Reviews Hotel Feiden***

19 May 2013

Feiden***
Reviews Hotel Feiden***
Moselweinstrasse 22, 56814, Ediger
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Feiden***? Then take a look at the reviews of Hotel Feiden*** in Ediger, written by other travellers.
Hotel Feiden scores a 6.7 out of 10, based on 5 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Feiden***? Take a look at the reviews of Hotel Feiden*** in Ediger, placed by visitors. Next to that you can find 3 vacation photos regarding Hotel Feiden*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Feiden*** Ediger. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

"Uitstekend"
guido
10.0
Rooms
30/12/2011 Hotel Feiden is super, zeer klantvriendelijke bediening gehad.
Uitstekend ontbijt.
We komen hier zeker nog terug.

With partner, August 2011
"Zeer goed bevallen!!"
Jannie en Bart
6.0
5.0
13/08/2011 Wij zijn hier geweest van 5-12 augustus. Wij herkennen ons totaal niet in de ervaring van de vorige gast. Onze kamer (51) was wel klein, maar schoon, nette badkamer met nieuwe accessoires. Goed ontbijt(verse afgebakken broodjes) en diner(heel afwisselend). Kritiek op de houding van eigenaar is ondoordacht, de man heeft 2 x een hartaanval moeten ervaren en andere narigheden. Het is een familiebedrijf waar het veel aankomt op de eigenaresse en haar bediening, die het vuur uit hun sloffen lopen. Er willen 's avonds veel meer mensen(geen hotelgasten) dineren dan men daar aan kan. Die worden dan weggestuurd. Wij mochten gratis gebruik maken van Wifi en kregen hiervoor de toegangscode van de eigenaar. Kortom wij gaan graag nog een volgende keer naar Hotel Feiden!!.

With partner, August 2010
"Dejligt sted. vil gerne besøge igen."
ove rosenkrantz ped...
Child friendly
22/08/2010 et pragtfuldt sted,kan kun anbefales ,vil gerne komme igen.

The best prices and last minutes for this Hotel by:

With partner
"Zeer matig"
P. van Schijndel
4.0
7.0
31/07/2010 onvriendelijke en weinig service biedend personeel. Slechte hygiene. Bij het diner langer dan een uur moeten wachten, voordat na herhaaldelijk vragen, eindelijk iets te drinken gebracht werd. Eten werd nog later opgediend. Over vakmanschap van de kok kun je als zeer matig beoordelen Vergeetachtige bediening, ongeintresseerde eigenaar die zichzelf wel in ruime mate van bier voorzag. De afgesroken prijs is ook met enkele euro's opgeschroefd.
Geen aanrader!

With partner, July 2010
"Nooit meer"
P. van Schijndel
5.0
4.0
2.0
6.0
31/07/2010 Onvriendelijk personeel, geen service. Slecht bereid eten, vraag me af of de kok wel een opleiding genoten heeft. Bij het diner, ook de andere gasten, meer dan een uur moeten wachten voor dat er iets te drinken bezorgd werd. Om over het diner maar niet te spreken, lauwe bouillon met een paar ei sliertjes, kipfilet met droge witte rijst zonder enige toevoeging.
Eigenaar zeer ongeintresseerd, wel regelmatig langs gekomen met glas bier voor eigen behoefte en een sigaret. Slechte hygiene, vergeetachtige bediening. Niet werkende TV op de kamer, ook beneden geen mogelijkheid om de actualiteit te volgen. Geen lift, leuk om als hartpatient 4 trappen op te moeten klimmen! geen hulp, dan maar de beneden uitpakken en de inhoud in gedeelten naar boven verplaatsen. De in de overeenkomst gemaakte financiele afspraak met enige euro's opgeschroeft.
Geen aanrader!

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?