Choose an international website
9.2
Weather
37 °C
20 June 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Hotel Ramada Resort Aquaworld Boedapest****
Íves street 16, H-1044, Budapest
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Ramada Resort Aquaworld Boedapest****? Then take a look at the reviews of Hotel Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** in Budapest, written by other travellers.
Hotel Ramada Resort Aquaworld Boedapest
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Ramada Resort Aquaworld Boedapest****? Take a look at the reviews of Hotel Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** in Budapest, placed by visitors. Next to that you can find 81
vacation photos
regarding Hotel Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** on the Zoover website. - - -
Less text
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
BUDAPEST - FERIHEGY (15 km)
DEBRECEN - DEBRECEN (191 km)
BUDAPEST - FERIHEGY (15 km)
DEBRECEN - DEBRECEN (191 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Hotel info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Ramada Resort Aquaworld Boedapest**** Budapest. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
With partner, June 2013
"Fijn hotel"
marjan6899
17/06/2013
Wij waren hier voor de tweede keer, kregen een kleinere kamer maar was nog groot genoeg. Ontbijt en buffet zijn heel uitgebreid maar de smaak is anders dan bij ons. Voor het buffet betaal je 25 euro, vrij prijzig. Bij het restaurant waar je bediend wordt ben je ongeveer hetzelfde kwijt.
Op 1 km lopen van het hotel is een groot winkelcentrum met een supergrote supermarkt daar verkopen ze alles tot tv's aan toe. Je kunt er bij verschillende fastfood restaurantjes eten voor 10 euro met drank erbij voor 2 personen. Bij de grote zwembaden kun je ook heel voordelig eten.
Family with young children, August 2012
"Topklasse hotel met super zwembaden en wellness"
Fam. Tiemens
19/08/2012
De kamers zijn prima. De zwembaden is er voor elk wat wils, dus voor jong en oud plezier. Wellness is heerlijk. De service is geweldig. Je krijgt zelfs een lunchpakket als je vroeg vertrekt ( wel aanvragen bij de receptie). Heerlijke keuken. Alles aanwezig, behalve zee.
Winkelcentrum Auchan met veel andere winkels op loopafstand. Ook een buurtsuper in de nabijgelegen wijk.
Shuttlebus regelmatig naar het centrum en laatste uit centrum om 19.30 uur
Family with older children, August 2012
"FANTASTISH!"
kool
23/08/2012
Dit hotel is een absolute aanrader. Mooi, schoon, modern, geweldige faciliteiten, goede bedden en ga zo maar door. Wij hadden halfpension met gratis toegang tot Aquaworld (via touroperator). Het eten was goed en gevarieerd. Er gaat een gratis shuttlebus naar het schitterende centrum van Boedapest.
Wij waren er in het hoogseizoen en het was dus druk, maar dit had geen enkele gevolgen voor de kwaliteit. Er waren ook nog echte rustplekken en er was geen enkele geluidsoverlast. Ook de kamers waren stil door goede isolatie. Het is zijn 4 sterren classificatie meer dan waard. Een echte aanrader voor alle leeftijden
The best prices and last minutes for this Hotel by:
Family with older children, August 2012
"Sublieme vakantie"
Mirjam
17/08/2012
Wij, een gezin met 3 jongens van 15,13 en 12, hebben hier een fantastische vakantie gehad. Het aquapark was subliem en onze accommodatie ook. Wij hadden een 4-6 persoons appartement: 2 grote slaapkamers, 1 grote living waar het 5e bed stond. We hadden een terras en van daaruit was het nog maar 50 m lopen om bij het aquapark te komen.
De ligging van het complex was afgelegen maar wij waren met de auto en kwamen dus overal. Op loopafstand is overigens een heel groot winkelcentrum met een enorme grote winkel Auchan genaamd. Als je links het complex afgaat, vervolg je de weg, onder de snelweg door en dan zie je het parkeerterrein van het winkelcentrum al liggen.
Het eten was goed verzorgd. Bijna elke avond was er live-muziek bij het diner.
1 minpuntje is wel dat het complex dichtbij een autoweg (M0) ligt, het geluid hiervan is op het terras duidelijk hoorbaar.
With partner, August 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Yoshi
04/09/2012
Heel makkelijk om naar het centrum te gaan met de gratis shuttledienst. Ook in het hotel is heel wat te doen, echt het aanraden waard! De kamers zijn heel mooi en verzorgd. Vooral het ontbijt is zeer lekker en uitgebreid.
Group trip, July 2012
"Nooit meer"
plugers
4.0
1.0
4.0
31/07/2012
Afgelopen zondag (een week vervroegd) teruggekomen. Wij kwamen eerder aan dan 14.00 uur en moesten 39 euro per kamer bijbetalen.
Vervolgens moesten we per kamer (wij waren met 8 personen) 400 euro betalen. Daarvoor kreeg je dan een bandje waarmee je kon betalen. Later blijkt dat ze daar dan ook nog 10 % fooi afhalen en dat pas 2 a 3 weken later terug wordt gestort. Wij wilden alles contant betalen wat er moeilijk bleek te zijn. Zwemfaciliteiten geweldig; daarvan valt niets te zeggen. Kamers mooi maar wij hadden geen balkon. 's-avonds niets maar dan ook niets te doen. 50 stoelen met tafeltjes in de lobby. Daar kan je dan gaan zitten. Vaak dus geen plaats. Geen tuin waar je lekker je sigaretje kunt roken; moet je voor op de stoep doen. In enkele dagen al 400 euro extra kwijt voor taxi's omdat er absoluut niets te doen is. Ontbijt geweldig; avondeten minder. Twee suana's niet in werking. Te weinig fietsen. Hotel ligt op een industrieterrein.
Family with older children, July 2012
"Eten kon beter, personeel spreekt geen andere taal"
Tanghe
20/08/2012
Wij verbleven als koppel met 2 tieners 10 dagen in juli in het Ramada.
Onze kinderen hadden dezelfde kamers als ons, met eigen badkamer en terras dit met tussendeur. De kamers zijn heel mooi, modern en proper, niets op aan te merken. Het eten vonden wij saai met weinig afwisseling.
Vooral het ontbijt, geen variatie, buiten dat ze om de 3 dagen eens french toast en wafels bakken. Het avondeten idem dito. De desserts kregen een andere naam en/of kleurtje maar qua smaak en textuur geen verschil.
Wat ik vooral tekort kwam was gekoeld vers fruit. Dagelijks enkel appel en peer ter beschikking, niets van variatie. Toch hebben wij op de plaatselijke markten kunnen vaststellen dat het fruit daar heel goedkoop is. Wat wij ook heel teleurstellend vonden was dat het personeel (buiten de receptie) totaal geen andere taal spraken. Aan de zwembaden verschillende mogelijkheden om drank en eten te kopen. Maar je moet met gebarentaal je behelpen, er wordt geen Engels, Duits of Frans gesproken.
Family with young children, May 2012
"Heerlijk zwemvakantie"
Supertravelpanda
02/06/2012
Suite heeft een aparte slaapkamer en in de woonkamer een slaapbank. Badkamer een bad en een aparte douche. Groot bed, lekker matras en goede kussens. Sliepen aan de kant van het zwembad, erg rustig. Alle kamers hebben een balkon met een tafeltje en 2 stoelen. Zwembad van het hotel was heerlijk, een binnen- en een buitenbad. Vanuit elke verdieping direct een lift naar zwembad. Water is verwarmd dus kan er uren in vertoeven. Ook 's avonds en als het erg koud is. Zwembad is open van 6:00 tot 22:00. Dus de kids gingen 's ochtends en 's avonds naar zwembad. Saunaworld met 2 sauna's met verschillende temperaturen en een turkse sauna (stoom). Ze hebben ook een spa, waar je tegen relatief lage prijzen (in hotelbegrippen) verschillende behandelingen kan boeken. Een dag Aquaworld gedaan. 10 euro voor volwassen en 5 euro voor kids. Enige nadeel is dat locatie van het hotel niet centraal is maar ook niet ideaal. Ver weg van alles. Geen restaurants of shops op loopafstand.
Family with older children, March 2012
"Prima plek om te combineren met Budapest"
heidi
26/04/2012
Dit hotel is ons zeer goed bevallen.De kamers waren zeer modern en heel netjes.Ze zijn ook zeer goed gëissoleerd.Vraag indien mogelijk een kamer met terras en aan de zwembadzijde.Dit is vooral in de zomer leuk.De bufetten waren ook dik in orde.Er is een enorme keuze 's morgens en ook 's avonds kom je niets te kort.Drink hier vooral wijn,dit is prijs/kwaliteit het beste.Je betaalt +/- 10 euro voor een fles.Frisdranken zijn hier geprijsd zoals bij ons en het bier ook.De prijzen liggen buiten het hotel wel lager.Zwembad en sauna van het hotel zijn super.Lekkere warme baden en 2 zones in de sauna.Gratis toegang tot Aquaworld is ook the maxx.Veel waterplezier voor het ganse gezin en dit van 's morgens vroeg tot 22 uur.Gratis shuttle naar Heroes plein is ook leuk en gemakkelijk.Je neemt daar de metro en staat in de kortste tijd waar je wil.Wel maar om 10 en 11 uur naar ginder en een terugreis om 16u30;17u30 en 18u30.Dit zal in het hoogseizoen wel uitgebreider zijn.Zeer tof verblijf!!!
With partner, March 2012
"Goed hotel"
Anneke schuller
12/03/2012
Goed hotel, km of 10 van het centrum Boedapest,met een gratis shutllebus,naar het Heroes plein, jammer genoeg ben je dan nog niet in het hartje centrum,dan is er een metro die je naar het centrum breng.Helaas is dit voor mij de eerste en de laatste keer dat ik naar Boedapest af reis,In het Hotel koffie en andere drankjes heel erg duur en boven op je rekening worden ook nog service kosten doorberekend.Schandalig.Duur en nog eens duur niet normaal onbegrijpelijk waar de plaatselijke bevolking dit van kan betalen.
Actions for Ramada Resort Aquaworld Boedapest****
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover widget options
Things to do in Budapest
Map Budapest
Photos Budapest
Videos Budapest
Question and Answer Budapest
Which European tourist is the best dressed?
Dutch
Scandinavian
Spanish
Turkish
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information