Apartment Gasthof Dorfschänke Klotten Holiday Reviews & Price Comparison Apartment Gasthof Dorfschänke

Reviews Apartment Gasthof Dorfschänke

17 May 2012

Apartment Gasthof Dorfschänke Klotten

Reviews Apartment Gasthof Dorfschänke

Hauptstr. 82-83, 56818, Klotten
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Gasthof Dorfschänke? Then take a look at the reviews of Apartment Gasthof Dorfschänke in Klotten, written by other travellers.
Apartment Gasthof Dorfschänke scores a 8.9 out of 10, based on 25 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Gasthof Dorfschänke? Take a look at the reviews of Apartment Gasthof Dorfschänke in Klotten, placed by visitors. Next to that you can find 21 vacation photos regarding Apartment Gasthof Dorfschänke on the Zoover website. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Germany. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhineland-Palatinate. Vergelijk Apartment Gasthof Dorfschänke met andere accommodaties in Klotten.
Unfortunately no reviews in English exist for Gasthof Dorfschänke Klotten. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

1 2 3 next

25 reviews about Gasthof Dorfschänke

8.7
9.1
8.5
8.3
Show reviews from:
Group trip, April 2012
"Een geweldige plek met een goede service"
Arend Hoegen
Space
06/05/2012 De accommodatie is erg goed verzorgd goede bedden en schone kamers.
De omgeving biedt vele mogelijkheden je kan er met de moter zeer mooie toertochten rijden maar je kan ook met de boot naar cochem of andere plaatsen aan de moezel.
De accommodatie is gelegen in een rustig dorpje aan de moezel met diverse terrasjes voor de ontspaning.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
De prijs kwaliteitverhouding is goed.

Friends, 2012
"Geweldig dorp en cafee"
meenink
Space
10/04/2012 we komen er wel vaker in klotten gaan deze zomer weer leuk live muziek hebben 2 cd tje van crista hopen dat de derde ook klaar is heel gezellig daar lekker dansen eten 100% gewoon goed

Friends, October 2011
"Gastvrij"
Rinie Scheilen
25/10/2011 Christa en Bert,
bedankt voor het gezellige weekendje en het heerlijke eten,
vooral de zaterdag was erg gezellig met het optreden van jou.
en het meespelen bij de mystery gasten,
we hebben ons goed geamuseert

Friends, September 2011
"Geinig!!!"
Niels
Space
11/09/2011 We zaten aan de overkant, mooi schoon, en netjes.
Fatsoenlijke douche.
Bed lag prima.
We waren met 2 motoren, die we binnen in een afgesloten garage mochten parkeren.
Super geregeld!
Als je met de motor gaat, vraag bij reserveren of je ze binnen mag zetten.
Wij stonden er met 2 motoren, maar 4 krijg je er ook wel in, en misschien wel meer als je een beetje econoisch parkeert :).

With partner, July 2011
"Gewoon helemaal toppie"
H.de Jong
Space
29/08/2011 Als je eenmaal daar geweest bent, ben je er niet meer weg te slaan.
Live muziek, heerlijke spare ribs, echt een aanrader.
De ligging is erg leuk tussen al die smalle straatjes.

Fam, de Jong.
Zevenaar

Group trip, July 2011
"Mooie omgeving, gezellig"
Marianne & Jack
Space
29/07/2011 Het café-pension zag er netjes ingericht uit.
Goede accomodaties, ligging dus makkelijk te bereiken (zowel te voet, als met de auto)
Eten was goed verzorgd en ontzettend lekker(door Bert de kok, en Christa de goede gastvrouw).

With partner, July 2011
"Geweldig"
martin meijer
Space
14/08/2011 naar een veblijf van 8 dagen kunnen wij iedereen aan raden een bezoek tebrengen bij Bert en christa de gast vrijheid en gezelligheid,maar zeker het eten is van zeer goede kwaliteit,in bijzonder de zelf gemaakte spare-ribs van Bert,elke zaterdag avond zingt christa live .bert en christa bedankt voor de gezellige avonden bij jullie wij komen snel terug groetjes henny en martin

With partner, June 2011
"Keigoed"
hanny, frank
Space
10/06/2011 keigezellige mensen, wij komen er nu voor de derde keer, 2x met kinderen geweest ook goed

With partner, June 2011
"Grandioos"
Hans en Carla Elst
Space
13/06/2011 bij christa en bert te zijn is altijd fijn.het was weer als tevoeren genieten.altijd lachen en geen chagerein, het was leuk weer bij jullie te zijn.tot over vijf weken.hans en carla uit zeeland

With partner, March 2011
"Het is er leuk en gezellig, het was Fantastich"
yvonnegerry
Space
27/06/2011 Bij Christa en Bert voel je alsof je thuis komt.
In de omgeving is ook vanalles te bezichtigen, mooie fietsroute langs de Moezel, en goede wandelwegen.

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which country serves the best food?

Zoover offers various possiblities and options for the accommodation owners.Click here for more information