Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From -
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Hüttenrode
reviews Hüttenrode
Would you like to know what other people thought of their holiday in Hüttenrode? Then take look on this page at the reviews written by other travellers. Did you spend your holiday in Hüttenrode? Then you can add your review here.
Hüttenrode scores a 9.0 out of 10, based on 3 reviews
Would you like to know what other people thought of their holiday in Hüttenrode? Take a look at the reviews of other travellers about Hüttenrode. Have you been on a holiday in Hüttenrode yourself? Add your review here. - - - -
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Hüttenrode. You can post a review regarding destination Hüttenrode if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

3.0
6.0
10.0
Atmosphere
29/08/2011 We hadden een zeer mooi huis tot onze beschikking "Haus Brockenblick" aan de Altenbraker Strasse, een aanrader, oud en rustiek van buiten, modern van binnen.
Gastvrouw en gastheer zeer vriendelijk en behulpzaam.

Van hieruit kan je vele uitstapjes maken, je kan de Brocken op met een stoomtrein, waldkletter, de mijnen in, druipsteengrotten, wandelen, de vele leuke plaatsjes bezoeken met vakwerkhuizen, etc..

Family with young children, July 2011
"Mooie en rustige plek aan rand van dorp"
fam. Meijer
Surroundings
06/10/2011 Hüttenrode zelf is een kleine, rustige plaats waar weinig te doen is. Je bent aangewezen op de plaatsen in de buurt.

With partner, August 2008
"Heerlijk rustig dorp."
Bas Bokhorst
2.0
4.0
Atmosphere
02/07/2009 Hüttenrode is een gezellig en keurig Duits dorp. Op een gegeven moment kwam er een oud boertje met een paar koeien en een kalf door de straat achter het huis. We hebben het Grasefest meegemaakt. Heel sfeervol. De omgeving is super. Het smalspoor met de stoomlocs en de mijnen zijn helemaal het einde. Ook de wandeling over de Teufelsmauer bij Blankenburg kan ik ieder aanraden.
Bas

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?