Arrival date
Departure date
Persons
From £ 156
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Elephant Safari Park Lodge
Reviews Lodge Elephant Safari Park Lodge
Jalan Elephant Park Taro, 80111, Ubud
If you want to avoid disappointment during your holiday in Lodge Elephant Safari Park Lodge? Then take a look at the reviews of Lodge Elephant Safari Park Lodge in Ubud, written by other travellers.
Lodge Elephant Safari Park Lodge scores a 9.0 out of 10, based on 2 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Lodge Elephant Safari Park Lodge? Take a look at the reviews of Lodge Elephant Safari Park Lodge in Ubud, placed by visitors. Next to that you can find 47 vacation photos regarding Lodge Elephant Safari Park Lodge on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Elephant Safari Park Lodge Ubud. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

"Fantastische ervaring"
Bjorn
7.0
Rooms
05/11/2011 park incl een Elephant-ride is zo'n 50 dollar.
Dus 2 personen is 100 Dollar. Een kamer kost hier zo'n 350 dollar, dus vrij prijzig.

In de direct omgeving niet(s) veel te doen.

In het hotel krijg je bij een verblijf naar een 'normale' safari Elephant Ride in de morgen een speciale behandeling wat alleen voor de hotelgasten is.
Olfiant wassen daarna op de rug een rondje zwemmen in een waterbasin.
Een ervaring die je maar op een paar plekken ter wereld kunt doen.
Enkel en alleen op deze reden is het hotel (ondanks de prijs) aan te raden.

Er is eveneens een (klein) zwembad aanwezig.
De kamers zijn top ! Grote badkamer, en pick-up service met de olifant naar het diner.
Het diner is inderdaad iets duurder dan op de rest van Bali maar ook niet belachelijk duur/
Pluspunten :

-Wat een ervaring!
-Speciaal (extra) programma voor de hotelgasten
-Prachtige kamer

Minpunten :
-Prijs van de kamer
-Locatie (beetje afgelegen)

With partner, May 2011
"Wat een ervaring!"
chantal_leeuw
Child friendly
18/10/2011 wij zijn 2 nachten geweest in dit park. wat een geweldige ervaring!
wij hadden een pakket met onbeperkt olifanten rijden, een avondsafari, een diner en 3x pick-up vanaf de kamer. de kamer stelde niet veel voor, maar had alles wat we nodig hadden!
in de ochtenden hebben we de olifanten gewassen mochten we met de olifanten zwemmen.
een unieke ervaring! je betaalt er wel wat voor, maar dat is de ervaring meer dan waard! deze olifanten worden goed verzorgd en zijn lekker ontdeugend. je hoort ze niet, dat komt omdat ze tevreden zijn!
in de omgeving is verder niks, om er te komen moet je een weg met 'weg-snij-werk' langs kortom zeer slecht wegdek. er wordt goed geld gevraagd voor het eten en drinken vergeleken met de balineze prijzen

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?