Reviews Holiday park Ferienpark Arber***

23 May 2013

Ferienpark Arber***
Reviews Holiday park Ferienpark Arber***
Waldesruhweg 34, D-94227, Zwiesel
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Ferienpark Arber***? Then take a look at the reviews of Holiday park Ferienpark Arber*** in Zwiesel, written by other travellers.
Holiday park Ferienpark Arber scores a 7.4 out of 10, based on 126 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Ferienpark Arber***? Take a look at the reviews of Holiday park Ferienpark Arber*** in Zwiesel, placed by visitors. Next to that you can find 49 vacation photos regarding Holiday park Ferienpark Arber*** on the Zoover website. You can view 2 videos regarding Holiday parkFerienpark Arber***. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Ferienpark Arber*** Zwiesel. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 126 reviews of Ferienpark Arber***

7.9
7.6
With partner, December 2012
"Fantastisch park"
Fred & Esmeralda
Restaurants
07/01/2013 Verblijf 1e week van de Kerstvankatie 2012-2013.
We hadden een chalet geboekt. Prachtig onderkomen en vooral schoon. Gezellig aandoende houten chalet in een schitterende omgeving. Heerlijke bedden. Zwiesel is een leuk stadje. Passau is een uurtje rijden. Pilzen in Tjechië anderhalf. Zeer vriendelijk personeel. Receptie staat altijd voor je klaar. We zeggen, doen! Komen zeker nog eens terug.

Family with young children, December 2012
"Prachtige omgeving! Leuk voor een keer."
Diliana
6.0
23/12/2012 Wij zijn net terug van een week in een houten chalet met 3 kleine kinderen. De accommodatie is mooi en schoon. Een groot minpunt is dat de matrassen erg dun zijn en niet geschikt voor volwassenen zijn, Verder niets mis mee. We hadden nu de ruimte op het park, maar in het hoogseizoen zal de ruimte beperkt zijn. De ligging van het park is in een schitterende omgeving gelegen, een aanrader voor natuurliefhebbers. Het park heeft geen eigen zwembad en het naastgelegen zwembad was gesloten, wat ons tegenviel. Er zijn op het park weinig mogelijkheden iets te eten te halen, behalve in het restaurant vanaf 17 uur. Het restaurant is goed. Er waren op het park geen faciliteiten om de behoefte van je hond op te ruimen, ondanks dat je hier ruim voor moet betalen. Geen vuilnisbakken of iets dergelijk te vinden. Wij hebben het heel leuk gehad met de ruimte en de vele sneeuw die er lag. Dit in combinatie met de adembenemende natuur heeft gezorgd voor een erg leuke week vakantie.

Family with older children, October 2012
"Oostenrijk in het klein"
familie blok
Housing
30/10/2012 Vakantiepark Arber is een klein, gezellig vakantiepark waar het aan niets ontbreekt. Erg vriendelijk personeel die er alles aan doen om je een fijn vakantiegevoel te geven. Niets is ze te veel. Wij verbleven zelf in een houten chalet wat geweldig was. Het enige nadeel was dat er geen bankstel is. Er zijn wel 2 comfortabele stoelen en er is een eethoek. Wij hebben ons hier verder niet aan gestoord. De plaats Zwiesel is ook een vrij grote en aardige plaats met 4 grote supermarkten zoals Liddl en Aldi.
De campingplaatsen vond ik vrij ruim!

Family with young children, August 2012
"Het zwembad was geweldig"
linima
1.0
4.0
30/08/2012 We hebben hier 14 dagen gestaan met onze vouwwagen we hebben geweldig weer gehad. De wc werden of 1x of helemaal niet schoongemaakt het was gewoon VIES. Het annimatie ooooo was die er dan?????? Na de glasblazer geweest met de camping meisje stond er erg ongeintreerd bij en het erge zo kon geen woord duits wij moesten het vertalen. Maar ondanks dit allemaal waren het 2 geweldige weken met ons gezin en de mensen op ons veldje want ja een vakantie maak je zelf gezelig....
Eigenaar Ferienpark Arber, 19/09/2012
Owner says::  Fijn om te horen dat uw vakantie ondanks enkele punten die u noemt goed is bevallen. Ik vind het zeer merkwaardig om te horen dat u aangeeft dat u niet heeft gemerkt dat er een animatieteam op de camping aanwezig was.....u bent immers met ons animatieteam naar de glasblazer geweest! U heeft zich daarbij zelfs moeten opgeven bij een van onze animatiemedewerksters, die overigens prima Duits spreken. Een vakantie maak je natuurlijk uiteindelijk ook zelf daar heeft u gelijk in en ik ben blij om te horen dat u van de vele activiteiten in de omgeving heeft kunnen genieten en dat de sfeer op de camping zeer goed was.

With partner, August 2012
"Schitterende ligging"
Ton
Restaurants
20/09/2012 kennen deze camping sinds 1980 en hebben meerdere hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Huidige eigenaren zijn continu zaken aan het verbeteren, maar er mankeert nog wel wat aan.
Pal tegen het bos, vlak bij de (leuke) stad, door de kur-karte gratis vervoer in de omgeving, vlak bij Tsjechië (12 km), 's-winters pal tegen de (verlichte) loipe aan en niet ver van de Grosse Arber met skiliften en gratis bus er naartoe, massa's leuke uitstapjes in de directe omgeving, wat wil je nog meer!

Family with older children, August 2012
"Goede camping in wording."
petra_33
7.0
26/08/2012 Zijn 16 nachten op camping Arber geweest. Hadden erg veel geluk met het weer, dit maakt onze beoordeling positiever. Als er veel regen valt, snel wateroverlast. Stonden op een comfortplaats, jammer hieraan is dat je tegen de achterkant van de caravan van je buren aankijkt. Je staat in terrasvorm naar beneden. Wij hadden geluk met de grote van de plek maar als we C19 hadden gehad waren we onze extra tentjes niet kwijt geworden. Je kunt zien dat de camping in andere handen is gekomen, hoorden dat er al veel veranderd was en dat er nog meer op stapel staat. Wel een klacht over het schoonhouden van het sanitair ingediend, deze werd wel serieus genomen en we zagen een kleine zichtbare verandering maar misschien investeren in een paar schoonmaaksters die ook de wanden een keer schoonpoetsen.....zou goed zijn. Zijn in het restaurant en bij de receptie altijd erg vriendelijk te woord gestaan en kregen ook goede tips. Animatie niet aan ons besteedt maar in de omgeving meer als genoeg te doen.

Family with young children, August 2012
"De PR verdient een 10 MAAAAR,"
Westendorp
4.0
2.0
5.0
7.0
22/08/2012 Wat een pr op de site,maar wat valt dat tegen als je er bent. Chalet 6/7 pers. was oké maar het was zeker niet schoon, matrasbeschermers lagen vieze hondenharen op en schilfers van mensen en dieren ,huis was niet schoon. Bij de receptie proberen ze alles op te lossen erg moeilijk voor ze want de eigenaar is natuurlijk gevlogen en zit ong. ruim 4 wkn in Engeland, niet goed als je nog maar 2 jaar een camping hebt en je bent een goeie ondernemer als je er bent zeker in het hoogseizoen.Skelters een gevaar onze dochter loopt op straat aan de zijkant en wordt bijna geschept door een skelter. het was omdat mijn man ze aan de kant gooide anders had ze eronder gezeten.Ze hebben het erover dat ze geen campingpolitie zijn maar ze lopen ook niet rond.Animatie matig en soms chagarijnig.We hebben wel van de omgeving genoten het is er prachtig en de chaletjes een fijne veranda
maar Tom Touber moet zich maar eens achter zijn oor krabben wat er nog moet gebeuren.
Eigenaar SR, 24/08/2012
Owner says::  De schoonmaak doet zijn uiterste best de huisjes netjes te maken. Het blijft mensenwerk. Als er iets niet in orde is dan horen we dat graag bij de receptie. In uw geval had u zelf al schoongemaakt en konden we er niets meer aan doen. Natuurlijk hadden we als het iets niet schoon was onmiddellijk iemand van de schoonmaak langs laten komen. De regels voor de skelters zijn duidelijk. De ouders moeten de kinderen geld meegeven om ze te kunnen gebruiken. Helaas houden sommige ouders hun kinderen helemaal niet meer in de gaten. Zodra we het zien en er lopen dagelijks ten minste 4 man personeel de hele dag over de camping, dan spreken we de kinderen aan. Maar primair is en blijft het de ouders. De eigenaar van de camping is niet in Engeland (geen idee waar dat verhaal vandaan komt). De eigenaar is een private equity investeringsmaatschappij en het management is te allen tijde op de camping. De heer Rindl is bedrijfsleider en samen met zijn team dag en nacht aanwezig.

Family with young children, 2012
"Vakantiepark in opbouw !!!"
huub duyx
6.0
19/08/2012 Waren half juli 2 weken in het park in een 6-ps chalet met z''n drieen. Folder en website waren veelbelovend, werkelijkheid was toch wel anders, er moet nog veel aangepakt en opgeknapt worden op de camping. Restaurant ging jammer genoeg pas om 17.00 uur open en medewerkers konden topdrukte rond etenstijd niet aan. Overdag kon je er niet terecht voor een drankje. Ook het aanpalende zwembad had vreemde openingstijden. Chalet was mooi en gezellig, maar echt te klein voor meer dan 4 personen. Ook misten wij een lekkere zitbank, er waren maar 2 redelijk gemakkelijke stoelen. Zoon heeft zich goed geamuseerd, maar vond het aanbod van skelters te min. Gaan we een keer terug. Nee, we denken van niet.

Family with young children, August 2012
"Fijne camping in een prachtige omgeving"
Vakantievierder
Housing
01/10/2012 Wij zaten in een gloednieuwe stacaravan van een touroperator. Super! De omgeving is prachtig en er is een hoop te doen. Op de camping zelf vond ik dat er weinig te doen was. Ook de uitleg over de activiteiten in de omgeving beperkte zich vooral tot het benoemen ervan, waarbij voor nadere informatie verwezen werd naar een toeristenburo. Op hun site wekken ze op dat punt een andere indruk. Ander ergernispuntje: de draaideur waar je vanaf de camping door naar het zwembad moet is echt veel te smal. Als je een baby hebt moet je dus hopen op versterking om de kinderwagen over het hek te tillen. De afstand van het dranghek naar de ingang van het zwembad is te ver om alles te moeten tillen. Want binnen moet je nog een heel gangenstelsel door op spekgladde tegels. Zwembad zelf is prima om met kleine kinderen te vertoeven. Bovenstaande neemt niet weg dat we een supervakantie hebben gehad en dat we graag nog eens terugkomen! Maar niet geschikt voor mensen die zichzelf niet kunnen vermaken :)

"Super vakantie"
Dielman
Restaurants
13/09/2012 Wij hebben met onze kinderen van 3 en 6 in een 4 pers. chalet gezeten. Het was echt een super vakantie. Niet alleen is de camping bijzonder kindvriendelijk, maar ook het beekje en het zwembad met alles daaromheen zijn erg goed bevallen.
Het eten in het restaurant was heerlijk en heel goed betaalbaar.
Het huisje lekker ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt.
Denk er wel om als je op zaterdag aankomt: op zondag is alles gesloten en is ook het bakkertje op de camping er niet!
In de omgeving is zoveel leuks te doen, dat je elke dag wel ergens heen kunt. En omdat alles relatief dichtbij is, is het ook goed te combineren met een paar uurtjes zwemmen.
Kortom, wat ons betreft een aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?