Reviews Hotel Akzent Venue Hotel Am Park***

28  °C

20 June 2013

Akzent Venue Hotel Am Park***
Reviews Hotel Akzent Venue Hotel Am Park***
Neuer Weg 28, D-34508, Willingen (Sauerland)
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Akzent Venue Hotel Am Park***? Then take a look at the reviews of Hotel Akzent Venue Hotel Am Park*** in Willingen (Sauerland), written by other travellers.
Hotel Akzent Venue Hotel Am Park scores a 7.9 out of 10, based on 84 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Akzent Venue Hotel Am Park***? Take a look at the reviews of Hotel Akzent Venue Hotel Am Park*** in Willingen (Sauerland), placed by visitors. Next to that you can find 47 vacation photos regarding Hotel Akzent Venue Hotel Am Park*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Akzent Venue Hotel Am Park*** Willingen (Sauerland). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next

There are 84 reviews of Akzent Venue Hotel Am Park***

8.4
7.5
8.3
With partner, June 2013
"Gastvrijheidscursus eigenaren zeer gewenst!"
Eef Lommen
3.0
1.0
7.0
17/06/2013 De medewerkers in dit hotel zijn vriendelijk, compliment hiervoor. Hotel is ook oke, kamers sober maar schoon. Diner niet super, maar maagvullend, volgens mij was de bloemkool in de aanbieding.

De eigenaren echter hebben nog heel wat te leren! De houding bij binnenkomst om 14.00 uur: "nee, natuurlijk zijn de kamers nog niet klaar." Met een blik die genoeg zei: wat doen jullie hier. We voelden ons in eerste instantie al niet echt welkom dus.
Gedurende het verblijf werd het niet echt beter, zelfs tot zichzelf helemaal belachelijk maken door boos te schreeuwen tijden het diner waar de andere gasten bij zaten.
Ik wens als gast in ieder geval niet zo aangesproken (toegeschreeuwd) te worden en zal in dit hotel dus ook nooit meer terugkomen. Ik raad het dan ook af, tenzij je het niet erg vind om niet gastvrij behandelt te worden.

With partner, June 2013
"Super hotel zeker aan te raden."
J.A, van der Linden
Rooms
12/06/2013 Hotel Akzent in Willingen is zeker een aanrader, ons verblijf was naar volle tevredenheid, eten was heerlijk, bediening goed en vriendelijk, kamers waren ook goed, service was ook prima, Kortom, een heel goed hotel in een prachtige omgeving!!!

"4 daagse vakantie"
Rob
Rooms
10/06/2013 Wij hebben dit hotel geboekt na een korte vakantie in Melle. Dit hotel is ons zeker niet tegen gevallen. Gastvrouw, heer en personeel waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook het ontbijt en het avond eten waren zeker voor de prijs zeer goed, gen enkele keer koud eten gehad.
Kamers waren sober maar zeer netjes en schoon.

With partner, May 2013
"Gewoon super"
Marc van Wel
7.0
13/05/2013 In de meivakantie voor een 2e keer geweest. En wederom hebben wij een paar superdagen gehad! Weinig woorden zijn nodig: gewoon een goed hotel met erg gastvrije eigenaren....dank je wel...Nelleke, Rene en bemanning!! Kritiek kan iedereen makkelijk verzinnen....maar wij geven alleen complimenten aan dit hotel!!! Wij gaan dit jaar zeker nog een keer terug.

"TOPPER"
Hannie en Rob
Proximity to pistes
01/05/2013 Eigenlijk heb ik alleen dit te zeggen : we hebben het er geweldig gehad !!!!
Maar dat zou te weinig zijn. Vandaar toch dit. goede ontvangst ,lief personeel,,goed ontbijt,,heel goed diner goeie kok,,leuke bar en barman,,kamer was goed,,voor de avond kon je lekker overal zitten erg gezellig was het.wat je vroeg niets was teveel. TOP HOTEL EN EIGENAAR. Tot volgende keer. groeten uit Purmerend.

"Het was voortreffelijk"
Willy van Dongen
Rooms
12/06/2013 We zijn eind april met z'n vieren (volwassen) in het Akzent Venue hotel in Willingen geweest. We snappen niet dat sommige mensen klachten hebben. Wij hebben in ieder geval genoten. Het hotel ligt vlak bij het centrum. Ze waren druk bezig om een nieuw lounge gedeelte te maken. We komen zeker nog eens terug om te kijken hoe het uiteindelijk geworden is. Nelleke, Renee en team bedankt.

With partner, April 2013
"Een paar mooie dagen gehad."
fam Welink
Proximity to pistes
11/05/2013 Wij zijn hier in april 2013 geweest , prima ontvangst , goed eten en aardig personeel!!

Friends, April 2013
"Prima hotel! Gezellig en zeer schoon"
Fam. Kolfoort
Proximity to pistes
01/05/2013 Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding! Service verdient een pluim en het eten eveneens. Een enkele keer een beetje traag met aanvullen maar personeel liep zich het vuur uit de sloffen. Vriendelijke ontvangst. Een gezellige lounche is recent in gebruik genomen. Hotel is schoon en kamers zien er zeer verzorgd uit. 's Avonds gezellig aan de bar! Piste op loopafstand en dat geldt ook voor het leuke centrum van Willingen.

Friends, April 2013
"Wij komen vast nog eens terug"
Jan en Jo met vrien...
Rooms
20/04/2013 Waar de negatievelingen het over hebben is ons een raadsel! Wij hadden vanwege de prijs beslist geen hoge verwachtingen, het heeft ons echter 100% verrast en meerderen met ons die we tijdens het gezellige/volwaardige diner spraken. Toen ik melde dat er een oorbel in het doucheputje was beland hebben de TD en de eigenaresse moeite gedaan dit terug te halen.Over service gesproken. Niets was er vuil en niets was er koud. De gezellige ober verdient ook een pluim!

With partner, April 2013
"Stress personeel, uit dit niet naar je gasten!"
Inge
4.0
Proximity to pistes
10/04/2013 Bij aankomst in het hotel (12 uur smiddags) was de receptie gesloten, niemand aanwezig. we konden pas na 15:00 uur inchecken.
Was jammer maar geen ramp; we gingen toch gelijk skiën.
Ligging t.o.v. piste is super.

Na het skiën om 18:00 uur teruggekomen om in te checken, vermoeid en bezweet. We wisten niet dat de eigenaren Nederlands waren dus mijn vriend wilde ze vriendelijke begroeten en in het Duits aanspreken. We kregen een blik van de eigenaresse die ons 3x doodschoot en lichtelijk bitchy kwam er uit dat 'ze gewoon Nederlands sprak hoor'. De toon was gezet! Gastvriendelijk? no way.
Het bleek dat onze reservering er niet in stond (geboekt via veiling)
Duidelijk geïrriteerd was mw dat onze reservering er niet in stond. sja, dat is niet ons probleem dacht ik.
Later kwam er uit dat de compagnon van het stel in januari eruit was gestapt en dat hij de reservering er niet in heeft gezet. Uiteindelijk gevonden en een kamer gekregen.

Kamer prima, balkon vies. Badkamer ook ok!
Direkteur theo, 18/04/2013
Owner says::  Dat mensen, iemand al bitchi Noemen, zegt Meer over de gast, dan over de eigenaars denk ik. Doen hun best, voor zo min mogelijk Geld, Maar ja je blijft altijd van die mensen ..................

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?