkigen die geen electriciteit nodig hebben kunnen de beste plaatsen uitkiezen met mooi uitzicht en ruime plekken. Wifi beperkt tot een bepaald gedeelte van de camping. internetmogelijkheid in receptie. Dorp op 5 minuten met auto voor brood e.d. Recreatieruimte met TV aanwezig. Sanitair in juni (te) beperkt open. Aardige (berg) wandelingen te maken.

Family with young children
Nette camping in mooie omgeving
Erik Martin Erik Martin
Sanitary
21/09/2009 Wij wilden eerst naar Chamonix, maar daar was gelukkig alles vol want anders hadden we niet op deze camping gestaan. Chamonix bleek achteraf wel erg druk, maar zeker een bezoek waard. De camping heeft ruime sanitaire voorzieningen, erg netjes. Er is ook een goede speeltuin voor jonge en iets oudere kinderen. Een klein riviertje loopt door de camping, ideaal om in te spelen bij warm weer, bij gebrek aan zwembad (wel een openluchtbad in het stadje zelf). Vriendelijke ontvangst en eigenaars kunnen veel info geven over activiteiten in de buurt. Mooie plaatsen op gras met keuze uit schaduw of zon. Reserveren aan te raden.

With partner, August 2009
Rust op korte afstand van hectisch Chamonix
Fam. Verweij Fam. Verweij
Sanitary
25/08/2009 Leuk erustige camping met voldoende faciliteiten en schoon sanitair. Op korte afstand van het hectische Chamonix en diverse erg mooie dagtocht mogelijkheden in het Mont Blanc gebied. Vriendelijke (ook engels sprekende) jonge eigenaren. Klein winkeltje met melk etc. en evt. Nederlandse kranten. Elke dag vers brood. Dorp op loopafstand met voldoende restaurants etc.

Family with older children, August 2009
uitstekende camping voor een bezoek aan de alopen
Gerhar Gerhar
Sanitary
21/08/2009 Net als alle anderen zijn wij ook positief over deze camping. Mooi aangelegd, goed onderhouden, schoon en netjes. Speeltuintje, WIFI, brood service, nederlandse kranten, spelletjes te leen en zeer behulpzame eigenaren Wij troffen voornamelijk fransen maar ook nederlanders en verder mensen uit ongeveer alle landen van de EU en daar buiten. Veel van de gasten trekken weer snel verder, er is een groot veld voor trekkers, hoe meer mensen er daar komen hoe minder plek er is. De gewone plaatsen zijn ruim met een goede grasmat. Plaatsen op veld S hebben het mooie uitzicht, vooral die achteraan. Geen stroom, wat verder lopen maar wel lekker zon en een prachtige berg.

Family with young children, August 2009
Onwijs mooi uitzicht
fam. ter Harmsel fam. ter Harmsel
Sanitary
18/08/2009 Hebben 2 geweldige weken gehad met onze 2 kinderen van 2 en 4 jaar oud. Mooie speeltuin en klein stroompje op de camping. Goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Diverse kabelbanen, treintjes enz. Geen zwembad maar in het dorp op +/- 1.5 km is er wel een leuk bad.
Wij komen zeker terug. s'Avond koelt het wel af.

Family with young children, July 2009
fijne camping
rvn rvn
Sanitary
18/08/2009 op zich een basic camping maar dan vooral wat betreft faciliteiten. Camping heeft prachtig uitzicht op de bergen, omgeving straalt sportiviteit uit, je kunt er lekker racefietsen en mountainbiken maar ook prachtige wandelingen maken. Zwembad is er niet maar mis je ook niet, genoeg leuke bergmeertjes in de omgeving.

leuke speeltuin voor de kids en door de 'open' plaatsen ruimtelijk gevoel. plekken zijn zeer ruim! dorpjes in de omgeving ook leuk. chamonix grootste toeristische plaats in de buurt, ook veel ander leuke dorpjes. Annecy op 80 km, prachtig! echt goede tijd gehad, we komen zeker terug.

camping heeft mini winkeltje en geen restaurantje of iets dergelijks, take away is stukje rijden. WIFI is erg fijn!

Family with older children, June 2009
een geweldige camping
Fam.J.J.Uitermark Fam.J.J.Uitermark
Sanitary
11/08/2009 We zouden ongeveer 10 dagen blijven en het werden 4 weken! Onze 3 flatcoated retrievers konden we fijn uitlaten achter de camping. Iedere dag maakten we wel een bergwandeling,waarna ze gedrieen in het ijskoude stroompje naast onze caravan doken, een lust voor het oog, dus werden ze veel gefotografeerd door andere campinggasten. Wat ons opviel was dat we nergens voor de honden hoefden te betalen als we een trein of een lift namen, waar vind je dat nog? Op zn frans CHAPEAU!!!!

Family with young children, July 2009
Nette en schone camping
Mar Mar
Sanitary
10/08/2009 Wij zijn er met 3 honden en onze zoon van 7 jaar geweest. De camping is absoluut heel netjes en het sanitair wordt zeer schoon gehouden. Het uitzicht is rondom prachtig. De plekken ruim, maar zonder enige privacy.
De naastgelegen weg stoorde ons. 's Nachts was het rustiger, maar ook dan kwam er soms zwaar verkeer langs.
De campingbeheerders leiden de camping zakelijk en professioneel. Reserveren van kabelbanen kan, maar niet als je al een zgn Multipass hebt.....
Voor ons geen camping om voor langer en 1 of 2 nachtjes terug te komen omdat we met de honden geen kant op konden, anders dan met de auto.
Leuke speelplaats, helaas in de volle zon. Wel een klein beekje aanwezig, niet als speelplaats ingericht, maar hij heeft zich wel vermaakt.
St Gervais is een leuke plaats, maar hou in het hoogseizoen rekening met dagelijkse file 's ochtends en aan eind vd dag. Het dorp fungeert als flessehals.
Omgeving verder natuurlijk zéér de moeite waard om hoog in de bergen prachtig te wandelen!

Score

Show testimonials from :
  Show all (22)
With partner (8)
Family (7)
Family with older children (2)
Family with young children (4)
Friends (1)

1 2 3 next

Search

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options

What´s your biggest irritation at the airport?

Zoover offers various possiblities and options for the accommodation owners. Click here for more information