Reviews Hotel Santon Resort Bayerischer Wald****

19 June 2013

Santon Resort Bayerischer Wald****
Reviews Hotel Santon Resort Bayerischer Wald****
Siemensstrasse 21, D-94253, Bischofsmais
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Santon Resort Bayerischer Wald****? Then take a look at the reviews of Hotel Santon Resort Bayerischer Wald**** in Bischofsmais, written by other travellers.
Hotel Santon Resort Bayerischer Wald scores a 9.0 out of 10, based on 75 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Santon Resort Bayerischer Wald****? Take a look at the reviews of Hotel Santon Resort Bayerischer Wald**** in Bischofsmais, placed by visitors. Next to that you can find 36 vacation photos regarding Hotel Santon Resort Bayerischer Wald**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Santon Resort Bayerischer Wald**** Bischofsmais. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 8 next

There are 75 reviews of Santon Resort Bayerischer Wald****

8.8
9.2
With partner, May 2013
"Lekker uitgerust"
TGJ
Rooms
25/05/2013 We hebben drie nachten in dit hotel verbleven. Personeel is erg vriendelijk en het hotel erg netjes. De buitenkant ziet er een beetje troosteloos uit maar de binnenkant is erg mooi. Heel bijzondere indeling van het hotel. We hebben elke avond prima gegeten in het hotel. Ook het ontbijt was prima. We hadden een mooie ruime kamer op de begane grond, helaas geen terrasje of iets dergelijks bij de kamer, wel een lekker dakterras met uitzicht op de piste. Geen minibar aanwezig op de kamer. Internet niet gratis maar systeem wat ze hanteren is prima. Zeker een aanrader om te verblijven.

Family with young children, Febuary 2013
"Fantastisch hotel"
ilse
Proximity to pistes
17/02/2013 Wij zijn net terug van skivakantie en hebben het fantastische gehad. Hotel is super goed. Eten is geweldig en voor onze kinderen van 8 en 10 was er veel te doen in het hotel. Bioscoop, loungeruimte, speelhal en zwembad. Super goed en uitgebreid ontbijt. Avondeten was ook zeer goed. Zeer vriendelijk personeel. Wij hadden een mooie grote familiekamer die uitkeek op de piste. Een hotel dat wij zeer zeker kunnen aanraden. (Wij zijn in veel hotels geweest en hebben dus veel vergelijkingsmateriaal) Ligging is ook goed. En prijs kwaliteit is uitstekend.

Groet Fam. van der Meer

Friends, September 2012
"Vriendelijk personeel"
Victor Diederen
7.0
20/09/2012 Goede keuken, lekkere bedden!

The best prices and last minutes for this Hotel by:

Family with older children, August 2012
"Beeindruckendes Hotel"
Stoll
Child friendly
30/08/2012 Sehr ruhige Lage in schöner Höhe und grüner Umgebung, trotzdem verkehrsgünstig
Ausstattung: großzügiger Aufenthaltsbereich, modernisiert, mit dem Charme der 70er Jahre. Noch verbesserungsbedürftig (z.B. Fenstergriffe, Heizung, Türen). Evt. neuer Anstrich der Bad-Kacheln :-)?
Sehr sauber!
Personal immer und überall sehr freundlich
Wunderbares Frühstück in gemütlichem Ambiente
Geeignet für alle Wellness- und Wanderfreunde (schöne Umgebung, gute Hotelausstattung mit Schwimmbad, Kino, Kegelbahn, Lounge etc.)
Wir haben uns alle sehr wohl gefühlt!

"Prima uitvalsbasis"
Venlonaar
7.0
14/08/2012 Wij vonden dit hotel een prima uitvalsbasis om het Bayrische Wald te ontdekken. We hadden wel een upgrade, want de standaardkamers zijn aan de kleine kant. Badkamer upgrade is ook wat krap, maar verder prima kamer. Misten helaas wel een koelkastje. In de nabije omgeving een traditioneel Duits restaurant (Zum alten Wirt) met zeer redelijke prijzen. Ontbijt in het hotel was prima: wat kunnen sommige mensen toch zeuren over eitjes!

With partner, August 2012
"Fantastische plek door gevoel van "thuis zijn""
GG
Proximity to pistes
12/08/2012 Een accommodatie met een team die je werkelijk het vakantiegevoel geeft. Vanaf het moment van aankomst tot afscheid is men zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Een fantastische plek in een mooie omgeving om wandelingen te maken, lekker te zonnen of om sportief bezig te zijn zoals mountainbike. Het eten zowel het ontbijt als diner is fantastisch!! Prijs/kwaliteit goed.

Kamers schoon en netjes. Het personeel is zeer bereidwillig het na je zin te maken. Er is een bibliotheek en mooie rust/lounge ruimte waar het heerlijk relaxen is. Volop gratis parkeergelegenheid. WI-FI bereik in de lounge ruimte.

We komen er zeker terug!! We hebben genoten, zijn zeer tevreden en gingen met een goed gevoel terug naar Nederland.

Family with older children, August 2012
"Prima hotel"
Renate
Proximity to pistes
27/08/2012 Prima hotel, wij hebben samen met onze 2 kinderen een week doorgebracht in dit hotel. Wij hadden een familiekamer, 2/ 2pers.kamers met tussendeur. De kamers zijn erg ruim en heerlijk schoon, ook voorzien van veel kastruimte, erg handig.De badkamer darintegen was erg klein en gedateerd, kan wel een update gebruiken, zeker geen 4 sterren waard, maar wel lekker schoon. Het ontbijt is super, zeer gevarieerd en voldoende eitjes ;-), het is maar wat je belangrijk vindt ??
Wij hadden HP, dus ook het diner hebben wij in het hotel genuttigd, ook dit scoorde een ruime voldoende, wij hebben 2X een dinerbuffet gehad.Erg mooi, schoon en lekker warm zwembad. Erg vriendelijk personeel en een prachtige omgeving. Hotel ligt ong. 1.5 km van een skigebied, en is vanaf het hotel goed te bewandelen.Jammer dat savonds in de bar weinig te doen was. Bij de receptie liggen enorm veel brochures voor uitstapjes.Super vakantie gehad!!!

"Prima verblijf"
ab_laane
7.0
24/08/2012 Het bijzondere gebouw ligt wat verscholen op de top van een lage heuvel. Het is er heerlijk stil, want er is geen doorgaand verkeer in de buurt.
Onze kamer was eenvoudig, niet groot en met uitzicht op de parkeerplaats. De kamer werd prima schoon gehouden.
We hebben 2x in het hotel gegeten en beide keren was het voortreffelijk. De eetzaal is alleen niet echt gezellig.
De overige keren hebben we in het gehuchtje vlakbij gegeten dat was redelijk. Het aardappelrestaurant is zeker een bezoek waard, maar neem daar wel de tijd voor.
Ook het ontbijt is uitstekend, al wordt het na 7 dagen wat eentonig. Na het ontbijt kun je op het terras nog lekker van koffie en een mooi uitzicht genieten.
Het hotel heeft ook een mooi zwembad en de badjassen en handdoeken worden bijgeleverd.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, al vonden we ze soms wat erg snel met het vragen of we wat wilden gebruiken als we op het boventerras zaten (met een mooi uitzicht!).

With partner, 2012
"Nooit meer"
fam. Bloemsma
5.0
5.0
4.0
4.0
6.0
20/07/2012 Als wij de beoordelingen lezen, denk en we"hebben wij een ander hotel gehad?" Het is een gedateerd gebouw.De kamers zijn klein, zelfs als je upgrade,en oudbollig. Wel schoon. In de (te ) kleine douche ligt een houten plank! Wij weten niet waar de 4 sterren voor staan, maar geen faciliteiten op de kamer zoals een bad, een minibar, koffie of thee mogelijkheden, een koelkastje of airco. Het eten vonden we niet lekker. Je moet zowat eten wat de pot schaft. Alleen in het hoofdgerecht heb je keuze uit 2. Wij vonden er geen smaak aan zitten. Het leek wel een gaarkeuken. Het ontbijt was redelijk, maar iedere morgen werden er steeds 11 eitjes gekookt en als die opwaren weer 11. Dus je moest steeds wachten op een eitje! Het leek wel een kostschool. Je kreeg in het begin van je verblijf een tafel toegewezen en daar zat je dan de gehele periode. Het was erg warm in het restaurant en wederom ook geen airco. Verder weinig sfeer. Veel luidruchtige kinderen. Ook hier werd niets van gezegt.

Family with young children, July 2012
"Fantastische multifunctionele plek"
Raymond Wiggers
Proximity to pistes
13/08/2012 Het hotel is modern doch ook gezellig ingericht. Er is overal wel een plekje voor jong en oud waar je je prettig voelt. De medewerkers zijn attend en vriendelijk. Je zit midden in de bossen met toch op redelijke afstand gezellige dorpjes en ander vertier. Het zwembad is super net als de slaapkamers. Het eten is veelzijdig en zeer netjes gepresenteeerd zowel a la carte als het buffet.

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?