Reviews Campsite Schafbachmuehle

19 May 2013

Schafbachmuehle
Reviews Campsite Schafbachmuehle
Schafbachmühle, D-53937, Schleiden-Gemünd
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Schafbachmuehle? Then take a look at the reviews of Campsite Schafbachmuehle in Schleiden-Gemünd, written by other travellers.
Campsite Schafbachmuehle scores a 7.6 out of 10, based on 7 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Schafbachmuehle? Take a look at the reviews of Campsite Schafbachmuehle in Schleiden-Gemünd, placed by visitors. Next to that you can find 20 vacation photos regarding Campsite Schafbachmuehle on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Schafbachmuehle Schleiden-Gemünd. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 7 reviews of Schafbachmuehle

With partner, May 2013
"Rustige camping"
k_demouge
Sanitary
11/05/2013 Prima uitvalbasis voor lekker weekend weg. Rustige camping aan beekje met mooie, maar niet zo'n grote, plekken.

With partner, August 2012
"Rustig, netjes, prima verzorgd, gewoon okay!"
Patrick
Sanitary
14/08/2012 Afgelopen weekend 1e maal gestaan, doordat het goed bevallen is meteen ene jaarplaats gereserveerd. Klachten die ik hieronder lees zijn ver gezocht vind ik. Alles is duidelijk vooraf terug te vinden bij de receptie. Sanitair PRIMA verzorgd, kaartjes om er in te komen krijg je zoveel als je wil (borg). Mensen zijn behulpzaam en vriendelijk. Er zijn al veel zaken positief aangepast en ze blijven bezig dus een groeiende camping in meerder opzichten. Lekker rustig, mooi uitvalswegen, dicht bij allerlei bezienswaardigheden etc. Jammer dat het restaurant gesloten was maar verder alles beter dan vooraf verwacht. We gaan er nog vaak komen! Zowel personeel als ook campinggasten waren allemaal vriendelijk en behulpzaam. Douches 1 euro voor 5 minuten maar wel een fatsoenlijke straal en lekker heet (instelbaar) en muntje erbij heb je 10 minuten haha. Afwaswater is gratis en ook heet (instelbaar), toiletpapier en handdoekjes (gratis) aanwezig.Heeft ons de rust en ontspanning gebracht die we zochten

Family with young children, August 2010
"Overdreven regels"
juliette
6.0
5.0
25/08/2010 We kregen 1 toegangskaart voor de familie voor wc's en douches. Licht gaat automatisch uit na 3 minuten. Dus steeds weer het licht aan doen (zat dus regelmatig in het donker op de wc), en ook in de ruimte van de douche (lekker als je nat/bloot onder de douche staat). Muntjes voor de douche, 1 euro : 4 minuten. Daarna is de boiler leeg, dus 2 munten achter elkaar kan niet. Handig met jonge kinderen die gewoon wat langer nodig hebben...not. Bij aankomst krijg je de afvalscheidingsregels te horen. Leuk, maar de afvalbakken zijn altijd op slot (bang voor ongewenste gasten die hun afvalzak dumpen?), dus hoe braaf je ook scheidt, de zakken staan stinkend buiten de bakken. De veldjes werden overdag gemaaid met een 1000decibel maaimachine. Fijn als je in alle rust je boek aan het lezen bent. In het restaurant (alleen vr, za en zo open..) kregen we geen toetje, want het was te druk (waarom staat het dan op de menukaart?).

With partner
"Heerlijk rustige camping"
h.h. jonker
Sanitary
26/07/2010 veertien dagen op deze camping gestaan het is er heerlijk rustig en aangenaam vertoeven, geen geluidsoverlast van mede kampeerders het enige nadeel vinden wij de munten voor het douchen en het te weinig schoonmaken van het sanitair wat overigens wel netjes is als deze punten worden aangepast is het een top camping om te verblijven.

Business trip, May 2010
"Top camping"
Martin
Sanitary
27/05/2010 Zeer mooi gelegen camping met heel vriendelijke en behulpzame eigenaar. Erg mooie plaatsen, schoon sanitair en een hele mooie omgeving. Camping zelf ligt ± 4 km van een doorgaande weg in een bosrijke omgeving. Je kan er langs een beek staan, wij stonden met de camper op één van de 'terrassen' die langs een wat steil weggetje omhoog liggen. Super rustige camping die een zeer goede indruk heeft achtergelaten.

Family with young children, July 2009
"Geweldige ligging, rustige camping"
erik
Sanitary
01/08/2009 Vriendelijke beheerder en mooie rustige camping. Mooie omgeving met veel wandelmogelijkheden.

Tentplaatsen liggen bij de beek, waardoor ze bij regen wat drassig zijn.

With partner, September 2008
"Een camping voor rust zoekers"
M. Jacobs
Sanitary
30/09/2008 Een camping voor rust zoekers. De huidige beheerder voert veel vernieuwingen door en per 1 september is het restaurant ook weer op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?