Reviews Apartment Sirena Residence & Spa****

20 June 2013

Sirena Residence & Spa****
Reviews Apartment Sirena Residence & Spa****
Kampos Marathokampou, GR-83102, Votsalakia / Kambos
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Sirena Residence & Spa****? Then take a look at the reviews of Apartment Sirena Residence & Spa**** in Votsalakia / Kambos, written by other travellers.
Apartment Sirena Residence & Spa scores a 9.6 out of 10, based on 79 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Sirena Residence & Spa****? Take a look at the reviews of Apartment Sirena Residence & Spa**** in Votsalakia / Kambos, placed by visitors. Next to that you can find 76 vacation photos regarding Apartment Sirena Residence & Spa**** on the Zoover website. You can view 2 videos regarding ApartmentSirena Residence & Spa****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Sirena Residence & Spa**** Votsalakia / Kambos. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

9.7
9.8
Show reviews from:
With partner, 2013
"Alsof je nooit bent weggeweest"
John
10.0
14/06/2013 Normaal gaan wij nooit 2 maal naar de zelfde lokatie, maar voor dit appartement hebben wij een toch een uitzondering gemaakt.
Dit keer zijn we eind mei 11 dagen naar dit fantastische appartement geweest. Wat een onthaal, met open armen ontvangen door familie en personeel. Dit geef je dan ook het gevoel dat je welkom bent. Iedereen heeft ons weer een ongelooflijke vakantie bezorgd. We kregen de door ons opgegeven kamer (305) met het grote dakterras met uitzicht over het dorp Votsalakia.
Het blijft een verademing wat de kwaliteit en afwerking van deze appartementen zijn. Zeker voor Griekse begrippen is dit van uitzonderlijke kwaliteit. Ook op de kwaliteit van het ontbijtbuffet is niets aan te merken, alleen zou er naar mijns inziens wat meer variatie mogen zijn. Voor een fantastische vakantie in een rustige omgeving met alle mogelijkheden om de omgeving te verkennen, is dit bij uitstek het appartement.
Het zal voor ons zeker niet de laatste keer zijn dat we hier zijn geweest.

"Wat een topper"
Martin
10.0
30/05/2013 Allereerst wat een ontvangst super, de kamers zijn schoon zeer ruim en van alle gemakken voorzien, kleinschalig, heerlijk rustig, en voor degene die uit eten wil in het stadje is er voldoende keuze.al met al een aanrader, In Mei is Samos mooi groen en een heerlijk eiland om te wandelen, een auto is een must

"Fantastisch!"
Nadine
10.0
26/05/2013 Zeer luxe appartementencomplex. tot in de details alles goed voorzien. Ideale plek om tot rust te komen. Bijzonder vriendelijk personeel dat ervoor zorgt dat je een optimale vakantie hebt. Het "stadje" is niet bijzonder, aantal eettentjes waar je s'avonds leuk kan tafelen maar voor de rest weinig vertier.
De griekse bevolking is supervriendelijk en goed van vertrouwen. Zeker een aanrader en we zouden er zo weer naar toe gaan.

The best prices and last minutes for this Apartment by:

With partner, May 2013
"Ruimte, luxe en schoon!"
Wim
10.0
24/05/2013 Tweede week van mei Samos aangedaan en zeker voor herhaling vatbaar.
Sirena is een prachtig complex met alles wat een vakantie nodig heeft. Wij verbleven in een studio op de 3de etage en hadden een zeer groot dakterras!
Studio was ruim, voorzien van alle benodigdheden en werd dagelijks zeer goed schoongehouden. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is ook zeker aan te raden: prima voor elkaar en goed betaalbaar.

Algemeen voor Samos: een auto huren is geen overbodige luxe. Als je wat wilt zien in ieder geval. Leuk eiland, goed te berijden en prachtige plekken om te genieten van de zon en de zee.

"Perfect"
M.brouwer
10.0
11/05/2013 Mooie, schone en ruime kamers. Wij hadden een studio, Prima voor 2 personen.Kamers 304 en 305 hebben een heel groot dakterras, dat is erg luxe. Ontbijt is uitgebreid,, prima verzord.
Het dorpje is gezellig en rustig.Genoeg leuke eetgelegenheden. Wij vonden restaurant votsalakia( met uitzicht op zee) en ionna erg goed.
Wij waren er de tweede week van mei, dan start het seizoen pas net. Nog niet alles was open. Ook het weer was niet stabiel. We spraken hierover een Griek en die vertelde dat het weer in mei nog niet stabiel is op Samos. De temperatuur is goed, zo'n 23-26 graden. Door de bergen kan het bewolkt zijn, maar er zijn uiteraard ook zonnige dagen. Vanaf juni is het stabieler.

"Droomplek"
Albert de Graaff
10.0
25/05/2013 Accommodatie van Sirena Residence en Spa is gewoon fantastisch, mensen zijn zeer vriendelijk niets was hun teveel, appartement zeer ruim , schoon en netjes.Ontbijtbuffet meer dan prima, ongeveer 200m meter van zee af wat zeer makkelijk is te lopen.

"Hier komen we terug !"
Marco en Cecile
10.0
01/06/2013 Mooi zeer ruim appartement, lux en schoon.
Ontzettend vriendelijke mensen en uiteraard de beste barman Kostas van heel griekenland.
Een plek om te ontspannen, echt bij te tanken met ook nog eens een heerlijke spa. Echt geweldig !
Tot .... Ooit!

With partner, September 2012
"Alle eerdere beoodelingen kloppen!"
Hanja
10.0
30/09/2012 E werkelijk fantastische accommodatie met hele vriendelijke eigenaren en personeel. Wij hebben op vakantie meestal een appartement met aparte slaapkamer maar deze studio is zo ruim en slim ingedeeld dat je een extra kamer niet mist. Heerlijke bedden (boxspring), een grote keuken met een zere ruime koelkast met vriesvak en een magnetron. Weliswaar maar 2 pannen maar wij koken toch niet dus extra pannen hebben wij niet gemist.
Het (buffet) ontbijt is meer dan voldoende en wordt steeds goed bijgevuld en de koffie, die normaal gesproken in hotels niet te drinken is, was uitstekend bij het ontbijt.

Als je van boulevards, terrassen en disco's houdt is Votsalakia en eigenlijk heel Samos niet echt geschikt maar voor rust, mooie natuur en leuke plaatsjes en heerlijk eten ben je daar zeker op de juiste plek.
Een auto huren is wel een must om wat te zien en mountainbikes huren om bij de mooie zandstrandjes te komen is een aanrader.

With partner, August 2012
"Een fraaie bungalow in the Village"
Frans
Space
14/09/2012 Wij zijn vandaag teruggekomen van 2 weken Sirena Residence en verbleven in een vrijstaande bungalow in the Village op 20 meter afstand. Wat een rust, comfort en privacy! We mochten gebruik maken van de faciliteiten van the Residence, maar kozen vooral voor het ruime strand op loopafstand.

With partner, August 2012
"Maakt hoge beoordelingen meer dan waar"
pieterbremer
10.0
08/09/2012 Prachtig complex. Aan de buitenkant Grieks, binnen strak design, schoon en goed onderhouden. Personeel is echt fantastisch. Manolis, Loula en Lisa, Vangelis, Antje, Eska en Costas weten wat gastvrijheid is. Ontbijt is compleet. Leuke mix van Nederlandse, Scandinavische, Oosternrijkse en Duitse hotelgasten. Kortom: perfecte plek. Dorpje Votsalaki is niet heel bijzonder, maar met een auto maak je prachtige tochten over het eilandje.

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?