Reviews Apartment Ekavi**

25 May 2013

Ekavi**
Reviews Apartment Ekavi**
Aghia Marinas, GR-73103, Aghia Marina
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Ekavi**? Then take a look at the reviews of Apartment Ekavi** in Aghia Marina, written by other travellers.
Apartment Ekavi scores a 7.2 out of 10, based on 8 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Ekavi**? Take a look at the reviews of Apartment Ekavi** in Aghia Marina, placed by visitors. Next to that you can find 16 vacation photos regarding Apartment Ekavi** on the Zoover website. You can view 1 video regarding ApartmentEkavi**. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Ekavi** Aghia Marina. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 8 reviews of Ekavi**

7.6
5.9
6.6
7.3
Show reviews from:
Family with older children, September 2012
"Fijne apartementen met botte service!"
Amsterdam
5.0
7.0
25/09/2012 Het complex is vrij groot (met name Scandinaviers, 14 apartementen voor NL mensen. De apartementen zijn basic maar prima. Ik had een 2 kamerapp. met uitzicht op zee. Mooi. Wel een hele kleine douche zodat de badkamer standaard nat is na douchen. Bij het zwembad is het rustig, je mag geen eigen consumpties nuttigen maar kan je wel doen. Overall prima voor de prijs die je betaalt maar van het spreekwoord "De klant is koning" of "service met een smile" hebben ze niet gehoord. Het begint bij aankomst als de bardame/receptioniste je inschrijft zonder een blik waardig te gunnen.Eigenlijk is bij elke vraag die je gedurende je verblijf stelt er een teveel. Toen ik kortsluiting had werd ik op beschuldigende toon toegesproken dat ik water had gemorst In begin denk je nog even dat het aan jou ligt maar op de terugweg in de bus kwamen de ervariingen van de andere bezoekers. Ronduit slechte service. Ik hoef om die reden niet nog een keer terug, anderen vinden de prijs/kwalitet daartegenop wegen.

Family with older children, July 2012
"Eenvoudig appartement op een goede locatie."
Gerda
7.0
14/08/2012 Wij hadden een 2-kamer appartement. Mooie ligging met zicht op het zwembad en de zee, 2 balkons. Van binnen eenvoudig, wel schoon en de bedden zijn redelijk. Wel airco aanwezig, alleen in de slaapkamer (kost € 8,00 p/dag). In de woonkamer, waar ook 2 pers. sliepen (1 op een bed en de ander op de bank) was geen airco. Opgelost door een ventilator te kopen bij de supermarkt en de deur v.d. slaapkamer open te laten staan. De handdoeken worden om de 3 dagen verschoond, dat kan beter. Verder wordt er elke dag (behalve zondag) schoongemaakt. Het is rustig, ook bij het zwembad. 's Avonds is er niets. Om je te vermaken moet je 50 mtr. naar beneden lopen, naar de kustweg, waar volop restaurants, winkels en drukte is. Er zitten voornamelijk stelletjes, ouderen zonder kinderen, weinig kleine kinderen en bijna geen pubers. Veel mensen uit Scandinavië, een paar Nederlanders. Onze beoordeling is prima. De rust is heerlijk, drukte kan je opzoeken.

With partner, June 2012
"Mooie uitvalsbasis"
Vroomen
7.0
18/07/2012 Vanaf meeste balkons zeer mooi uitzicht over het water. Appartementen zijn basic, maar alles aanwezig. Complex heeft een likje verf gekregen, maar overal goed te zien dat er snel onderhoud gepleegd moet gaan worden. Zeker het keukenblok met koelkast (geen temp instelling mogelijk) is nog een Flintstone model! Van de eigenaars moet je niks verwachten. We groetten altijd, maar er kon amper een knikje af. Wij kwamen samen met ander stel aan en moesten zoeken waar de "ontvangst" was. Was een zeer onvriendelijke jongedame die alleen maar het woordje 'pasport"kende. Wordt niks georganiseerd, buitenbar om 19.00 dicht (eerst 18.00, maar na klachten via de touroperator wel een heel uur later!) Dame van de schoonmaak is aardig en doet haar best. Alles ademt uit: We willen mischien wel, maar kunnen gewoonweg niet. Wel een goede lokatie om West Kreta te verkennen! Grootste deel van de app. wordt bezet door Scandinaviers. Omdat de prijs vrij gunstig is, voldoende prijs/kwaliteitsverhouding.

Family with older children, August 2011
"Gezellig complex vlakbij centrum en strand."
Leontine Agema
Space
13/10/2011 Mede dankzij dit leuke appartementencomplex hebben wij een geweldige vakantie gehad. Het is een eenvoudig appartement, maar alles zat erin. Het uitzicht is prachtig. Het is wat hoger gelegen en je moet tegen een hellende heuvel oplopen.Er is een leuk centrum aan een hele drukke weg. Het strand is vlakbij, en je kan er een parasol + bed huren voor 2.50 euro.De eigenaar en zijn zoon staan altijd voor je klaar en kunnen goed engels spreken. Er is een prachtige tuin bij, waarin poezen lopen. Poes Mila was onze favoriet.Er is een supermarktje vlak achter het complex wat s'ochtends ideaal was, want ze hebben heerlijke broodjes. Het zwembad is lekker rustig en heeft een prachtig uitzicht over het centrum en de zee. Er staan bedjes en parasols, die niet bezet werden gehouden.Je kan in de buurt volop auto's,motoren en scooters huren. Je kan heerlijk eten bij restaurant Tempo! Ekavi is top!!

Friends, June 2011
"Ideale ligging"
Yannis
Space
13/07/2011 Appartement Ekavi is een prachtig comlex. De ligging is perfect. het ligt plm 200 meter van de drukke kustweg. Het uitzicht is fantastisch. De appartementen zijn zeer ruim van opzet en balkons zijn ook zeer ruim. Prijs/kwaliteit een dikke voldoende. Wij begrijpen niet dat touroperators dit complex slecht promoten.

With partner, September 2008
"Godkännt"
jonassons
3.0
6.0
09/10/2008 dålig utrustning i lägenheterna,ex köksgrejer ingen kaffekokare eller filterhållare,alltså neskaffe.

With partner, September 2008
"Goede prijs/kwaliteit"
BRAECKMANS Mireille
Space
23/09/2008 Ligt tegen een kleine helling. Mooi balkon aan iedere kamer, hoe hoger je ligt hoe mooier het uitzicht. De inrichting is basic zoals vermeld stond, maar de kamer is wel zéér ruim. De eigenaar wijst je kamer, en voor de rest trek je je plan.

Mireille en Petros

5.0
1.0
4.0
7.0
04/08/2008 Absolut inte värt pengarna!! Disken var smutsig. Städaren helt värdelös. Hon hänger upp en handduk som vi dagen innan torkat vin och apelsinjuice med. Aircondition kostade 8 euro extra per DAG! Poolen hade endast öppet mellan 08-19, därefter fick man inte bada. Handdukar byttes endast var 4-5 dag. Går ej att få handukar oftare eftersom dessa så kallat skulle vara "på tvätt". Priserna var oftast hutlösa men så var de på hela Kreta. Man märkte klart att folk bara ville tjäna pengar på en. Innan du åker bör du ta reda på det riktiga prisläget på ön, och är du svensk så kommer du märka rejält ökade priser än vad vi är vana med här.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?