Reviews Aparthotel Panoramic Hohegeiss***

20 June 2013

Panoramic Hohegeiss***
Reviews Aparthotel Panoramic Hohegeiss***
Am Kurpark 3, D-38700, Hohegeiss
If you want to avoid disappointment during your holiday in Aparthotel Panoramic Hohegeiss***? Then take a look at the reviews of Aparthotel Panoramic Hohegeiss*** in Hohegeiss, written by other travellers.
Aparthotel Panoramic Hohegeiss scores a 7.7 out of 10, based on 82 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Aparthotel Panoramic Hohegeiss***? Take a look at the reviews of Aparthotel Panoramic Hohegeiss*** in Hohegeiss, placed by visitors. Next to that you can find 63 vacation photos regarding Aparthotel Panoramic Hohegeiss*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Panoramic Hohegeiss*** Hohegeiss. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next

Friends, April 2013
"Prachtige plek !"
Jan
Child friendly
02/05/2013 Ziet er aardig verzorgt uit, wordt nog beter ze zijn aan het renoveren. Wij zaten op de 12e etage, dus een prachtig uitzicht. Het ligt landschappelijk tegen de rand van het dorp. Personeel aardig en vriendelijk op een enkeling na. Prijs/ kwaliteit is goed te noemen. Het restaurant is mooi gelegen , met uitkijk op de bergen. De kamers zagen er goed uit, en het was schoon . Voor kinderen is er genoeg te doen (animatie, speeltuin, zwembad, bowling, tafelvoetbal etc )

With partner, April 2013
"Zeer de moeite waard"
R.Engelen
7.0
28/04/2013 De ligging is Prima . Voor elk wat wils . Je kunt er wandelen , fietsen,zwemmen. Als er sneeuw ligt ook nog Rodelen. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. WE komen zeker nog weer terug . Het is ons prima bevallen.

Friends, March 2013
"Voor herhaling vatbaar"
H.van Oort
Rooms
17/03/2013 Goed hotel vriendelijk personeel alleen jammer dat de sauna buiten gebruik was.

The best prices and last minutes for this Aparthotel by:

With partner, March 2013
"Mooie ligging moi uitzicht"
maria
08/03/2013 Ruime app. wij nemen altijd 223
op het zuiden lekker zonnig
Er is een Rodelbaan bij gekomen super

With partner, December 2012
"Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding"
leo de boert
7.0
28/12/2012 Hoewel het hotel zeker niet luxueus te noemen is, is het er prettig toeven. Het personeel is zeer vriendelijk en het eten meer dan voldoende en lekker.
Appartementen hebben een ruime woonkamer en goede bedden. Kortom veel waar voor je geld!

Group trip, November 2012
"Prijswaardig , erg servicegericht hotell ,"
JP Dickmeis
Child friendly
19/11/2012 wij zijn hier begin november met een grote groep geweest ! De meederheid was enorm gecharmeerd met de accomodaties. Het eten was zeer lekker, personeel super-vriendelijk .Het is een 3 sterrenhotel , maar de sfeer maakt dat ze meer waard is !
het management is zeer zeker "Belg-vriendelijk" , gezien het zelf een Belg is ! De keuken is dan ook zeker niet vettig te noemen, en eerder op de Belg afgestemd ( je zal zeker niet met honger van tafel weggaan).

Family with young children, October 2012
"Zimmer war eine Enttäuschung"
Kemper
5.0
5.0
4.0
1.0
Child friendly
21/10/2012 Zimmer war schlecht eingerichtet .Beim Sofa spürte man jede Feder auf den Kopfkissen konnte man nicht liegen weil sie klumpig waren. Das Zimmer roch nach altem Qualm es war einfach nur ekelhaft .Frühstück war ok. Das Buffet war solala die Speisen waren lauwarm bis kalt. Schwimmbad und andere Freizeitangebote waren in Ordnung.

With partner, August 2012
"Niet voor een dubbeltje op de eerste rij."
Tet
6.0
7.0
19/08/2012 Zojuist terug van het vijfde bezoek aan hotel Panoramic. Droevig te lezen dat mensen zulke slechte recenties durven te schrijven, Inderdaad het hotel is wat gedateerd, maar gaat er met het jaar op vooruit. maar als je denkt voor een minimumprijs een 5 sterren hotel geboekt te hebben, je de hele dag klem kunt drinken (all-in) je elke dag schone handoeken wilt hebben, (thuis ook?) en bij half pension ook nog eens een lunch mee kunt pikken, moet je toch eens bij je zelf te raden gaan. Alles is voorhanden en voor minder dan 10 euro kan je, je klem eten in de bierstube. Ook een traplift.is aanwezig.

With partner, August 2012
"Genieten"
Bart Koolbergen
Rooms
12/08/2012 Het aparthotel heeft apartementen en geen kamers. Ons appartement lag op de 12 e verdieping. Prachtig uitzicht met een balkon aan de zonkant. Het is ruim en heeft een kleine open keuken met alle apparatuur, behalvee een afwasmachine. Wij hadden half pension.
Het ontbijt is uitstekend. meerder soorten verse broodjes en verder keus uit veel producten.
Het avondeten is zeer uitgebreid (buffetvorm) en erg goed.
Prettig is dat je tussen bepaalde tijd kan komen om te eten, zodat het niet zo masaal wordt. Wij nkozen voor iets later zodat gezinnen met kinderen al weer klaar waren.
Wij hebben vijf heerlijke dagen gehad voor en belachelijk lage prijs!

With partner, July 2012
"Heel leuk"
T. Fennema
Rooms
30/07/2012 We zijn net terug en hebben het hier heel leuk gehad. Eten en appartement was goed. Oke, het hotel is aan buitenkant niet prachtig, maar binnen heb je daar geen last van . Personeel was netjes en omgeving fantastisch. We gaan zeker weer terug en boeken dan weer dit hotel. We hadden het bij een touroperator geboekt en dit was helemaal niet duur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?