Reviews Apartment El Greco***

22 May 2013

El Greco***
Reviews Apartment El Greco***
Kalo Horio, GR-721 00, Istro
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment El Greco***? Then take a look at the reviews of Apartment El Greco*** in Istro, written by other travellers.
Apartment El Greco scores a 6.5 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment El Greco***? Take a look at the reviews of Apartment El Greco*** in Istro, placed by visitors. Next to that you can find 8 vacation photos regarding Apartment El Greco*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for El Greco*** Istro. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.2
8.3
Show reviews from:
Family with young children, October 2011
"Veel ruimtes voor een groep van 16 personen"
de heer van der Zee
7.0
Space
24/10/2011 helaas veel geluidshinder tussen de diverse appartyementen. Wel een leuk zwembad

With partner, September 2011
"Mooi appartementencomplexje"
Peter en José
Space
19/09/2011 Samen met zijn schoonzus en zwager runnen Manolis en Ellina dit app. complex. Manolis stond ons al op te wachten bij aankomst. Vanwwege een verkeerde boeking van hem konden wij wel bij hem in het complex maar dan moesten we later in de week verkassen naar eenander app. We konden ook bij het complex van zijn zwager terecht en gewoon gebruik maken van alle voorzieningen en voor dezelfde prijs. Dit app. was fantastisch! Goede inrichting, goede bedden. Er was een nadeel. Er wordt 1X per 3 dagen schoongemaakt. Dit betekent dat ook de pedaalemmer met poeppapiertjes maar 1X per 3 dgn. geleegd wordt. Dat is wel erg weinig. Nu kwamen ze dus op maandag en donderdag schoonmaken terwijl wij vrijdag weer weggingen. Dat had dus wel anders gekund denk ik. Maar dat was het enige mindere puntje. De omgeving en vooral Voulisma beach maken heel veel goed! Ook het Waterland aan de overkant van het complex is een aanrader!

With partner, July 2008
"Dit jaar terug"
geert
10.0
02/06/2009 Appartementen El Greco zijn gelegen in Istron . Op 1u20 uur rijden van de luchthaven Heraklion.
Het massatoerisme heeft hier gelukkig nog niet zijn intrede gedaan.
Bij de plaatselijke bevolking (zowel jong als oud) kan er daardoor nog steeds een groet af.
Manolis en Irena zijn de toffe eigenaars.
Het complex is kleinschalig en dus rustig. Nachtrust verzekerd.
Prijs / kwaliteit is meer dan behoorlijk. Men krijgt er echt waar voor zijn geld.
De appartementen zijn ruim en verzorgd.
Om de 2 dagen handdoekenwissel + schoonmaak en om de week vervanging van het bedlinnen.
Prachtig zwembad met ligstoelen + fitnessruimte.
Rechtover is er een taverne met zwembad en gratis ligstoelen.
De appartementen bevinden zich in een zijweg met parkeergelegenheid.
Op 100 meter loopafstand van de zee met 3 stranden.
Dicht bij supermarkten – bakkerswinkel + een tiental restaurants + karaokebar.
Elk restaurant is een aanrader. Vriendelijke bediening met ruime menukeuze + matige prijzen.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?