Reviews Hotel Römerstube

23 May 2013

Römerstube
Reviews Hotel Römerstube
Moselweinstraße 9, 56814, Ediger
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Römerstube? Then take a look at the reviews of Hotel Römerstube in Ediger, written by other travellers.
Hotel Römerstube scores a 7.4 out of 10, based on 7 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Römerstube? Take a look at the reviews of Hotel Römerstube in Ediger, placed by visitors. Next to that you can find 9 vacation photos regarding Hotel Römerstube on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Römerstube Ediger. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 7 reviews of Römerstube

Friends, June 2012
"Een aanrader !!"
Ludo
Child friendly
12/05/2013 Alles is O.K. fijn onthaal,vriendelijk personeel,mooie ligging,fijne bezorgde bazin.Reeds opnieuw geboekt !!

With partner, July 2011
"Zeer aangenaam verblijf"
cv
Rooms
09/07/2011 de huisbazin zeer vriendelijk , veel keuze bij ontbijt,avondmaal idem

Friends, 2010
"Eet daar maar niet die goedkope menu's"
richard
6.0
6.0
5.0
4.0
06/04/2010 wij gingen daar naar binnen om te eten , verkeerd gegokt dus!

je hebt daar 3 gangen menu's voor 10 euro, ik kon niet geloven dat het ook nog redelijk zou zijn , inderdaad , niet dus!

uit ons servies waren allemaal stukken uit, de rijst was tot pap gekookt , het dessert ( soort chocolade pudding ) was op een groot bord gegooid , ik moest meteen aan mn hond denken.
Ze waren echt vriendelijk , maar dat eten en hoe het er uit zag, ik ga toch een deur verder de volgende keer.

Ik zou zeggen probeer het eens!

With partner, August 2009
"Goede prijs/kwaliteit op een fraaie locatie."
C.verhage
Rooms
12/08/2009 Wij verbleven zes dagen in Romerstube. de eigenaresse Erika Holl deed er alles aan het de gasten naar de zin te maken. Door de overdadige decoraties doet alles wat rommelig aan. Alle kamers verschillen van elkaar, maar zijn schoon en compleet, voorzien van bad of douche en tv (maar 3 zenders!) en balkon met Moeselzicht. Wij hadden half pension geboekt. De maaltijden wisselden dagelijks en zijn erg uitgebreid, echt op zo'n Duits. Bij aankomst krijg je meteen belegde broodjes met koffie/thee gratis. Een aangename binnenkomer! Het personeel was zeer vriendelijk en vrijwel allemaal van Poolse afkomst en spraken zeer matig Duits. (seizoen arbeidsters)
Ediger-Egger is een zeer fraai plaatsje en 20km verwijderd van het Valkenburg aan de Moesel: Cochem. Bij de Peugot-dealer kun je voor € 7 per dag fietsen huren. Op 9km. ligt het vakantie park "De Roompot" boven op een berg plateau, met een 18-holes golfbaan voor golfen op "hoog" niveau. Al met al een zeer geslaagd verblijf
in Ediger-Eller.

7.0
5.0
4.0
3.0
10/08/2009 hotel romerstube eerste indruk vies oud hotel kamers smerig zaten nog haren van vorige gasten in het bad en wastafel.Zijn ook geen minuut langer gebleven.dus dit hotel nooit meer,er zijn zoveel andere leuke hotels aan de moezel.Kan dus niet begrijpen dat er mensen zijn die dit hotel kunnen beoordelen met een voldoende,nou wij dus niet.

With partner
"Een aanrader"
Wim en Greetje Frer...
Rooms
06/10/2008 Een hotel om volgend jaar naar terug te gaan. Mooie kamers, goed ontbijt en de eigenaresse kookt heerlijk.

With partner, May 2008
"Een daalders plekje aan de Moezel"
arend gerritsen
Child friendly
25/05/2009 prachtige kamers met meestal uitzicht op de Moeze, velen met balkon. Lekker eten voor weinig. Een compleet menu met soep, hoofdgerecht en toetje voor 10-12 euro!!

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?