29/12/2012
Eerste indruk, leuk, grappige inrichting en leuk gebouw, vriendelijke mensen maar we kwamen er snel op terug...we hadden de familie kamer en deze was zeker niet geschikt voor kinderen, losliggende stekkerdozen op de grond!, afstandbediening zonder achterkant(gesmolten batterij) vies , stoffig, kiezelstenen voor het raam (eeehm kids stoppen dingen in de mond) niet overnagedacht ..een kinderbankje waar de kleine opklom en meteen al in elkaar klapte..de kussens op het bed waren uit het jaar 0 en we vroegen ons af of het bed wel schoon was opgemaakt we haalden er steentjes vanaf en rook niet gewassen..zou een prima pension zijn als de bewoners er iets aan deden. verder was de badkamer vies, niet schoongemaakte een spabad wat niet werkte en de schimmel instond.. De keuken een magnetron waar de timer van kapot was en zelf het ontbijt maken, prima maar met 6 gasten tergelijk niet te doen en zeker niet veilig!!
Owner says::
Graag willen we reageren op de afgelopen negatieve beoordelingen. Het spijt ons ten zeerste dat u geen fijne tijd bij ons heeft gehad. De nachtmerrie van elke pensionhouder. Om enkele misverstanden uit de weg te ruimen: er zijn brandmelders, en het bad werkt, elk bed wordt altijd fris opgemaakt, elke kamer stofgezogen en gedweild. Wel is er door omstandigheden achterstallig onderhoud.We gaan daarom even dicht om alles op te knappen en weer fris te beginnen. We zullen daarbij ook al het commentaar meenemen dat gegeven is.
De opzet van pension kunst&kitsch is een betaalbaar onderkomen te bieden met veel ruimte, met een betaalbaar simpel ontbijtje (3,-), met veel liefde gerund door de eigenaren. Met veel plezier hebben we de afgelopen 4 jaar al zovele lieve, interessante, geweldigde gasten mogen ontvangen, heel hartelijk dank hiervoor. En na de opknapbeurt hopen we dat we nog vele jaren dit leuke werk mogen doen.