Reviews Hotel Janno Beach***

23 May 2013

Janno Beach***
Reviews Hotel Janno Beach***
2914 EN, Laganas
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Janno Beach***? Then take a look at the reviews of Hotel Janno Beach*** in Laganas, written by other travellers.
Hotel Janno Beach scores a 8.5 out of 10, based on 32 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Janno Beach***? Take a look at the reviews of Hotel Janno Beach*** in Laganas, placed by visitors. Next to that you can find 81 vacation photos regarding Hotel Janno Beach*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Janno Beach*** Laganas. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 next

There are 32 reviews of Janno Beach***

8.9
8.4
8.3
With partner, September 2012
"Prima plek voor een heerlijke vakantie!"
Marja van Hooff
4.0
03/10/2012 Janno beach is echt een aanrader, mooi gelegen aan het strand en op loopafstand naar het stadje. Onderweg vind je veel eet en drinkgelegenheden. Je hoeft echter niet weg want ook bij Kostas kun je heerlijk eten voor weinig. Alles lekker vers en met zorg bereid. Het komplex is superschoon en aan het zwembad kun je heerlijk verblijven en de drankjes worden op verzoek gebracht! De kamers zijn ook erg schoon en de douche is heerlijk. Regelmatig schoon bed en schone baddoeken en elke dag een schone kamer. Het ontbijt is basic maar verzorgd. De griekse yoghurt erg lekker. En wat het commentaar op Kostas betreft, wij hebben er niets van gemerkt, een prima gastheer al moet hij wel een beetje "ontdooien". Wij gaan er graag nog eens terug!

With partner, August 2012
"Ooit nog eens misschien"
cor en henny woudst...
7.0
03/09/2012 Netjes "hotel'' met goed zwembad en leuke bar: nabij het strand. Ontbijt eenvoudig. Omgeving is 'Grieks'- rommelig en op loopafstand van alles: eten, drinken. Rustig gelegen- geen lawaai 's nachts van de 'Mainstreet'. Personeel is vriendelijk en behulpzaam maar barman Kostas wil nog wel eens van zich afbijten om diverse redenen- tv kanaal veranderen om niet dat eeuwige voetbal te zien en hij kan dan geen ander kanaal vinden- te weinig slaap maar daar kunnen wij niks aan doen- niet bij hem eten maar er zijn honderden andere plekken. prijs/ kwaliteit hotel redelijk- bedjes/ parasol aan het strand 7 euro- airco 5 euro p/d- In de bar kan je goed eten en drinken voor een redelijke prijs. Eetgelegenheden verder langs het strand te kust en te keur.
Kamers zijn eenvoudig en worden elke dag schoongemaakt- die van ons- 312- had een irritante rioollucht-spoelen van de leidingen hielp. In het algemeen: wel aan te bevelen.

With partner, August 2012
"Goede appartementen aan strand"
Sjaak
Rooms
07/10/2012 Het is meer een appartementencomplex dan een hotel.
Gunstige ligging aan strand. Ook vlakbij deel waar schildpadden eieren leggen. Circa 20 minuten lopen via strand langs restaurantjes naar hoofdstraat.
Appartementen netjes maar zeer sober ingericht (weinig keukengerei, geen koffiezetmogelijkheden etc.).
Leuke buitenbar waar je ook kunt eten.

"Alles bij de hand"
Annelieke en Foske
Child friendly
21/08/2012 De drukte is op loopafstand en de rust is bij het hotel. De kamers zijn karig ingericht, maar je bent toch vooral buiten. Ik was vooraf van plan om een paar keer te koken, maar het was zo heet dat boodschappen doen bij de (hele dure) buurtsuper om de hoek al te vermoeiend was. Kostas heeft het liefst dat je bij hem eet, maar ik vond het niet zo heel veel beter. Je wilt ook weleens een ander uitzicht, andere bediening, andere muziek. Dan is het jammer dat hij wat nors reageert als je 'bij de concurrent' hebt gegeten. Het hotel is echt brandschoon. Betaal WEL die zeven euro per nacht voor de airco. We hebben het één nacht zonder geprobeerd, maar nee......niet te doen.
Laganas zelf is (net zoals alle stranddorpjes op het eiland) een aaneenschakeling van toeristenwinkeltjes, vreetschuren en zuiphutten. Dan is een lekkere cocktail aan de bar bij Kostas veel gezelliger. Dus...niets dan lof voor Janno Beach en de hardwerkende familie van Kostas ! Wij zouden zo weer terug willen.

"Voor herhaling vatbaar"
Verhagen
7.0
21/07/2012 Goed gelegen, vlak bij restaurants en supermarkten. Aan het strand. Geen engelsen in het app complex, of handdoekje leggers. Genoeg ligstoelen rond zwembad. Elke dag schoonmaak. Genoeg handdoeken. Dichtbij luchthaven, korte transfer.

"SUPER PLEK"
j_boon61
Child friendly
16/07/2012 Janno Beach is een geweldige plek, appartementen zijn sober maar schoon, de studio's met uitzicht op zee is geweldig.
Kostas en zijn familie zijn hardwerkende gastvrije mensen, waar je ook nog eens geweldig lekker kan eten.
Als wij naar Zakynthos terug gaan, zeker naar Janno Beach.
AANBEVOLEN

"Super Vakantie gehad"
Kuijs
Child friendly
07/08/2012 app. zijn idd eenvoudig en er is weinig keukengerei.maar je kunt op het complex heerlijk eten ook als je iets wilt wat niet op de kaart staat regelt Kostas het met z;n zus en je smult weer heerlijk.Heel schoon complex, elke dag frisse handdoeken gehad, bedje opgemaakt.Als wij een minpuntje moeten noemen, ja de bedden zijn aan de korte kant en hard maar verder is dit complex met een zeer hard werkende familie Kostas erg prettig om te verblijven.je ligt vanuit je appartement max 50 mtr van het strand. er is geen doorgaand verkeer.

With partner, July 2012
"Rustig gelegen in een drukke stad"
Arjan
6.0
17/07/2012 We hebben hier een fantastische twee weken gehad, direct aan het strand, mooi zwembad met genoeg bedden en parasols, dicht bij het vliegveld en centrum maar geen herrie.
De kamers zijn er proper, geen TV, geen telefoon, geen haardroger, en keiharde bedden, je voelt de veren echt in je lichaam porren, maar alles heel schoon, badkamer nieuw, geen schimmels. grote koelkast, ruim balkon.
Airco is extra voor 5 euro per dag, vraag wel een bonnetje!
Wi-Fi 10 euro per week en erg langzaam , alle restaurants in de omgeving bieden gratis Wi-Fi. Kluisjes 17 euro per week.
Personeel is erg vriendelijk. Schildpadden direct voor de deur met gratis luchtbed te spotten. als je zon wilt en goedkoop ergens heen, dan moet je hier zijn.

"Giannos Beach HOTEL"
Iris
3.0
6.0
01/08/2012 De accommodatie ligt prachtig, meteen aan zee en ver genoeg van de hoofdstraat vol met Engelsen. Zakynthos is mooi, zolang je maar zelf op pad gaat. Het appartementencomplex is wat anders, het inventaris voor 2 personen was een koekenpan (diameter 15 centimeter) en twee melkschenkpannetjes (diameter 5 cm). Vroegen we om meer, dat kregen we niet. Hoe moet ik nu koken, dit is toch geen hotel? Vroegen we om wijnglazen (we hadden maar drie (nutella)glazen), om de fles gekocht op een wijnproeverij op te drinken, die kregen we niet. Kostas en zijn personeel wil alleen maar dat je bij hem in zijn barretje eet of drinkt en anders wordt je de hele vakantie niet of onaardig aangekeken. Erg behulpzaam zijn ze niet. De appartementen zijn schoon met een mooi uitzicht en korte bedden (20 cm kleiner dan in NL schat ik).

Friends, June 2012
"Geweldige vakantie, Great Place"
Yvonne van Splunter
Rooms
26/06/2012 Hotel Janno Beach is in 1 woord FANTASTISCH. Wat een heerlijk appartement, schoon en ruim en direct aan het strand. Dan het personeel..ik neem mijn petje af voor deze mensen, ze werken keihard en zijn zowat 24 uur per dag bezig. Kostas de barman is GEWELDIG. En de dames in de keuken en van de schoonmaak ook. Wij zijn hier 10 dagen geweest en we gaan zeker terug, iets wat wij eigenlijk nooit doen, 2x naar hetzelfde. Maar we hebben een ontzettend leuke vakantie gehad.

For the whole crew of Janno Beach...we love you!!!

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?