Choose an international website
9.6
Weather
16 °C
23 May 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Holiday park Robiniapark*****
Attila utca 30, H-8625, Szólád
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Robiniapark*****? Then take a look at the reviews of Holiday park Robiniapark***** in Szólád, written by other travellers.
Holiday park Robiniapark
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Robiniapark*****? Take a look at the reviews of Holiday park Robiniapark***** in Szólád, placed by visitors. Next to that you can find 8
vacation photos
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
BUDAPEST - FERIHEGY (129 km)
DEBRECEN - DEBRECEN (296 km)
BUDAPEST - FERIHEGY (129 km)
DEBRECEN - DEBRECEN (296 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Holiday park info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Robiniapark***** Szólád. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
Friends, September 2012
"Een fantastische plek"
Jaap Valstar
21/03/2013
Wat een heerlijke plek, luxe huizen en wat een ruimte en rust. Echt aan te raden voor een ieder die wil genieten van rust en Natuur. En er zijn heerlijke typisch Hongaarse eetgelegenheden in de buurt. De service van de beheerder ( spreekt goed Duits) is geweldig. Het klimaat is ook in de maand september nog heerlijk in Hongarije. Ook is het leuk om de druivenoogst( en wijnmakerij) in deze tijd mee te maken. Er zijn echt heel veel heerlijke Hongaarse wijnen te krijgen
Family with young children, July 2012
"Prima park"
leerkes
10/08/2012
We hebben in juli 2012 hier een week in een heel mooi en nieuw vakantiehuis gezeten. We hadden een 4 persoonshuisje geboekt bij touroperator, maar mochten in een 10 persoonshuisje blijven. Het is een erg prettig huis met alle benodigde voorzieningen en zelfs een zeer goede wifi verbinding. Onze dochter van 9 jaar vond het ook heel leuk en had al snel vriendjes en vriendinnetjes, waardoor we haar bijna niet meekregen voor een dagje uit. We zijn oa in siofok geweest, uiteraard het balatonmeer, budapest, kaposfar, pecs (oa grotten), etc. Het was een leke week met veel mooi weer en een aanrader voor iedereen.
Friends, July 2012
"Wat een luxe....."
Gera van Geest
02/08/2012
Vorige week zijn we terug gekomen van twee weken vakantie op het Robiniapark. Het was echt geweldig. Het park is heel mooi groen en de huizen staan ver uit elkaar. Wij waren vooral zeer te spreken over de ruimte in en om het huis. Het huis heeft twee badkamers, een prachtige keuken, een ruime woonkamer, meerdere balkons en een grote tuin met zon en schaduw! We zijn twee dagen naar Budapest geweest, waar heel veel te zien en te beleven is. Verder hebben we verschillende leuke restaurantjes bezocht in de buurt, waar je voor weinig geld veel en goed kan eten! Maar ook thuis koken is heel goed te doen, door de grote keuken en de gezelligheid van het huis of de tuin om het op te eten!:-) Wij hebben dus een hele goede tijd gehad en komen zeker nog eens terug!
Family with older children, July 2012
"Robiniapark is echt Super !!"
fam.dijkstra
30/07/2012
Wij zijn hier 2 weken geweest met 2 kinderen van 18 en 16 jaar.In 1 woord Fantastisch! Prachtig mooie modern ingerichte bungalow, super compleet en verzorgd. Wij hadden huisje nr. 2 met Sous-terrain.Dit was heerlijk koel om te slapen.Fijn, want het was 38 graden! Ook het parkje zag er keurig uit.Wat er beloofd wordt is er ook.Het was 2 weken prachtig mooi weer dus veel aan Balatonmeer (op 5 km afstand) geweest.Aardige beheerder op park die Duits spreekt en je netjes helpt.
Wij zijn super tevreden.Duidelijke website .Alles keurig geregeld. Mede daardoor hebben wij een geweldige vakantie gehad!!
Family with young children, April 2012
"Weer een fantastische week gehad!"
Liesje
21/05/2012
Afgelopen meivakantie weer een huis gehuurd bij Robiniapark. Wat een prachtige accomodaties zijn het toch! De kinderen (inmiddels 3 en 5) hebben zich uitstekend vermaakt. Drie dagen kunnen zwemmen in het Balatonmeer. Wat wil een mens nog meer??? Wij komen zeker nog een keer terug.
Family with older children, August 2011
"Robiniapark: een aanrader! zojuist weer geboekt!"
Andre
08/03/2012
Gezellig klein vakantiepark, paar jaar oud, met vriendelijk beheerdersechtpaar. Huizen zijn compleet, schoon en voorzien van goede bedden. De tuinen bieden veel privacy.
In de omgeving kun je lekker recreeren (als je dat wil). Balatonmeer is vlakbij en voldoende goede en goedkope restaurantjes zijn aanwezig.
Kinderen hebben lekker gemountainbiked in de omgeving en natuurlijk veel naar Balatonmeer.
Wij hadden een souterainvila, een soort dijkwoning dus. Voordeel hiervan is dat je lekkere koele slaapkamers hebt in het souterain.
Heb zojuist voor komende zomer geboekt (op dringend verzoek van de kinderen).
Family with young children, July 2011
"Robiniapark niet bezoeken is jezelf tekort doen!"
PTH
31/08/2011
Twee heerlijke weken gehad in Robiniapark. We hadden prima weer, dus lekker naar het Balatonmeer, strandje, zeilbootje gehuurd. Lekkere eettentjes in de buurt. Dagtrip naar Boedapest gedaan.
Mooie wandeltochten gemaakt in de omgeving. Kortom: Perfect!
Huizen zijn netjes afgewerkt en superschoon. Beheerdersachtpaar is supervriendelijk.
With partner, July 2011
"Dit was leuk!"
mc
21/05/2012
Afgelopen zomer hebben wij met z’n tweeën genoten van ‘Robiniapark’. Gelegen binnen een prachtige omgeving kun je hier echt tot rust komen. Dicht tegen het Balatonmeer aan en in de buurt van diverse andere activiteiten kun je je hier goed vermaken. Het huis (nr. 2) was ook heerlijk om in én rondom te verblijven. De koele ruimtes beneden zijn een verademing in de zomer. Daarnaast biedt de tuin rondom het huis: zon, schaduw en vooral privacy! Wij hadden gekozen voor het prive-zwembad en hebben er geen spijt van gehad. De luxe en moderne inrichting van het huis helpen je in je vakantiebeleving. Ervaar het een keer en kom genieten van Robiniapark.
Family with young children, July 2011
"Luxe, rust, ruimte, kindvriendelijk"
Liesje
01/08/2011
Robiniapark voldoet precies aan onze wensen. We zijn gastvrij ontvangen door een vriendelijk beheerdersechtpaar. Het huis dat wij gehuurd hebben is van het type souterainwoning. Zeer schoon en gezellig/praktisch ingericht. Ruime keuken met voldoende bergruimte en grote koelkast/vriezer. Met de kinderen hebben we heerlijk gewandeld in de natuur. Uiteraard hebben we gezwommen in het Balatonmeer en thermaalbad. Alles binnen handbereik. Gezellige restaurantjes op 5 minuten rijden met de auto. Hoogtepunt van onze reis was een wijnproeverij in een authentiek wijnhuisje en paardentocht door de heuvels van Teleki. Kortom, een zeer geslaagde vakantie. Een plek om nog eens terug te komen.
With partner, 2011
"Fantastische plek, al 2 x geweest"
Chris
04/05/2011
Afgelopen 2 zomers hebben we een bezoek gebracht aan dit kleinschalige park. Zon, water, rust en een prachtige locatie hebben ons doen terugkomen. De huizen zijn van alle gemakken voorzien. De koele slaapkamers zijn heerlijk in de zomer. Heerlijk genieten en echt een plek voor jezelf hebben; dat is Robiniapark!
Actions for Robiniapark*****
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Szólád
Weather Szólád
Map Szólád
Photos Szólád
Videos Szólád
Question and Answer Szólád
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information