Reviews Holiday home Jeurissen****

21 May 2013

Jeurissen****
Reviews Holiday home Jeurissen****
Coldammerstraße 23, 26789, Leer
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday home Jeurissen****? Then take a look at the reviews of Holiday home Jeurissen**** in Leer, written by other travellers.
Holiday home Jeurissen scores a 9.6 out of 10, based on 25 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday home Jeurissen****? Take a look at the reviews of Holiday home Jeurissen**** in Leer, placed by visitors. Next to that you can find 116 vacation photos regarding Holiday home Jeurissen**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Jeurissen**** Leer. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 next

There are 25 reviews of Jeurissen****

9.2
9.9
Family with older children, August 2012
"Schöner Urlaub in Ostfriesland!"
Antje Cadenbach
Space
09/09/2012 Das Haus ist sehr gepflegt und schön gelegen! Die Vermieter sind sehr nett und Tierlieb! Die Lage ist sehr günstig um viel zu sehen und zu unternehmen! Kleines Manko ist die Treppe zu den Schlaffzimmern. Die Treppe ist sehr steil., so dass große Hunde Probleme bekommen können diese zu nutzen!

Family with older children, August 2012
"Spontaner Kurzurlaub"
Brigitta Stiefvater
Space
10/10/2012 Über eine Agentur kamen wir zu dem Ferienhaus Jeurissen. Was sich im nachhinein als purer Glücksfall erwiesen hat. Das Haus liegt sehr ruhig und sieht sehr einfach aus. Aber die Einrichtung des Hauses ist neu und mit so viel Liebe und Ideenvielfalt eingerichtet, wie wir es selten sonst gesehen haben. Wir wurden auch mit sehr großer Freundlichkeit in das Falilienleben aufgenommen. Das Frühstück war einfach nur himmlisch gut. Reichhaltig und mit viel Liebe gemacht.
Wir hatten unseren Sohn dabei, der möchte aufjedenfall wieder kommen, weil es so schön war und wir auch. Die Ferienwohnung war groß, sauber und mit allem was mann braucht und sogar noch etwas mehr ausgestattet. Der Preis für die Übernachtungen und das Frühstück sind nicht überteuert. Für uns war dies ein erholsamer Kurzurlaub.

With partner, July 2012
"Toller Urlaub in Coldam"
Frank und Sabine Pi...
Space
12/08/2012 Wir haben uns bereits zum 4. mal im Ferienhaus Jeurissen super wohl gefühlt

Friends, 2012
"Geweldig!"
hugoderat
Space
02/07/2012 Mooie accomodatie, ideaal om tot rust te komen. Joke en Peter zijn zeer gastvrij, je voelt je er meteen thuis. Voor herhaling vatbaar !

With partner, 2012
"Urlaub direkt am Deich -"
Joachim Hinz
13/05/2012 ... für Hunde - Natur - und Fahradfreunde
Wunderbarer Ausgangspunkt für Kunst, Kultur und vor allem, Natur. Die Familie [*] tut alles, um dem Urlauber eine schöne Zeit zu schenken.
Wir wurden bestens mit fehlendem Hundefutter, Fahrrädern, Kartenmaterial und allem versorgt und in der Nachbarschaft freundlich aufgenommen.
Das Haus ist auf alle Familienkonstellationen eingerichtet.
Sehr zu empfehlen für Kurz - und längeren Aufenthalt! Unsere Sterne bekommen Sie. Und wir werden bestimmt wieder kommen.

Danke nochmals. Anja & Jo

[*Namen von Privatpersonen / Personal werden gemäß unseren Regeln nicht veröffentlicht. Die Zoover-Redaktion.]

Family with young children, April 2012
"Leuke paasvakantie gehad alles top geregeld"
kirchborgum
Space
16/04/2012 Het was een top vakantie, door de gastvrouw en gastheer alles perfect verzorgd, aan alles is gedacht zelfs aan fietsen ook voor de kinderen, zodat we heerlijk een stuk konden fietsen. 1e paasdag was het s morgens in het dorp voor de deur paaseieren zoeken en ook aan onze kinderen was gedacht super gewoon. daarna s avonds uitgenodigd voor het paas diner (BBQen ) super gezellig gehad. ook de omgeving is schitterend, heerlijk een terrasje pikken aan het water en de winkel voorzieningen zijn optimaal lekker voor de kids en onzelf kunnen shoppen. s zaterdags ook nog naar het osternfeuer ( paasvuur ) geweest op aanraden van gastvrouw en gastheer ) ook dit was erg gezellig.

Family with older children, 2012
"Perfect"
Mazee en Huub
Space
27/02/2012 Inmiddels zijn we weer net terug uit coldam. Na alle drukte de afgelopen tijd toch even de rust opzoeken en dat doe je bij 'ferienhaus Jeurissen' inmiddels hebben wij hier onze vaste vakantieplek gevonden en komen hier ong. 3x per jaar.Gastheer Peter en Gastvrouw Joke hebben ons ook deze keer weer in de watten gelegd zodat er niets ontbrak

Peter en Joke CHAPEAU!!

Family with young children, December 2011
"Fantastisch huis en ontzettend kindvriendelijk"
angelanuismer
Space
06/01/2012 een super vakantie gehad met kerst,, en wat een gezellig nieuwjaarsfeest mochten we daar meemaken, ook voor de kids was alles geregeld heerlijke kinderchampagne, lekkere hapjes, vuurwerk aan alles was gedacht.Ook een kerstboom was aanwezig in de woning, naar de binnenspeeltuin in leer geweest met de kids lekker wezen wandelen naar de kerstmarkt in leer geweest, heerlijk wezen shoppen in de altstad en Emspark en heerlijk wezen uiteten. al met al een top vakantie gehad. tot over een paar weken dan komen we weer

Family with young children, October 2011
"Heerlijke vakantieplek"
petra
Space
01/01/2012 Wat een fijne week hebben wij hier gehad met onze 2 kinderen,, wij zijn nu voor de 4e keer geweest en het blijft er fijn,, ook onze kids vinden het super om hier heen te gaan,, alles was aanwezig ,zelfs fietsen ook voor de kids, super schoon en alles netjes en modern..ook onze hond is welkom en dat alles voor een schappelijk prijs wat een minder modaal gezin kan betalen hahaha er is een binnenspeeltuin in Leer Ost aanwezig genaamd Spielfarm ideaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar, gezellige binnenstad om goedkoop te winkelen en lekker wat te eten en te drinken met een mooi uitzicht op de haven.. wij hadden het geluk om de gallimarkt van leer ( soort oktoberfest met kermis markt eten en drinken ) te kunnen meemaken ook dit ontzettend leuk en gezellig, dit is blijkbaar ieder jaar in oktober in leer,,, Peter en Joke tot januari want dan hebben we weer voor een weekendje geboekt met hopelijk ook sneeuw..

With partner, August 2011
"Super"
peter en toos
Space
20/09/2011 zeer goed ,zeer gast vrij ,ruime woning ,niks ontbreekt ,niks is teveel gevraagd aan eigenaars

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?